Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kişi metres olayına takmış, sanki adamların her şeyi düzgün tek hataları metres tutmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Çok kişi metres olayına takmış, sanki adamların her şeyi düzgün tek hataları metres tutmak

Metres çok yapmacık duruyor dizinin havası değişiyor onun sahnelerinde fox tv dizileri gibi oluyor Çakıra Nesrin gibi eş lazım deniz çakır hakkını veriyor şimdilik öbür kadın bozuyor işi senaristlerde haklı erkekleri çakırla çeker kadınları çekmek için metres olayını kullanıyorlar işe yaramış gibi
  • Dizi güzel, muzikleri de güzel. Metres olayi mafyada var olan bir durum, elbette olacak ama sahneleri azaltmalari lazim.

Memati, Abdulhey ve Berk Hakman, biraz ucundan Haluk Bilginer, belli mi olur bir kac bölüm de 8 gibi bir karakter diziyi tavana cikarir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 23 Eylül 2015; 14:00:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metres olayı harbiden benimde hoşuma gitmiyor.Öldü ölecek çıkartırlar diye düşünüyordum fakat kadın jenerikte 3.isim olarak yazılıyor kolay kolay ölmez maalesef.Kadın kitlesini çekmek için yaptılar bence ama çok fazla yer veriliyor biraz azaltılsa daha iyi olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Dizi güzel, muzikleri de güzel. Metres olayi mafyada var olan bir durum, elbette olacak ama sahneleri azaltmalari lazim.

Memati, Abdulhey ve Berk Hakman, biraz ucundan Haluk Bilginer, belli mi olur bir kac bölüm de 8 gibi bir karakter diziyi tavana cikarir.

memati berk hakman yeni dizi cekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi yapımı farklı bir şey. Yapımcılar ve senaristler rating yükseltmek, daha fazla reklam çekebilmek amacıyla ana konuya ek yaparlar.
    Toplumun nüfus yapısı, gelir durumu vb faktörler karakterleri etkiler. İyi ki ABD'de değiliz, öyle olsaydı gay karakter bile eklerlerdi
  • ayrıca şu metres olayını eleştirenleri anlamıyorum

hiç mi mafya bilmiyonuz, çoğu kaç kadını idare eder

delikanlı adam yapmaz demeyin, yapar aga adam mis gibi 2 hatunu idare ediyo
  • deniz çakırın oyunculugu dizideki erkeklere bin basar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

deniz çakırın oyunculugu dizideki erkeklere bin basar bence.

Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakır hapisteyken yeni reis

• Gelecek bölüm hareketli geçecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

ayrıca şu metres olayını eleştirenleri anlamıyorum

Dostum Selçuk Yöntem'in diziye gireceği kesin mi? Yoksa asparagas bir haber mi? Göremedim hiç bi yerde öyle bir açıklama.
  • Dizi hangi gun oynuyor? Baslayalim izlemeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

ayrıca şu metres olayını eleştirenleri anlamıyorum

Dostum Selçuk Yöntem'in diziye gireceği kesin mi? Yoksa asparagas bir haber mi? Göremedim hiç bi yerde öyle bir açıklama.

hocam bende söylentilerden duydum sadece

ama abdülheyin resmi var kesin girecek sanırım

selçuk yöntemede gircek diyorlar

• Diziye Şahin Ağa katılmış.

1-2 bölüm sonra abdülhey ve aslan akbeyi görebiliriz .
  • Dizinin süresi 20 dakika falan daha azdı diğer 2 bölüme göre ve daha iyi olmuş kesinlikle.
  • Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama az önce özete bakıyordum geçen hafta ne oldu hatırlıyım diye yan tarafta fragman gibi bir şey çıktı ve Abdülhey göründü , sanırım bu bölümde diziye giriyor. Kısa saçlı abdül izleyeceğiz herhalde

Edit:Galiba içeride düşman olacaklar ben öyle anladım gibi ama inşallah öyle değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javier Pena -- 29 Eylül 2015; 20:45:17 >
  • Jenerikte Kenan Çoban görüldü beyler sırada Selçuk Yöntemle Gürkan Uygun var yeni bir efsane doğuyor
  • Vuu Abdülheyde girmiş diziye sıra Aslan Akbeyde

Edit:Ohaa Kurtlar Vadisindeki Şahin Ağa karakterini yine aynı isimle sokmuşlar diziye vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 29 Eylül 2015; 21:04:39 >
  • abdülhey girdi

hadi be aslan akbey de girsin diziye
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.