Arkadaşlar Es-GS maçı var önümüzde biliyorsunuz Bursa deplasmanı ve dünki balçova maçı performans olarak bence kötüydü evt yeniyor berabere kalabiliyor olabiliriz
Ama istenilen futbol ortaya konulmuyor paslara düzgün cevap verilemiyor yada paslar istenildiği yere tam olarak atılamıyor
Prandelli ve Mancini döneminde Kontra Atağa alışkın olan takımımız Hamza Hocanın gelmesiyle pas üzerine kurulu bir oyuna doğru gidiyor ve uzun süre uzun topla oynayan takımımız bence pas olayına daha tam alışkın değil
Mesala Prandelli döneminde orta açıp gol atma olayı gerçekten çok azdı 2 pas uzun pas kaleye direk şut mantığındaydı şimdi ise pas üzerine kurulu bir takım istiyor Hamza hoca ama işte bunu GS'ye tam yedirmesi bence uzun zaman alacak
ESKİŞEHİR - GS maçına gelecek olursak
Sabri - Semih ve Burak'ın maça çıkma olasılığı yok gibi duruyor ve bunu da göze alırsak bence:
Yedekler:
Emre Çolak
Koray'a şans verilmeli mi bilmiyorum :S
Sinan Gümüş maçta bence oynamalı süre almalı
Tarık daha fazla adam ekleyemiyorum çünkü Hamit ? Umut ? :S harbiden tükeniyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
Yedekler:
Emre Çolak
Koray'a şans verilmeli mi bilmiyorum :S
Sinan Gümüş maçta bence oynamalı süre almalı
Tarık daha fazla adam ekleyemiyorum çünkü Hamit ? Umut ? :S harbiden tükeniyorlar...
Arkadaşlar resimde eksiklik oldu öncesini kaybetmeyeyim diye kayıt yapmıştım en sonu kayıt yapmadan program açık kalmış onu upload etmişşim asıl resim
quote:
Arkadaşlar resimde eksiklik oldu öncesini kaybetmeyeyim diye kayıt yapmıştım en sonu kayıt yapmadan program açık kalmış onu upload etmişşim asıl resim
Alıntıları Göster
Mesajı düzenleme olayı kaldırıldı mı ya ??? ??
quote:
Mesajı düzenleme olayı kaldırıldı mı ya ??? ??
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
Alıntıları Göster
boffin
özgür diego berkay kamil
toko
sissoko lawal serdar
güral mori
Bence böyle olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513
boffin
özgür diego berkay kamil
toko
sissoko lawal serdar
güral mori
Bence böyle olmalı
Alıntıları Göster
ciddi defans sıkıntısı var taraftarlık yapmanın mantığı yok
beraberlik bizim için galibyetten farkı olmaz
Takım dizemedim ya :D adam kalmamış :D
Yorum yazmayın gider
quote:
ciddi defans sıkıntısı var taraftarlık yapmanın mantığı yok
beraberlik bizim için galibyetten farkı olmaz
Takım dizemedim ya :D adam kalmamış :D
Alıntıları Göster
kusura bakmada olcanlı kadroya kadro demem ben dolma derim dolma
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
Oyuncu kalmadı ki kimi koyabileceksin Olcan'a alternatif kim var Telles bile bence tam değil !
Emre'yi tek maçla kesip de Olcan koyanlara diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri.
Emre'yi tek maçla kesip de Olcan koyanlara diyorum.
*
Bursa deplasmani nedir arkadas bir hisimla konu acmis arkadas 10 kisilik kadro filan harbi guzel fazla tartismanin alemi yok eskisehiri yenip gelicez sandiginiz kadar zor olmayacak
Muslera, tarik hakan chedjou telles, melo selcuk olcan emre sneijder, umut Ne kadar istemesemde olcan mecbur oynar ama bence hakani sola alip korayi stopere alip brumayi olcanin yerine de oynatbiliriz yani tellesin yerine balta stoper ched koray olabilir bruma olcanin yerine gecer
quote:
Orijinalden alıntı: ercn80
Muslera, tarik hakan chedjou telles, melo selcuk olcan emre sneijder, umut Ne kadar istemesemde olcan mecbur oynar ama bence hakani sola alip korayi stopere alip brumayi olcanin yerine de oynatbiliriz yani tellesin yerine balta stoper ched koray olabilir bruma olcanin yerine gecer
Chedjou orda ilk sezonundaki Eboue etkisi yapar. Olcan'ı da mecburiyetten koydum Tarık'tan iyidir. Bruma kesinlikle 11 başlamalı, onun gibi dripling yapabilen bir oyuncu olmadan çıktığımızda pozisyona girmekte zorlanabiliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Petyr Baelish
Chedjou orda ilk sezonundaki Eboue etkisi yapar. Olcan'ı da mecburiyetten koydum Tarık'tan iyidir. Bruma kesinlikle 11 başlamalı, onun gibi dripling yapabilen bir oyuncu olmadan çıktığımızda pozisyona girmekte zorlanabiliyoruz.
İlk yarı böyle çıkardım. İkinci yarı Yekta'yı oyundan alıp Yasin'i sol kanada koyardım.
Alıntıları Göster
Düzeltme: Hamit de oynayamayacakmış sanırım. Sağ bek mecburen Tarık.
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
Of yanında yoğurt olacak, canım çekti.
quote:
Orijinalden alıntı: ercn80
Bencede gayet mantıklı bir kadro olcanın oynamasını bende istemiyorum koray güntere hiç güvenmiyorum
Petyr Baelish
Bence chedjou'nun yerini hiç değiştirmemek gerek aynı mevkinide stoperliğe devam etmeli tamam Eboue etkisi yapabilir ama bu sefer defans çok sıkıntıya düşer eboue takımdan çıkartılmamalıydı ceza verilebilir ama durmalıydı...
Sinan Gümüş sizce ilk 11 de oynatılmalı mı ? Tarık bence yeterli değil ne diye geldi onuda anlamadım hep zarar takıma :S