Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Order: 1886 - ₺90
  • Nba 2k15 the order 1886 the shadow mordor takaslık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pillkey -- 18 Nisan 2015; 11:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun başlığını PS3 ve PS4 yaparsan çok daha yararlı olacaktır ne kadar eskişehirli varsa toplansın burada..
  • Elimde Lords of the Fallen var.

Bloodborne, FF Type-0, Dying Light, Saints Row arıyorum. Şu anda İstanbul'dayım kargo işiyle uğraşmayı kabul edecek olursanız her türlü anlaşırız

• Elimde Cod ghhost ve Cod AW var. Takas olarak far cry, order veya destiny olabilir. Eskişehir'de elden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sav0lina kullanıcısına yanıt
    Hocam order takas düşünüyor musun

• Mortal kombat x ve bloodborne arıyoryum elimdeki takas yapmaya düşündüğüm oyunlar ise nba 2k15 the shadow of mordor ve the order 1886

• Bundle kutudan cıkan bloodborne var daha jelatinini açmadım 150 istiyorum 1 mayısda eskişehirdeyim elden teslim edebilirim Arkadaslar
     Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert7610 -- 20 Nisan 2015; 23:25:54 >

• Elinde The ORDER 1886 olan varsa fiyatını pm atabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmercan

Elimde Cod ghhost ve Cod AW var. Takas olarak far cry, order veya destiny olabilir. Eskişehir'de elden.

Güncel
  • Merhaba arkadaslar elimde fifa 15 second son ve first light var bunlari takas etmek istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uur2626 -- 10 Mayıs 2015; 2:42:59 >
  • elimde fifa 15 , first light ve order 1886 var arkadaşlar takas etcek kimse yok mu
  • gigaonur2000 kullanıcısına yanıt
    dostum bilecik civarında ps4 kullanan varmı internet durumu nasıl oranın 5mbit üstü varsa oraya ps4 alıcazda arkadasım için yada bilecikde ps4 kullanan varmı? bilecik le eskisehir arası kaç saat bu arda
  • Elimde Final fantasy à realm Reborn ve asasins Creed Black flag mortal kombat x bulunmaktadır teklifleri özeldn yapabilirsiniz

• Satılık Gta V. İkinci gbölge. Çiziksiz, hatasız bir defa cihaz a takıldı oyun bitince çıkarıldı o kadar 125tl. Takaslık Shadow Of Mordor karşılığında Bloodborne arıyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nenda -- 15 Mayıs 2015; 13:51:43 >
  • Bloodborne ariyorum takas için mortal kombat x vericem ilgilenenler msj atabilir

• Elimde boolborn var mortal kombat x arıyorum
  • Mortal x takaslanmistir arkadaşlar bilginize elimde Ac4 ve Final fantasy realm Reborn VR ilgilenenler msj atabilir

• Elimde Boolborn var. Mortal kombat x ve Dying Light arıyorum
  • Elimde takaslık olarak nba 2k15 drive club ve the order 1886 teklifleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pillkey -- 23 Mayıs 2015; 12:59:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.