Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
15.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lıkır lıkır

quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ
    5.)Fakültenin çevresine merkez kantin tarzı büyük bi cafe düşünülüyor ama ne aşamada bu düşünce bilmiyorum. Zaten ders aralarında falan kantinde vakit geçirirsin. Bu sene langırt da kondu sizin binadaki kantine. Yalnız Kimya, Endüstri ve Metalurji aynı binada olup, diğer İnşaat,Makine,Elektrik,Maden bu bölümlerde de kız oranı sizin binadakine göre az olduğu için sizin kantinde genelde bizimkiler olabilir.
    6.)Ev fiyatları okul etrafında 350-450 arası. 1+1 diyebiliriz. Mutfak çok ufak olur genelde. Eve girersin, hol vardır. Bi tarafta bi oda, diğer tarafta bi oda. Bu iki odanın ortasında mutfak tezgahı 1-2 metre olan mutfağa benzer bir yer. Evin bi yanına sıkıştırılmış WC-Banyo vardır. Bu tip evler 350-450 arasında değişir. Okul çevresinde ev rahatça bulursun, ama hep daha iyisini ararsın. Şehir içinden okula ulaşmak zor değildir aslında yalnız hergün hergün sıkılabilirsin. Sınav zamanları geç kalma durumun olabilir. Çok dolu oluyor çünkü. Okul yanında tutarsan 25 dakkalık bi yürüyüş mesafen olur. Şehir içindeki evler anlattığım fiyatlara göre daha yüksek. Genelde eski binalar ve daha pahalı.

Teşekkür ederim bilgilendirme için, çok yararlı oldu benim için :)

5- Merkez kantin olayı iyiymiş, aslında güzel, büyük bir mekan yapılsa cidden çok iyi olur. Batak - king - okey takımları da olursa mis :) Evet, bizim binada kız bolmuş sanırım, hadi hayırlısı artık :)

6- Ev konusunda 1+1 çıkar mıyım bilmiyorum ama 2-3 kişi birden şehir merkezinden güzel bir yer bulurum umarım. Tabii önce ev arkadaşı bulmak gerekecek yurtta, umarım kafa dengi birkaç arkadaş bulurum kendime. Şehir merkezinden ulaşım falan sorun olmaz diye düşünüyorum, hem lise hem dershane bizim eve biraz uzak olduğu için ergenliğim öyle geçti :)

Bu arada yurt demişken aklıma geldi, hemen sorayım istedim. Okul çevresinde hangi yurtlar kalitelidir? Cemaat yurdu olmaması çok daha iyi olur, onlara hiç bulaşmamak lazım zaten.

Yani kalite derken, odalar kaç kişiliktir, yemekleri nasıldır falan? Özellikle Dumlupınar Yurdunu çok duyuyorum, bu yurt nasıl mesela? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bir de yeni açılan bir yurt varmış sanırım da orası çıkar mı acaba yurt başvurusunda, güzel diyorlar oraya baya. Bu yurt konusunda da her türlü bilgiye muhtacım :) Yurdun ismi sanırım "Eskişehir Yurdu" olarak geçiyormuş ama tam emin değilim.

5.) Okulun merkezi diyebileceğimiz, kütüphane, kongre salonu, rektörlüğün orada dediğin etkinlikleri yapabileceğin merkez kantin var zaten. Bilardo masası da var 3 tane.

6.) Bana göre mühendislikte ders devamlılığı çok önemli. Üniversite de liseye pek benzemediği için ( devamsızlık konusunda daha rahat, yerine imza attırma falan ) gitmemezlik yapabilirsin. Çarşıdan kalkıp okula gitmek, üşenebilirsin öyle deyim yani. Sen bilirsin.

Dumlupınar yurdu normal KYK yurdu. Odalardaki kişi sayısı değişiyor. Ben hiç kalmadım. Kalan arkadaşlarım var. Memnuniyet falan bekleyemezsin. Yemek fişini alırsın, yatarsın falan. İnternet odaları varmış sanırım, çalışma odaları cart curt. Makara geçtiğini duydum sadece. Odana tıpçı düşerse şanslıymışsın. Genelde ÇS'de ( çalışma salonu ) takılırlarmış. Öbür türlü apartlar hakkında bir şey diyemeyecem. Bilmiyorum bi fikrim yok.

