bu linkte ki sıralamalar doğrumu değilmi bilmiyorum . normal öğretim 48.100 - 56.100 , ikinci öğretimi ise 63.800 - 73.800 arasında gösteriyor . ne kadar doğru bu ? ygs de 100.000 sıralamam . eğer lys de 50 - 60 bin arasına gelebilirsem esogü inşaatı düşünüyorumda.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürelr
o sıralamalar geçen sene ösym nin değişik bir puanlama sistemiyle oluşturduğu yanlış sıralamalar .Doğru tercih .com dan doğru sıralamaları bulabilirsin
hmm . çok teşekkürler yardımın için . birde bu inşaat mühendisliğin üniversite , diğer mühendislikler kadar önemli değil deniyo . çünkü sürekli eleman alımı oluyomuş . bu ne kadar doğrudur ? inşaat müh. için osmangazi nasıl ?
ya orası baya bi karışık.Ben ee veya pc falan istiyordum orta okul lise 1-2 de şimdi inşaat dan başka bişi yazmam çünkü ilerde çok iyi yerlere gelebilirsin kendi işini kurabilirsin ama ee de kendi işini kurmak için süper zeka falan olman lazım :D Birde bu sene çoğu hoca ygs nin etkisi fazla olacak diyor çünkü lys 1 çok çok kolaydı o yüzden ygs sıralamanda önemli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme