Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 15 satan varsa elden hemen alabilirim.
  • arkadaşlar foruma yeni katıldım
    elimde far cry 4 diablo 3 watch dogs var takas yapmak istiyorum elinde dragon age veya evil within olan varsa yapabiliriz
  • Elinde the order olan ve takaslicak olan lutfen bana ulassın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar esnaf sarayında takas yapıyolarmı yapıyolarsa nasıl oluyo ne kadar istiyolar bi bilgisi olan varmı?
  • matrim kullanıcısına yanıt
    Hocam esnaf sarayinda benim bildiğim bi deep center var orada normal spotçulara gore biraz daha tuzlu fiyati bu nedenle ben internet uzerinden istanbuldan getittiriyorum

• The order 1886 satilik
    oyunu bitidirdim ve inannin satis fiyatini hakediyor.
    watsapp.05342170041

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyzozkan26 -- 1 Mart 2015; 9:50:13 >
  • PS4 Oyuna karşılık ekşisözlük hesap takası düşünen olursa mesajın devamını okuyabilir.

Elimde bir adet ekşisözlük hesabı var neredeyse hiç kullanılmamıştır (moderatör tarafından mesaj silinme, küfürlü mesaj vb. yoktur) Nick altında bir şey yok. Sıfır gibi hesap. Mail + Twitter (ikisi de hiç kullanılmadı) hesapları ile birlikte vereceğim.

Piyasada hesapların 100 liraya satıldığı düşünülürse adil bir takas olabilir.

Aradığım oyunlar Shadow of Mordor / Dragon Age Inquisition

Farklı oyun tekliflerine açığım.

------------------

Hesap satıldı, mesaj geçersizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjx -- 4 Mart 2015; 0:30:32 >
  • Eskişehirliyim ama PS4'üm yok. Kuzenimde var o da 2,3 haftaya gelecek oyun arayışına gireceğiz. Elinde satılık oyunu bulunan arkadaşlar PM'den ya da burdan haberdar ederse çok sevinirim.
  • kyzozkan26 K kullanıcısına yanıt
    lords of fallen hala duruyormu watch dogs ya da diablo yla takas düşünürmüsün
  • cod adv.125 tl
    second soon 75 tl
    the order 1886 150 tl
    watsapp 05342170041

• bu esnaf sarayındaki deep center diablo 3 ü takas ettircem dediğimde unity için 30 tl istedi sizcce nasıl
  • matrim kullanıcısına yanıt
    Çok iyi nasıl olduysa iyi fiyat vermiş demek ki unity satmıyor yaş yere yatmaz deep center

• patapon_00 kullanıcısına yanıt
    evet çok istemedi ben bu piyasayı bilmediğim için sordum zaten ilk diablo 3 e evil within istedim 20 tl ye yapardık ama elimde yok malesef dedi bende şaşırdım çünkü biraz kazık demişti arkadaşlar orası için.
  • the order 1886 yı 140 tl den satıorum
    bitirdim ve satıyorum
  • Bir iki haftalığına Eskişehir de olduğumdan satılık oyunlarımı buraya taşıyorum arkadaşlar.
    Shadow of Mordor 80 TL
    Infamous SS (Türkçe) 50 TL.

Oyunların ilk sahibiyim kutulu, içerik eksiksiz, oyun içerisinde ekstra güç/eşyaların açılabilidiği hediye kodlar da duruyor. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Edit: Shadow of Mordor verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikera -- 9 Mart 2015; 18:18:34 >
  • Elimde eksiksiz ciziksiz tertemiz The Last of us var.Istedigim fiyat 100 TL

• Dying Light alan-satan var mı ?
  • Kamikera K kullanıcısına yanıt
    Shadow of Mordor u pazartesi günü almak istiyorum espark önünde görüşebiliriz :)
  • Takaslik shadow mordor var elimde isteyen arsa pm atsin

• Eskisehirde deep centerdan baska bi oyun satan yer varsa lutfen soyleyin dun shadow mordorla gta5 takas yapmak istedim adam elimizde shadow mordor var diye takas etmedi baska ps4 oyunu satan bildiniz bir elektronikci varmi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.