Eskişehir Yurdu da, Dumlupınar Yurdu'nun hemen üzerinde. Yarı özel. Odalar 2 ya da 4 kişilik. Odan da TV var falan. KYK başvurusu ile giriyorsun yine. Ya ekonomik durumunun çok kötü olması lazım ya da iyi bir torpilinin olması lazım.

• Anladım. Peki bir de Erasmus konusuna değineyim. Sitesinden baktım, Metalurji Bölümü Estonya ve Çek Cumhuriyeti ile anlaşmış. Erasmus şartlarını yerine getirdiğimiz takdirde bölüm mü seçiyor nereye gideceğini yoksa senin seçme hakkın var mı? Bir de Erasmus şartlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? Öncelikle tabii ki İngilizce şart ama bundan başka ortalama olarak kaç puan istiyorlar? Ortalama ve İngilizce'den başka bir şey istiyorlar mı?
  • quote:

Anladım. Peki bir de Erasmus konusuna değineyim. Sitesinden baktım, Metalurji Bölümü Estonya ve Çek Cumhuriyeti ile anlaşmış. Erasmus şartlarını yerine getirdiğimiz takdirde bölüm mü seçiyor nereye gideceğini yoksa senin seçme hakkın var mı? Bir de Erasmus şartlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? Öncelikle tabii ki İngilizce şart ama bundan başka ortalama olarak kaç puan istiyorlar? Ortalama ve İngilizce'den başka bir şey istiyorlar mı?

ogü makine de okuyan birisi olarak söyleyebilirim ki erasmus sartları oldukça kolay. ortalamanın 2 yada 2,5 un üzerinde olması isteniodu. tam olarak kaçtı hatırlamıyorum şimdi. bunun dışında birde ingilizce sınavına giriyorsun. bu sınav yazılı ve sözlü olarak yapılıyor ve bu sınavda yanlış hatırlamıyorsam minimum 50 yi geçmen gerekiyor ama 50 yi gecmen yetmiyor. atıyorum yazılı sınavın %40 ı ile sözlü sınavın %60 ı alınıp bir puan elde ediyorsun. sonra bu puanın % 70 i ile not ortalamanın % 30 u alınıyor ve başvuranlar arasında buna göre bir sıralama yapılıyor. (burda ki % deler tamamen kafamda sallamadır. sistemi anlatmak için) gitmek istediğin yeri sen seçiyorsun ama kontenjan genelde 1-2 kişi olduğu için saglam notlar alman gerekiyor. ayrıca alttan çok fazla dersinin olmaması ve en az 2. sınıf en fazla da 3. sınıf olman gerekiyor.

• Anladım, teşekkür ederim. Şartlar gayet makul görülüyor, ingilizce seviyem fena değil. İlk seneden itibaren İngilizcemi de geliştirmeye başlayacağım kısmetse...
  • quote:

Herkese merhaba. Çok yüksek ihtimalle bu sene Eskişehir Osmangazi Üniversitesi - Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümüne gideceğim. Öncelikle Eskişehir, üniversite ve fakülte ile ilgili sorularım olacak. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

1- Osmangazi Mühendislik Fakültesinin durumu nasıldır? Hocalarının kaliteli olduğunu falan okumuştum ama tam bilmiyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    2- Mühendislik Fakültesinin yanında öğrenci yurtları mevcut mudur? Uzaksa ne kadar uzaktır?
    3- Ulaşımı nasıldır? Yani şehir içine tramvay ya da otobüsle kaç dakikada ulaşabilirim?
    4- Üniversitenin sosyal olanaklarının pek övüldüğünü duymadım ama kütüphanesinin ve spor salonunun gayet güzel olduğunu okumuştum, katılıyor musunuz?
    5- Fakültenin çevresinde oturup ders aralarında vakit geçirilecek yerler var mı?
    6- Eskişehir'de ev fiyatları nasıldır? Okul çevresinde rahatça ev bulabilir miyiz, ya da şehir içinden ev tutarsak okula ulaşmamız kolay olur mu? Şehir içindeki fiyatları da merak ediyorum aslında?

