Şimdi Ara

Eskişehir - Galatasaray sizce İLK 11 KİM OLMALI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Es-GS maçı var önümüzde biliyorsunuz Bursa deplasmanı ve dünki balçova maçı performans olarak bence kötüydü evt yeniyor berabere kalabiliyor olabiliriz

Ama istenilen futbol ortaya konulmuyor paslara düzgün cevap verilemiyor yada paslar istenildiği yere tam olarak atılamıyor

Prandelli ve Mancini döneminde Kontra Atağa alışkın olan takımımız Hamza Hocanın gelmesiyle pas üzerine kurulu bir oyuna doğru gidiyor ve uzun süre uzun topla oynayan takımımız bence pas olayına daha tam alışkın değil

Mesala Prandelli döneminde orta açıp gol atma olayı gerçekten çok azdı 2 pas uzun pas kaleye direk şut mantığındaydı şimdi ise pas üzerine kurulu bir takım istiyor Hamza hoca ama işte bunu GS'ye tam yedirmesi bence uzun zaman alacak

ESKİŞEHİR - GS maçına gelecek olursak

Sabri - Semih ve Burak'ın maça çıkma olasılığı yok gibi duruyor ve bunu da göze alırsak bence:

• Yedekler:

Emre Çolak

Koray'a şans verilmeli mi bilmiyorum :S

Sinan Gümüş maçta bence oynamalı süre almalı

Tarık daha fazla adam ekleyemiyorum çünkü Hamit ? Umut ? :S harbiden tükeniyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Yedekler:

Emre Çolak

Koray'a şans verilmeli mi bilmiyorum :S

Sinan Gümüş maçta bence oynamalı süre almalı

Tarık daha fazla adam ekleyemiyorum çünkü Hamit ? Umut ? :S harbiden tükeniyorlar...
    Arkadaşlar resimde eksiklik oldu öncesini kaybetmeyeyim diye kayıt yapmıştım en sonu kayıt yapmadan program açık kalmış onu upload etmişşim asıl resim
  • quote:

Arkadaşlar resimde eksiklik oldu öncesini kaybetmeyeyim diye kayıt yapmıştım en sonu kayıt yapmadan program açık kalmış onu upload etmişşim asıl resim

Alıntıları Göster

Mesajı düzenleme olayı kaldırıldı mı ya ??? ??

• quote:

Mesajı düzenleme olayı kaldırıldı mı ya ??? ??

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Alıntıları Göster
    boffin

özgür diego berkay kamil

toko

sissoko lawal serdar

güral mori

Bence böyle olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513

boffin

özgür diego berkay kamil

toko

sissoko lawal serdar

güral mori

Bence böyle olmalı

Alıntıları Göster
    ciddi defans sıkıntısı var taraftarlık yapmanın mantığı yok

beraberlik bizim için galibyetten farkı olmaz

Takım dizemedim ya :D adam kalmamış :D
  • Yorum yazmayın gider
  • quote:

ciddi defans sıkıntısı var taraftarlık yapmanın mantığı yok

beraberlik bizim için galibyetten farkı olmaz

Takım dizemedim ya :D adam kalmamış :D

Alıntıları Göster
    kusura bakmada olcanlı kadroya kadro demem ben dolma derim dolma  Eskişehir - Galatasaray sizce İLK 11 KİM OLMALI ???

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

kusura bakmada olcanlı kadroya kadro demem ben dolma derim dolma  Eskişehir - Galatasaray sizce İLK 11 KİM OLMALI ???

Alıntıları Göster
    Muslera
    Tarık(Sabri yoksa) Chedjou - Hakan - Telles
    Melo - Selçuk
    Olcan - Sneijder - Yasin
    Umut

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Muslera
    Tarık(Sabri yoksa) Chedjou - Hakan - Telles
    Melo - Selçuk
    Olcan - Sneijder - Yasin
    Umut

Alıntıları Göster
    Oyuncu kalmadı ki kimi koyabileceksin Olcan'a alternatif kim var Telles bile bence tam değil !
  • Emre'yi tek maçla kesip de Olcan koyanlara diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Emre'yi tek maçla kesip de Olcan koyanlara diyorum.

*
  • Bursa deplasmani nedir arkadas bir hisimla konu acmis arkadas 10 kisilik kadro filan harbi guzel fazla tartismanin alemi yok eskisehiri yenip gelicez sandiginiz kadar zor olmayacak
  • Muslera, tarik hakan chedjou telles, melo selcuk olcan emre sneijder, umut
    Ne kadar istemesemde olcan mecbur oynar ama bence hakani sola alip korayi stopere alip brumayi olcanin yerine de oynatbiliriz yani tellesin yerine balta stoper ched koray olabilir bruma olcanin yerine gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

Muslera, tarik hakan chedjou telles, melo selcuk olcan emre sneijder, umut
    Ne kadar istemesemde olcan mecbur oynar ama bence hakani sola alip korayi stopere alip brumayi olcanin yerine de oynatbiliriz yani tellesin yerine balta stoper ched koray olabilir bruma olcanin yerine gecer

Chedjou orda ilk sezonundaki Eboue etkisi yapar. Olcan'ı da mecburiyetten koydum Tarık'tan iyidir. Bruma kesinlikle 11 başlamalı, onun gibi dripling yapabilen bir oyuncu olmadan çıktığımızda pozisyona girmekte zorlanabiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Chedjou orda ilk sezonundaki Eboue etkisi yapar. Olcan'ı da mecburiyetten koydum Tarık'tan iyidir. Bruma kesinlikle 11 başlamalı, onun gibi dripling yapabilen bir oyuncu olmadan çıktığımızda pozisyona girmekte zorlanabiliyoruz.

Alıntıları Göster
    Muslera
    Hamit - Chedjou - Hakan - Telles
    Yekta - Melo
    Emre - Selçuk - Sneijder
    Umut

İlk yarı böyle çıkardım. İkinci yarı Yekta'yı oyundan alıp Yasin'i sol kanada koyardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Muslera
    Hamit - Chedjou - Hakan - Telles
    Yekta - Melo
    Emre - Selçuk - Sneijder
    Umut

İlk yarı böyle çıkardım. İkinci yarı Yekta'yı oyundan alıp Yasin'i sol kanada koyardım.

Alıntıları Göster
    Düzeltme: Hamit de oynayamayacakmış sanırım. Sağ bek mecburen Tarık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Of yanında yoğurt olacak, canım çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

Muslera, tarik hakan chedjou telles, melo selcuk olcan emre sneijder, umut

Bencede gayet mantıklı bir kadro olcanın oynamasını bende istemiyorum koray güntere hiç güvenmiyorum

Petyr Baelish

Bence chedjou'nun yerini hiç değiştirmemek gerek aynı mevkinide stoperliğe devam etmeli tamam Eboue etkisi yapabilir ama bu sefer defans çok sıkıntıya düşer eboue takımdan çıkartılmamalıydı ceza verilebilir ama durmalıydı...

Sinan Gümüş sizce ilk 11 de oynatılmalı mı ? Tarık bence yeterli değil ne diye geldi onuda anlamadım hep zarar takıma :S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.