Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'de uygun ve temiz otel... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıldızda bi kaç otel var da çok kötü içi kişi başı 20 liraydı sene başı sormuştum.
  • kız meselesi değil beyler yanlış anlaşılma olmasın.okuldan arkadaşımla eskişehirde hasret giderecez,nostalji hesabı.

2 gece kalacaz o yuzden otogardada yatamayız

cok kotu kopek kulubesi gibi yerde kalmak istemıyorum tabıkı. ama dünya parada vermek istemem.

temiz olsun yeter,aradığım baska bisey yok.ama fiyatlar 80den baslıyor onu anlamıs değilim.

arkadaşımın demesine gore çorumda 5 yıldızlı otel 80tl miş.

eskişehir grand namlıya sordum 170 tl çekti.tamam hakkını veriodur ama 1 veya 2 yıldıza 70 -80 tl cekmesinler.

az biraz düzgün 3 yıldızlar 100tl istiyor
  • Öğretmen evi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Öğretmen evi olabilir.

öğretmen evinin şartları olmuyor muydu? dışardan almıyorlar sanki die bilioyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyy54

quote:

Öğretmen evi olabilir.

öğretmen evinin şartları olmuyor muydu? dışardan almıyorlar sanki die bilioyordum

Alıyorlar. İki kişilik oda 45 tl olarak gözüküyor web sitesinde.

http://www.eskisehirogretmenevi.com.tr/
  • quote:

quote:

Öğretmen evi olabilir.

aradım az önce.sivillere iki kişilik oda 90 tl.cok bence ya
  • Öğretmen evi için çok fazla 90 tl.

Tren garında yat
  • kararlısınız, dışarda yatıracaksınız beni anlaşılan
  • quote:

kararlısınız, dışarda yatıracaksınız beni anlaşılan

• bizim balkonun altı boş. kuytu bir yer. soğuk felan gelmez. orada yatıralım seni ? günlük 5 tl versen yeter. kalorifer boruları da üstünden geçiyor ve kalorifer hala yanıyor
  • hastanede yat işte
  • Dedepark var kapının önünde beyaz audi görürsen söyle ismimi bi kolaylık yaparlar
  • eskişehir turumu tamamladım.gittiğimde nerdeyse tum otellerı gezdık.once eskı garajın ordakı otellere baktık.85-100-135 gıbı fıyatlar verdıler ıkı kısılık odalar ıcın.85 tl olanda kalacaktık nerdeyse.tam işlemler yapılırken,odayı gormek ıstedım.iyikide istemişim.ufakcık ve pisti.helede tuvalet banyo dediği yere şaşırmamak mumkun değil.o kadar ufak yere dusa kabın(ki duşa kabın denırse ona),lavabo ve tuvaleti nasıl koymuslar hala aklım almıyor.
    kucuk olusu bi yere kadar idare eder ama temız olması sart.insanın içi kalkmamalı yani.

cogu otelın dıs goruntusuyle odaların hıcbır alakası yok,haberınız olsun.bunları gorunce farklı bı yerde olan 110tl lık otelde kalmaya razı olduk derken aklıma hamam yolu geldı ve ordakı ilk otele gırdık.otel sultan.fiyat sorduk 75 ama 65 olur deyınce iyice kıllandım,daha pahalı olanları gorduk diyerekten.odayı gormek ıstedım halıyle.cıktık baktık.boyut olarak dıger baktıgımızdan daha buyuktu ve diğerinin aksine tertemizdi.şansımızıda carşaflar yeni acılmıs ilk biz yatmış olduk.ilgililer ustelikte.termal otelmiş bu arada.sıcak suyu kaynaktan geliyor yani.memnun kaldık kısaca.

erken kalkıp gec gırdık otele.maksat başımızı koycak bi yataktı ama tiksinmeden tabiki.

kısaca cok vermek ıstemıyorsanız hamam yolu aklınızda olsun

• Bence hiç otellere bulaşma.Özel erkek öğrenci yurtları var.2 geceliğine anlaşıp baya ucuza kalabilirsin.
  • quote:

Öğretmen evi olabilir.

Öğretmen evi olmaz.Arkadaş ile kızı aynı odada kabul etmezler orası yaş iş
  • gel bizde kal
  • hort kız arkadaşımla kalacağım. sağlam güzel heryere yakın önerebileceğiniz yerler neresi var max 2 kişi 100 tl
  • Konuyu hortlatıyorum ama haftasonu için gecelik şöyle tek kişi 50 tl gibi kalınabilicek merkeze yakın bir otel varmıdır bildiğiniz?
  • Arus otelde kalmıştım çift kişilik 180 lira
  • mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneriniz için ama daha uygun birşeyler peşindeyim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.