Şimdilik aklıma bu kadar geldi, hatırladıkça burada belirtirim :)

osmangazide okuyan biri olarak sana şöyle söyliyeyim her ne kadar iktisat okuyup bölümü sevmeyip tekrar tercih yapacak olsam da osmangazi anadolu üniversitesinin gerisinde kalan bir okuldur bunun sebebi de osmangazide açık öğretim yoktur bu sebeple okula para akışı olmadığından kısır bir okul olarak gözükür anadolu daha yeşil ve dolu doludur mesela.ama nühendislik fakültesi oldukça iyi ve zorlu bir bölümdür çok fazla arkadaşım var metalurjiden mezun olan arkadaşlarım da var fazlasıyla memnundular.
    mühendislik fakültesinin yanında değil ama yürüme mesafesinde ki kışın karda kışta kimse yürümeyip taksiye 5lira verip kyk yurtlarına gider.okuldan çıktığın an tramvay durağı vardır okuldan çarşı durağına 12 dk da gidersin ki eskişehirde hiçbi yer hiçbir yere uzak değildir. her yer çok yakındır tramvay durakları otobüs durakları her yerde mevcuttur. okulun içine otobüs girer. okul basketbol takımında olarak spor salonundan her türlü faydalanabilirsin açık tenis futbol basketbol sahalarının dışında kapalı fitness salonu spor salonu ve havuzu vardır. fakülte çevresine bu sene çok güzel yerler açıldı okul çevresi öğrenci ev ve apartları sayesinde sabahlara kadar doludur eskişehirde vize final haftaları hariç şehir uyumaz her yer öğrencidir gecenin her saatinde rahatlıkla dolanabilirsin.kız erkek hiç farketmez.
    ev fiyatları 1+1ler 350-450 arasıdır çok uygundur ve ayda bir yeni apartman dikilir neredeyse.ortayaşlı insan göremezsin tam bir öğrenci kentidir.herşey öğrenci odaklı olduğu içn ne okula ulaşmakta zorlanırsın nede cebindeki 10 lirayla o ayı geçirmekte zorlanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

osmangazide okuyan biri olarak sana şöyle söyliyeyim her ne kadar iktisat okuyup bölümü sevmeyip tekrar tercih yapacak olsam da osmangazi anadolu üniversitesinin gerisinde kalan bir okuldur bunun sebebi de osmangazide açık öğretim yoktur bu sebeple okula para akışı olmadığından kısır bir okul olarak gözükür anadolu daha yeşil ve dolu doludur mesela.ama nühendislik fakültesi oldukça iyi ve zorlu bir bölümdür çok fazla arkadaşım var metalurjiden mezun olan arkadaşlarım da var fazlasıyla memnundular.
    mühendislik fakültesinin yanında değil ama yürüme mesafesinde ki kışın karda kışta kimse yürümeyip taksiye 5lira verip kyk yurtlarına gider.okuldan çıktığın an tramvay durağı vardır okuldan çarşı durağına 12 dk da gidersin ki eskişehirde hiçbi yer hiçbir yere uzak değildir. her yer çok yakındır tramvay durakları otobüs durakları her yerde mevcuttur. okulun içine otobüs girer. okul basketbol takımında olarak spor salonundan her türlü faydalanabilirsin açık tenis futbol basketbol sahalarının dışında kapalı fitness salonu spor salonu ve havuzu vardır. fakülte çevresine bu sene çok güzel yerler açıldı okul çevresi öğrenci ev ve apartları sayesinde sabahlara kadar doludur eskişehirde vize final haftaları hariç şehir uyumaz her yer öğrencidir gecenin her saatinde rahatlıkla dolanabilirsin.kız erkek hiç farketmez.
    ev fiyatları 1+1ler 350-450 arasıdır çok uygundur ve ayda bir yeni apartman dikilir neredeyse.ortayaşlı insan göremezsin tam bir öğrenci kentidir.herşey öğrenci odaklı olduğu içn ne okula ulaşmakta zorlanırsın nede cebindeki 10 lirayla o ayı geçirmekte zorlanırsın.

