Şimdi Ara

Eskişehir kazananlara sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün apart ayarlamaya gittim izmirde oturuyorum daha önce hiç gitmedim hiç bilmem o yüzden oraları sütlüce tarafından apart kiraladım yunus emre kampüsünün lojman kapısının tam karşısındaki sokak(yürüyerek 6-7 dk) sütlüce mahallesi diye geçiyor birkaç arkadaş belalı bir yer tehlikeli falan dediler sizlere de sormak istedim oralarda yaşayanlar deneyimliler varsa nasıldır geceleri tehlikle midir keko falan çok var mı yazarsanız sevinirim

• Biraz paraya kıyıp bağların güzel bir yerinden seçebilirdin hocam.
  • aptal uzaylı A kullanıcısına yanıt
    Olay parada değil hocam tuttuğum aparttan daha ucuzlarını buldum bağlarda ama yaşanmayacak kadar kötü geldi beğenmedim mecbur sütlücedekini de tercih ettim bu senelik. Cidden çok mu kötü bir semt tercih etmişim gece dışarıda dolaşmak falan sıkıntılı mı
  • oguzsahiiinnn O kullanıcısına yanıt
    Hocam para sorun değilse git adalarda falan tut ne bileyim sütlüce biraz merkez dışı.İlla üniye yakın bir yerden tutmak zorunda değilsin eskişehirde ulaşım dert değil adalarda bile tutabilirsin para sorun değilse
  • Eskişehirde apart fiyatları ortalama kaç
  • Tek kişilikler 700-800 civarı çift kişilikler 550-650
  • arkadaşların sütlüce konusunda biraz haklılar gibi 1 yıldır eskişehirde bahçelievlerde kalıyorum ama sütlüceye hiç gitmedim sütlüce tarafları geceleri biraz bana tekinsiz gibi geldi açıkcası restoranlar, lokantalar falan oraya yemek götürmüyo genelde uzak diye ayrıeten bazı altyapısal sorunları oldugunuda duymuştum ama fiyat olarak makul sütlücedeki evler/apartlar
  • hangi bölüme geldiniz hocam anadoluda
  • hoyares21 H kullanıcısına yanıt
    İktisat hocam fakülteme yakın diye tercih ettim sütlüceyi ama bilseydim gitmezdim oralara hiç 1 yıl idare edicez artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.