Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Beyler sizlerden bir fikir alacağım eskişehirli olarak ;) kendim ankaradayım askere gidip gelince bir dükkan açmak istiyorum eskişehire, spot ps4 oyun takas vs fakat esnaf sarayında zibil gibi var spotçu sizce tutarmı yoksa para çöpemi gider? Hangi semt uygundur bu tür bir iş için fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam valla Deep Center gibi kazık yapmassan fiyatları bence tutar (Adamlar d&rda 150 lira olan last of usı 170 liraya satıyorlardı) Ayrıca forumdan ve arkadaş tavsiyesi yoluyla iyi reklam yapılabilir.Yine de riskli bir iş.
  • Aynen kardeş kazık yapmassan tutar ama ek iş olarak yapılabilir boş vaktin varsa yap.bende düşündüm senin gibi ama vaktim yok.oyunları sipariş usulü getirebilirsin eskişehir'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde kutulu infamous second son olan varsa talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvngscrm

Elinde kutulu infamous second son olan varsa talibim

bende var hocam
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    ne kadara veriyorsun
  • 80'e vereyim.
  • hong kong psnde far cry 4 112 lira secondary hakka talip arkadaş varsa beraber alabiliriz
  • evet arkadaşlar oyun almak istiyorum yok mu satanlar. birde fiyatlarıda yanınıza yazın ama nolur fiyatı piyasa fiyatı olsun .:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidesidero2

evet arkadaşlar oyun almak istiyorum yok mu satanlar. birde fiyatlarıda yanınıza yazın ama nolur fiyatı piyasa fiyatı olsun .:D

Hocam elimde watch dogs var isterseniz 90-100 lira arasi bi seye satarim oyunun talibi varsa pm atsin

• tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidesidero2 -- 21 Kasım 2014; 11:29:08 >
  • Nba2k15 150 TL
    Eskişehir içi elden teslim. Kodu falan kullanılmadı. Hatta oyunu 1 saat oynayabildim. Zamanım olmadığı için satıyorum arkadaşlar..
  • Elimde Asasins Creed Black Flag ile Final fantasy a realm reborn var ilgilenen varsa takas yada satis yapabilirim

• Arkadaşlar Lego Marvel Super Heroes kutulu 50 TL satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyizko -- 4 Aralık 2014; 4:29:24 >
  • Aliance kullanıcısına yanıt
    Black flag fiyatı nedir hocam
  • Elimde pes15 var gta5 ariyorum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidesidero2 -- 2 Aralık 2014; 12:53:40 >
  • Elimde kutulu watch dogs var takas etmek istiyorum aradiğim oyun infamous second sonla the last of us ama her turlu oyun teklifine aciğim

• Arkadaşlar elimde NFS rivals var
    Eskişehirde elden AC Unity ile takas düşünen olursa Ufak bir farkta ödenebilir.
  • 2 aylık ps4 satılır. Media marktan alındı. Sony Eurasia garantilidir. Yanında the last of us , fifa 15 , nba 2k15, inf second son, bf 4 vereceğim. Hepsi kutulu ve çok temiz. Cihaz ise sorunsuz çizik dahi yok .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki tlou promo oldugu icin sorun cikardi elinde the last of us remastered olan varsa elden hemen satin alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.