Teşekkür ederim cevabınız için. Valla ne yalan söyleyeyim, şu yorumları okuduktan sonra tercih listesinden Eskişehir hariç ne varsa çıkartası geliyor insanın. Önceden de çok duyuyor ve merak ediyordum bu şehri ama artık daha da merak etmeye başladım. Metalurji'den mezun olan arkadaşlarım var demişsiniz, iş bulma konusunda çok sıkıntı çektiler mi acaba? Bir de maaş konusunda bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim :)

Bölüme başlayıp, şehire alıştıktan sonra İşletme Açıköğretim'e de yazılmayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var. Sınavsız (YGS - LYS) kayıt yaptırabiliyor muyuz? Aynı anda Metalurji ve İşletme okumak ağır gelir mi, okulumu ve yaşantımı olumsuz etkiler mi? Bu konuda yardımcı olacak varsa çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıkır lıkır -- 24 Temmuz 2012; 4:24:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

Teşekkür ederim cevabınız için. Valla ne yalan söyleyeyim, şu yorumları okuduktan sonra tercih listesinden Eskişehir hariç ne varsa çıkartası geliyor insanın. Önceden de çok duyuyor ve merak ediyordum bu şehri ama artık daha da merak etmeye başladım. Metalurji'den mezun olan arkadaşlarım var demişsiniz, iş bulma konusunda çok sıkıntı çektiler mi acaba? Bir de maaş konusunda bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim :)

Bölüme başlayıp, şehire alıştıktan sonra İşletme Açıköğretim'e de yazılmayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var. Sınavsız (YGS - LYS) kayıt yaptırabiliyor muyuz? Aynı anda Metalurji ve İşletme okumak ağır gelir mi, okulumu ve yaşantımı olumsuz etkiler mi? Bu konuda yardımcı olacak varsa çok sevinirim :)

mezun olan arkadaşlarım henüz bu sene mezun oldular kimisi ales ve kpss ye girdi. iyi bir not ortalaması ile mezun olur ve iyi yerlerde staj yapıp referansınızı arttırırsanız iyi bir maaşa sahip olabilirsiniz ama bunlardan en önemlisi mesleğinizi ne kadar seviyor oluşunuz bence bunu düşünün öncelikle çünkü mesleğinizi ne kadar çok severseniz o kadar çok çalışmak istersiniz böylece daha verimli olursunuz.işletme okuyabilirsiniz sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz onun belli zamanları var onu takip etmeniz gerekiyor eylülde ya da ağustosun sonu gibi başvurular başlıyor diye tahmin ediyorum. sonuçta açıktan okuyacağınız bölümün size deli gibi bi zorluğu olmayacak derslerden kalmakta özgürsünüz çok baskı hissetttiğiniz okuduğunuz mühendisliğe önem vermeniz gereken zamanda işletmeyi boşlama hakkına sahip olabilirsiniz.genelde açık öğretim sınavları okulların vizelerinden finallerinden sonraki haftasonuna denk gelir çok büyük sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.sonuçta hangi şehirde olursanız olun öğrencinin kendine kalmış bişey derslerinin sosyal yaşantısına yansıyıp yansımayacağı.eskişehir gerçekten sevebileceğiniz bir yer mekanları uygun gece geç saatlere kadar insanlar birbirinin evine gidip gelir ders zamanları en tanımadığınız insandan bile yardım alabilirsiniz o konuda memnun olacağınızdan şüphe duymayın.

• Tamam anladım :) Sanırım merak ettiğim tüm cevapları aldım, herkese yardımları için teşekkürler.
  • quote:

Tamam anladım :) Sanırım merak ettiğim tüm cevapları aldım, herkese yardımları için teşekkürler.

Konuyu unutmuştum ben, mesajlarıma alıntıyla cevap verirsen dönmem daha rahat olur. Erasmus'ta ortalama sınırı sanırım 2.20 oldu. Bunu demek için gelmiştim, gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ
    Konuyu unutmuştum ben, mesajlarıma alıntıyla cevap verirsen dönmem daha rahat olur. Erasmus'ta ortalama sınırı sanırım 2.20 oldu. Bunu demek için gelmiştim, gidiyorum.

