Şimdi Ara

ESKİŞEHİR-İSTANBUL-TEKİRDAĞ YOLCUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorky_13

dıger takıldıgım forumlarda adamlar o kadar cıddıler kı kesınlıkle bı guven ortamı olusuyor. ama işte bılgısayar ayaga dustugu ıcın böle ınsanlarla ugrasmak zorunda kalıyoruz.
    baslıgı nası sılcegımı bılsem kaldırcam ama

Dh premiumun yoksa silemezsin.Akşam 7 gibi pm at haberleşiriz.
  • sebep?
  • quote:

sebep?

Konuyu silmek istiyorum demedin mi?Sen bilirsin.
  • anlasılmamıstı ılk basta da. premıum mu satcan
  • quote:

anlasılmamıstı ılk basta da. premıum mu satcan

evet.Banka hesabımı pm atarım akşam yalnız Paraguay Guaranisi olarak ödemen gerekiyor parayı.
  • Noluyo burada
  • quote:

dıger takıldıgım forumlarda adamlar o kadar cıddıler kı kesınlıkle bı guven ortamı olusuyor. ama işte bılgısayar ayaga dustugu ıcın böle ınsanlarla ugrasmak zorunda kalıyoruz.
    baslıgı nası sılcegımı bılsem kaldırcam ama

yanılıyorsun.

konu dışı bölümündeki ciddiyetsizlikten ben de rahatsızım, ama şu konuda gördüklerin ciddiyetsizlik değil.

akşam foruma girsen de bayatlamış esprileri ısrarla yapmaya devam edenleri görsen. onları görüp seviyesizlik var desen tamam deriz, çünkü onu biz de diyoruz.
  • her neyse konu kapanmıstır
  • Bu devirde tanımadığım biri ile hayatta okadar yolu çekmem şahsen. Güvenemem, zaman kötü kolla dötü demişler. Yolda bile otostop çekenleri hayatta almam yolda arabasına yolcu alıpta bıçaklananları duyuyoruz haberlerde. Sana lafım yok yanlış anlama kötü bişeyde demiyorum ama kendi başına git mis gibi, açmüziğini de çek güzel bitane cd evde dnleye dinleye git. Ara sıra mola ver tadını çıkar yolculuğun :)
  • o sana sen ona nasıl guvenceksin ki istanbul gibi biryerden birini ariyorsun oldugu gibi riziko...
  • aslında eskısehırden alıp ıstanbula ve ya tekırdaga goturecektım de konunun suyunu cıkardılar bı kac kısı harıc
  • görkem napıon sen ya:) bende zamanında çok otostop çektim..biliyorum zorluğunu beklemenin..ama senın yerinde olsam otostopcu almam..helede tek başıma iken.ama yanımda arkadaşım varsa,aracımda boşsa kesinlikle alırım
  • Arabanın markası ne one göre gelicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorite

quote:

anlasılmamıstı ılk basta da. premıum mu satcan

evet.Banka hesabımı pm atarım akşam yalnız Paraguay Guaranisi olarak ödemen gerekiyor parayı.

eyvah eyvah --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 10 Kasım 2009; 20:57:35 >
  • 206 feline..8 havayastığı var korkma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.