Şimdi Ara

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ İNŞAAT MÜH. ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda esogü inşaat mühendisliğinde okuyan varmı ? okuyan varsa üniversiteye kaç bininci olarak girdi ?

http://www.egitimportali.com/Lisans-Bolum-Puanlari/165/INSAAT-MUHENDISLIGI.aspx

bu linkte ki sıralamalar doğrumu değilmi bilmiyorum . normal öğretim 48.100 - 56.100 , ikinci öğretimi ise 63.800 - 73.800 arasında gösteriyor . ne kadar doğru bu ? ygs de 100.000 sıralamam . eğer lys de 50 - 60 bin arasına gelebilirsem esogü inşaatı düşünüyorumda.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürelr

• o sıralamalar geçen sene ösym nin değişik bir puanlama sistemiyle oluşturduğu yanlış sıralamalar .Doğru tercih .com dan doğru sıralamaları bulabilirsin
  • hmm . çok teşekkürler yardımın için . birde bu inşaat mühendisliğin üniversite , diğer mühendislikler kadar önemli değil deniyo . çünkü sürekli eleman alımı oluyomuş . bu ne kadar doğrudur ? inşaat müh. için osmangazi nasıl ?
  • ya orası baya bi karışık.Ben ee veya pc falan istiyordum orta okul lise 1-2 de şimdi inşaat dan başka bişi yazmam çünkü ilerde çok iyi yerlere gelebilirsin kendi işini kurabilirsin ama ee de kendi işini kurmak için süper zeka falan olman lazım :D Birde bu sene çoğu hoca ygs nin etkisi fazla olacak diyor çünkü lys 1 çok çok kolaydı o yüzden ygs sıralamanda önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.