Sanırım şimdilik öğrenmek istediklerimi öğrendim, sonuçlar açıklanınca başını bol bol ağrıtırım zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _kılıçkalkan_

Eskişehirliyim. Osmangazinin yeri, binası filan Anadolunun yanında baya basit kalıyor. Eğer üniversite alanı için düşünüyorsan kötü. Ama eğitimi çok iyi ve spor imkanları iyi. Ben 1-2 sene voleybola gittim ligleri vardı üni takımı burs da alıyordu. Bir de voleybol gibi pek rağbet görmeyen bir spor düşün yani. Kalma yerlerini çok fazla bilmiyorum ama gençliğin aktığı yerlere otobüs ve tramvayla 10 dkda ulaşabilirsin. Eskişehir genç bir şehir aslında ama cafe bar tarzı yerler Anadolu Üniversitesine daha yakın. Osmangazi o bakımdan biraz şanssız. Kütüphanesi güzel, spor salonu güzel. Mühendislikler biraz daha üni.dışında olduğu için dağ bayırda kalıyor :D üniversite hastaneyle beraber olduğu için de insanlarla iç içe. Dediğim gibi alan olarak kötü, eğitimi iyi , şehre alışırsan ulaşımı kolay güzel bir üni.hayatı yaşamak için.

Ben de malzeme ve metalurjiyi çok duydum yazabileceklerim arasında var. Sen neden bu bölümü istiyorsun? +'ları neler, iş alanları neler? Paylaşırsan sevinirim. İyi forumlar :)

Kampüsün yeri ve ortamı önemli tabii ama okulun eğitimi bana göre daha ön planda. Sonuçta 4-5 sene sonra bitirip gideceğiz kısmetse, tabii eğitiminin yanında kampüs ve sosyal olanaklarının da kaliteli olmasını herkes ister ama yapacak bir şey yok. Kütüphane ve spor salonunun iyi olduğunu duymam iyi oldu, hakkıyla sömürmeyi düşünüyorum gibi :) Okul şehre yakın ise dağlık bölümde falan olması çok da önemli değil aslında ama şehre uzak olsaymış büyük ihtimal de yazmazdım. Mesela İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi bu durumdan muzdarip, kampüsleri karman çorman. Taa Buca'da kampüsü var ve şehir merkezine hayli uzak, öyle olmaması güzel.

Metalurji uzun zamandır aklımdaydı, 1 senedir falan da oradan buradan okuyordum ama hep geri planda tutuyordum. Aslında istediğim Bilgisayar Mühendisliği'ydi ama sıralamam beklediğimden hayli düşük gelince Metalurji'ye yöneldim. Tabii ilk sıraya yine Bilgisayar yazacağım, kim bilir talep olmazsa "milyonda 1" ihtimalle tutabilir :) Artılarından bahsedeyim biraz, özellikle birçok mühendislikle iç içe olduğunu duydum. Sonuçta madde bilimi gibi bir şey, madde de her şeyin başlangıcı olduğundan iş alanları hayli genişmiş. Atıyorum hastanede de çalışabilirsin, fabrikalarda da, şirketlerde de falan... Kafanı karıştırmamak için daha fazla yazmayayım, çünkü dediğim gibi benim de fazla bir bilgim yok, netten öğrendiğim 3-5 bilgi var. Artık okurken öğreneceğim sanırım. Bu arada sen Osmangazi mi düşünüyorsun?

Benimde sıralama düşük geldi sanırım ben de bilgisayar mühendisliğine gireceğim. Biraz bilgisi olan?

