Şimdi Ara

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ TIPTAYIM BUYRUN SORUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
7
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 gündür ailece tatildeyim Eskişehir'de bir daha üniversite okusam kesinlikle Eskişehir'de olsun isterdim. Şahane bir şehir. Emeği geçenleri tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2912BE48F

Bu mesaj silindi.
    gelmez tahminimce hocam... 7500-7700 bandında kapatacak bence.
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Hocam akdeniz mi esogü mü ybü mü?

Eskişehir de 500 tl ye geçinebilir miyim yurt hariç?
  • yere düşen fıtıkları ne yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Hocam akdeniz mi esogü mü ybü mü?

Eskişehir de 500 tl ye geçinebilir miyim yurt hariç?
    geçinebilirsin galiba ya yemeği yurtta filan halledersen.

sorun zor bu tercihler arasında ben esogü seçmiştim 3 yıl önce şimdi olsa yine aynısını seçerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

reyis güzel kızlar var ha iyisin gene
    tüm hanımkızlarımız güzeldir :) Ama bizim başımız bağlı be reyis :D
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Normalde nerde oturuyorsunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Normalde nerde oturuyorsunuz hocam?
    memleket kayseri :) Ama şunu unutma her haftasonu ankaraya gitmeyeceksin. yılda 6 7 kere anca. Ki sınıf ilerledikçe bu da azalacak. Yani benim ankaralı arkadaşlarım öyleler :)
  • kadavra ve mikroskop sayısı yeterli mi,klinik sınavlarda yığılma,sıra bekleme falan oluyor mu? ayrıca hocalardan memnun musun slayttan okuyup geçen hoca var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmtl8

kadavra ve mikroskop sayısı yeterli mi,klinik sınavlarda yığılma,sıra bekleme falan oluyor mu? ayrıca hocalardan memnun musun slayttan okuyup geçen hoca var mı?
    kadavramız yeteri kadar var. herkese 1 mikroskop düşüyor yani yeterli. slayttan okuyup geçmeyen hoca olmayan okul olduğunu düşünmüyorum açıkçası :) evet var :)
  • hocam eğitimi nasıl hocalar falan memnun musun
  • konuyu hortlatmak lazım
  • aybü ile esogü arasında kaldım.sizce neresi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem36 -- 19 Temmuz 2019; 15:50:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem36

aybü ile esogü arasında kaldım.sizce neresi daha iyi
    Benim zamanımda aybü yeni bir fakülteydi. Sanırım mezun bile vermemişti. O yüzden çoğu şey oturmamıştı. Stajı hangi hastanede yapacağımız sınav soruları vs. Ayrıca Ankara yerine Eskişehir bana daha cazip geldi birçok bakımdan en basiti maddi bakımdan :) o yüzden Eskişehir seçtim

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 19:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faber12

..
    Eskişehir türkiyenin en ucuz şehirlerinden biridir. Tıp için kitap masrafları çok fazla değil açıkçası. üst dönemlerden not istersen çok yardımcı olurlar. ben öyle yaptım 4 sene. sınav başı max 50 lira desek 5 komite 250 lira yılda. artar azalır tabi bu miktarlar. benim evimin kirası 1000 lira oldu. 2 kişi kalıyorum okula 10dk yürüme mesafesinde geniş güzel bir ev kişi başı 500 lira kira. yemekler konusunda serpme kahvaltı 40 lira civarı oldu geçen sene çok daha ucuzdu... Okul yemekhanesi 2 lira sanırım. Yani kişiden kişiye değişir ama 1100 1200 ile her şey dahil rahat geçinilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.