Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Tıp Gelir Mi Lütfen Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelir hocam hangi bölümün kontenjanınin ne kadar arttığına nereden bakiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sen gene iyisin kesin gelir senin ben 7006.yım esogü yazıcam hayırlısı
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam sen naptın? Ne düşünüyorsun?
  • lester8101 L kullanıcısına yanıt
    Salim Ünsal pdf paylasmisti hocam oradan baktım ben
  • clio51 C kullanıcısına yanıt
    İnşallah ikimize de olur hocam
  • Arkadaslar Osmangazi Üniversitesinde tıp fakültesinde okuyorum bu sene ikinci sınıfı bitirdim yazmamanizi öneriyorum fikrim bursadan yanadır okulda cok eksikler var baska sorulardada goruslerimi belirttim cok fazla sıkıntı çekeceğinize inanıyorum ben kendim cok sıkıntı cekiyorum okuldan memnun olan cok az insan bulabilirsiniz imkanlari her alanda cok sıkıntılı bir tıp fakültesi eger gelirseniz hocalarin ilgisizligi yakinacaginiz ilk sey olur bu yuzden bursayi yazmaniza altina ise kocaeli ankarada ozelleri katip celebiyi cukurovayi yazabilirsiniz doktorlukta uzman olmak istiyorsaniz bu fakülte size hic yardimci olmayacaktır yazmamanizi siddetle tavsiye ediyorum

• Dasasasdas D kullanıcısına yanıt
    Rakip eleme vol 1 niye boyle yaziyosunki kardes ben 7257 . Yim bana gelmicek buyuk ihtimalle ben yazmiyorum boyle yalan seyler kardesim eskisehir cok guzel bi tip yazmani tavsiye ediyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi üniversite de okuyan biriyle rakip görüyorsunuz gercekten ben bazen sizleri anlayamıyorum bu tarz sitelerde insanlar fikirlerini paylaşıyor bazen yaşadıklarıni deneyimlerini sabit fikirli olup iyi imajına takilirsaniz kötü yanları asla goremezsiniz dünyadaki her seyde oldugu gibi bu fakultede kusursuz bir fakulte degil memnun olmayan memnun olmadigini söyler bunu yalan soyluyor diye soylemenizi tercih stresinize veriyorum burnunuzun dikine gider bazı şeylerin kotu yanlarini gormezseniz ve belki o fakultelere gelirseniz aaa vakti zamanında söylenmisti bu bize diye animsayabilirsiniz Osmangazi icinse kütüphanede okumak icin bile en basit bir eseri bulamadığinizda yada kampusten iceri girdiginizde adım adım o insaat tozunu yuttugunuzda daha iyi animsayacaginiza eminim hakkinizda hayırlısı olmasi dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutus Is Back

Youtube'dan izlediğim kadarıyla öğrencilerin cogu yerleşkeden memnun hocam.. Ama tıp fakültesi o kadar uzak bir yerde mi? Şehirden cok kopuk mu?

Yerleşkesi iyi arkadaşlar abartmış hasan polatkan bulvarından yardırdınmı 30-40 dakikaya yürüyerek varırsın şehir merkezine ayrıca anadolundan felan daha elit yerde bence yeri tramvayla maks 15 dakkada şehir merkezindesin

• Onu araştırdım baya hocam tramvay büyük kolaylıkmış cidden.. Yazdım zaten ilk tercihime bi de gelirse artık cok güzel olur
  • Eğer soğuğu seviyorsan kışları tramvaylar otobüsler çslışmıyorken kayak yapmayı seviyorsan şehir senin için süper ötesi

• Mf3 5760 sıralama ve ondokuzmayıs tıp , eskişehir osman gazi tıp ,ankara yıldırım beyazıd tıp ,arasında sizce hangisi daha mantıklı tercih yapmalıyım.evimiz amasya da ve kız öğrenci için gerçekçi ve objektif yorumlar bekliyorum.lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.sizlerden okulların tüm artısı ve eksisiyle yardımlarınızı bekliyorum.tercih süresi az kaldı .şimdiden teşekkürler....

• NEMRUTDAĞI N kullanıcısına yanıt
    Eve yakın olmak istiyosan samsun eşkişehir dert degilse akdeniz bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.