• 1- Dış yapı olarak Anadolu kadar iyi değil ama kötü de değil.
    2- Yürüyerek 25 dk uzaklıkta Kyk yurdu var o 25 dk nın 20 dk sı okulun çıkış kapısına kadar sürüyor mühendislik okulun girişine en uzak noktada. Onun dışında yine aynı mesafede 1 2 tane özel yurt var.
    3- 10 dk da bir mühendisliklerin önünden otobüs var 15 20 dk da çarşıya götürür. Onun haricinde tramvayla gidersen 20 dk okulun içinde yürürsün çıkış kapısında hemen tramvay var o da 15 dk da çarşıya indirir. Yürüyerek çıkış kapısından 40 45 dk sürüyor.
    4- Evet sosyal yönü zayıf bir üniversite. Hezarfen di Emöt dü bi kaç organizasyonu vardı. Kütüphanesi güzeldir. Rahat bir çalışma ortamı var. Spor salonu olarak aylık 20 Tl fitness salonu var. Onun dışında kapalı spor salonu kiralanmıyor sanırım. Kapalı ve açık halısahaları var uygun fiyata. 3 ücretsiz basket sahası var iş gören.
    5- Fakülte çevresinde aman aman yerler yok. Yeni bir cafe açılmıştı adını unuttum 2 sene önce İzmirli vardı orası güzel. Onun dışında var bi kaç cafe pastane karışımı yer. Anadolu Tantuni yi de fazlaca duyacaksın :D
    6- Ulaşım konusunda bir sıkıntın olmasın. Tramvay büyük kolaylık ama şehir merkezine oranla okul çevresi fiyat olarak daha uygun. Bence okuluna yakın ev tutman daha mantıklı olur sonuçta haftada 5 gün okul var 2 gün haftasonun var ;) Maddi açıdan daha karlı olur senin için. Fiyatlarda büyüklüğe göre değişiyor. Vişnelik te 3+1 500 600 e tutulabilecek evler var. Vişnelik dediğim yer biraz pahalıdır yalnız yer olarak okulla da çarşı arasında. Okula yakın yerlerde daha uygun fiyata bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: durmusic
    6- Ulaşım konusunda bir sıkıntın olmasın. Tramvay büyük kolaylık ama şehir merkezine oranla okul çevresi fiyat olarak daha uygun. Bence okuluna yakın ev tutman daha mantıklı olur sonuçta haftada 5 gün okul var 2 gün haftasonun var ;) Maddi açıdan daha karlı olur senin için. Fiyatlarda büyüklüğe göre değişiyor. Vişnelik te 3+1 500 600 e tutulabilecek evler var. Vişnelik dediğim yer biraz pahalıdır yalnız yer olarak okulla da çarşı arasında. Okula yakın yerlerde daha uygun fiyata bulabilirsin.

Teşekkürler :) 3+1, 500-600 YTL uygun aslında, ben çok daha pahalı bekliyordum. 1+1'lerin falan 400-500 YTL'den kiralandığını okumuştum internetten, o yüzden 500-600 YTL iyi bir rakam bence. Ev olarak, okula yakın yerleri tutmak daha avantajlı tabii ki, ben de öyle düşünüyorum. Tabii ev asker koğuşuna dönerse bi müddet sonra bilemem Gerçi eve çıkabileceğim bile muamma, aynı evde yaşayabilecek kadar iyi anlaşabileceğimiz insan bulmak sanırım kolay değildir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Teşekkürler :) 3+1, 500-600 YTL uygun aslında, ben çok daha pahalı bekliyordum. 1+1'lerin falan 400-500 YTL'den kiralandığını okumuştum internetten, o yüzden 500-600 YTL iyi bir rakam bence. Ev olarak, okula yakın yerleri tutmak daha avantajlı tabii ki, ben de öyle düşünüyorum. Tabii ev asker koğuşuna dönerse bi müddet sonra bilemem Gerçi eve çıkabileceğim bile muamma, aynı evde yaşayabilecek kadar iyi anlaşabileceğimiz insan bulmak sanırım kolay değildir

Şehir öğrenci olunca kirada takıyorlar. Emlakcı değilde direk sahibinden bulmaya çalış. Bence de gir kyk ya bir süre takıl hem çevren olur değişik insanlar tanırsın daha sonra da ordan arkadaşlarınla çıkarsınız.

• Evet, an itibariyle Osmangazi Metalurji'deyim. Hayırlı olsun.
  • Evet bende eskişehir deyim. Herkese hayırlı olsun şakirtler
  • bende maden mühendisliğindeyim istediğim tek yerdi orası oldu görüşelim la
  • quote:

Evet, an itibariyle Osmangazi Metalurji'deyim. Hayırlı olsun.

Aynen bende.:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Burjuva

quote:

Ne güzel, sana da hayırlı olsun Önceden tanışıp konuşmak lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Burjuva

quote:

Ne güzel, sana da hayırlı olsun Önceden tanışıp konuşmak lazım

aynen :D Hayırlı olsun hepimize :D :D Ben Serhat Bursadan :))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.