Merhaba dün apart ayarlamaya gittim izmirde oturuyorum daha önce hiç gitmedim hiç bilmem o yüzden oraları sütlüce tarafından apart kiraladım yunus emre kampüsünün lojman kapısının tam karşısındaki sokak(yürüyerek 6-7 dk) sütlüce mahallesi diye geçiyor birkaç arkadaş belalı bir yer tehlikeli falan dediler sizlere de sormak istedim oralarda yaşayanlar deneyimliler varsa nasıldır geceleri tehlikle midir keko falan çok var mı yazarsanız sevinirim
Biraz paraya kıyıp bağların güzel bir yerinden seçebilirdin hocam.
aptal uzaylıA
kullanıcısına yanıt
Olay parada değil hocam tuttuğum aparttan daha ucuzlarını buldum bağlarda ama yaşanmayacak kadar kötü geldi beğenmedim mecbur sütlücedekini de tercih ettim bu senelik. Cidden çok mu kötü bir semt tercih etmişim gece dışarıda dolaşmak falan sıkıntılı mı
oguzsahiiinnnO
kullanıcısına yanıt
Hocam para sorun değilse git adalarda falan tut ne bileyim sütlüce biraz merkez dışı.İlla üniye yakın bir yerden tutmak zorunda değilsin eskişehirde ulaşım dert değil adalarda bile tutabilirsin para sorun değilse
Eskişehirde apart fiyatları ortalama kaç
Tek kişilikler 700-800 civarı çift kişilikler 550-650
arkadaşların sütlüce konusunda biraz haklılar gibi 1 yıldır eskişehirde bahçelievlerde kalıyorum ama sütlüceye hiç gitmedim sütlüce tarafları geceleri biraz bana tekinsiz gibi geldi açıkcası restoranlar, lokantalar falan oraya yemek götürmüyo genelde uzak diye ayrıeten bazı altyapısal sorunları oldugunuda duymuştum ama fiyat olarak makul sütlücedeki evler/apartlar
hangi bölüme geldiniz hocam anadoluda
hoyares21H
kullanıcısına yanıt
İktisat hocam fakülteme yakın diye tercih ettim sütlüceyi ama bilseydim gitmezdim oralara hiç 1 yıl idare edicez artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme