Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:38:32 23:26:00 8.89 22.42
    4 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:07 23:48:20 5.03 13.5

aradaki reyting farkı öyle böyle değil

bide geçecek diyorlardı, her hafta fark daha da açılıyo

aslan akbey gelsin işte ozaman daha farkı görün
  • reytingler nasıl çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3123

reytingler nasıl çocuk

Reytinglerin düşmesi beklediğimden uzun sürdü. Haftaya reytingin az da olsa düşeceğinden eminim. Yeni dizi başladı. Aşk yenidenin fragmanı da mükemmel. Diziyı izlemeyen bile bölüm fragmanını gördüğünde bu haftaki bölümü izlemek isteyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

gslicocuk veleti inanmıştı zuhaha

Haftaya reytingi düşçek az yada çok onu bilmem. Eğer düşmezse bir daha bu konuya yorum atmayacağım. Gerçi bu haftada yükselme ihtimali %10

• quote:

Diziyi izlemiyorum ama fragmanlarına bakıyorum. Dizi gibi fragmanlarda leş. Aksiyon dizisinin fragmanında gram aksiyon macera yok.
    Gram heyecan yok. Birde Aşk yenidenin fragmanlarına bak. Dizi fragmanı değil de film fragmanı gibi duruyor. Fragmanlarından bile kalite kokuyor. Ama maalesef dizinin adı aşk yeniden. İçinde aşk kelimesi olduğu için yurdumuzun insanı kiraz mevsimi gibi kiralık aşk gibi bir dizi sanıyor. Aç sinemalar.com u diziye yapılan yorumlara bak. Bir olumsuz yorum bile göremezsin. Puanı da 8.8

• Bölüm çok iyiydi. Her bölüm sonunda merak içinde bir sonraki bölümü düşünüyorum. Hikaye merak ettirmeyi başarıyor. Senaristler buradan hakaretlerimi duymuş olmalı ki teyzekızı denilen gıcık,pislik karı pek görünmedi bu bölüm.
    Alparslan Payne iyi adapte oldu mafya dünyasına, İlyas da döndü, Çakır başa geçti. Ben Vehbi ya da Özer'in devletle bir bağının olduğunu düşünüyorum hep. Özellikle Özer'in. Bilmiyorum belki kuruntu yapıyorum adamı görünce devlete çalışıyor diyorum. Sağır Oda'dan kalma alışkanlık herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Diziyi izlemiyorum ama fragmanlarına bakıyorum. Dizi gibi fragmanlarda leş. Aksiyon dizisinin fragmanında gram aksiyon macera yok.
    Gram heyecan yok. Birde Aşk yenidenin fragmanlarına bak. Dizi fragmanı değil de film fragmanı gibi duruyor. Fragmanlarından bile kalite kokuyor. Ama maalesef dizinin adı aşk yeniden. İçinde aşk kelimesi olduğu için yurdumuzun insanı kiraz mevsimi gibi kiralık aşk gibi bir dizi sanıyor. Aç sinemalar.com u diziye yapılan yorumlara bak. Bir olumsuz yorum bile göremezsin. Puanı da 8.8

utanmaz hala utanmadan yazıyor

aşk yeniden 2 katı fark yemiş reytinglerde hala ne diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaylı Yaratık

quote:

quote:

Zamanında Aşk yeniden de 13 reyting alıyordu. Eşkıyanın şu bölümleri reytinglerde zirve yaptığı bölümler. Büyük bir düşüş yaşayacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zamanında Aşk yeniden de 13 reyting alıyordu. Eşkıyanın şu bölümleri reytinglerde zirve yaptığı bölümler. Büyük bir düşüş yaşayacak.

he he tamam kesin öyledir

• Forumun kalitesi her geçen sene düşüyor. 2005den beri bilfiil yazıyorum okuyorum katkıda bulunmaya çalışıyorum ama ısrarla her sene kalite de seviye de yerlerde, paranın gözüne vurdunuz ey forum yonetimi, Allah daha çok versin gozumuz yok da, şu foruma bakın biraz. Donanım haber adı dizilerden banane diyorsanız da kapatın bolumu tavsiyemdir. Yada doğru dürüst yetkilendirme yapın çalışanlarınıza.
    Ha dersen benim de kitlem bu, bu koyunları ben böyle güderim bunuda delikanlı gibi söyleyin ne yapacağımızı bilelim bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Forumun kalitesi her geçen sene düşüyor. 2005den beri bilfiil yazıyorum okuyorum katkıda bulunmaya çalışıyorum ama ısrarla her sene kalite de seviye de yerlerde, paranın gözüne vurdunuz ey forum yonetimi, Allah daha çok versin gozumuz yok da, şu foruma bakın biraz. Donanım haber adı dizilerden banane diyorsanız da kapatın bolumu tavsiyemdir. Yada doğru dürüst yetkilendirme yapın çalışanlarınıza.
    Ha dersen benim de kitlem bu, bu koyunları ben böyle güderim bunuda delikanlı gibi söyleyin ne yapacağımızı bilelim bizde.

baksana yukardaki velete

1 aydan beri trolleyip duruyor

adam canı sıkılınca, sizin reytingler yakında düşecek zaaaa xd, yakında bizim dizi sizin diziyi geçecek zaaa yazıp duruyor

böyle eziklerle uğraşıyoz işte

• quote:

canı sıkıldıkça değil cezası bitince yazıyor

hiç utanmada yok liselide

ulan 2 katı reytingde fark yemişin

öyle böyle değil yani fark

hala utanmadan ama öşk yedüden daha eyü diyor
  • İstihbaratçının Büyük patron diye adlandırdığı kişi,

Selçuk Yöntem nam-ı değer Aslan bey..

Artık şu Nazlı'yi birisi vursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

İstihbaratçının Büyük patron diye adlandırdığı kişi,

bence mübeccel i birisi vursun

nefret ediyorum
  • quote:

quote:

nefret ediyorum

niye sen her mesajında birilerine kin kusuyorsun ? survivor konusunda sen, burda sen, bir yerde daha görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 12 Kasım 2015; 16:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

quote:

nefret ediyorum

niye sen her mesajında birilerine kin kusuyorsun ? survivor konusunda sen, burda sen, bir yerde daha görmüştüm

kime kin kusmuşum ben

survivor konusunda turabi ve turabi severlerden nefret ediyorum yazmıştım sadece
    turabi ve turabi sevenlerin zerre kadar değerleri yok benim için, blocklasınlar hatta beni

burdada nefret ettiğim dediğim diziyi izlemiyorsun belli

dedikoducu, zır zır konuşan bir karakter

• Bu dizide favorim özer 3:15'ten sonra başlayan sahneye bakın adam dağıttı ortalığı Herkes özerin yanına gelip öyle silahlarını çıkartıyor son sahnede silahı yere bırakıyor o silahı hemen geri alıp özeri vurabilir bari silahı aşağı tekmelettirseydiler ama sahneyi beğendim türk dizilerine göre en iyisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Kasım 2015; 15:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bu dizide favorim özer 3:15'ten sonra başlayan sahneye bakın adam dağıttı ortalığı Herkes özerin yanına gelip öyle silahlarını çıkartıyor son sahnede silahı yere bırakıyor o silahı hemen geri alıp özeri vurabilir bari silahı aşağı tekmelettirseydiler ama sahneyi beğendim türk dizilerine göre en iyisi bu

sağır oda diye bir dizi vardı eskiden , bu özeri oradan biliyorum şimdi yaşlanmış orda daha gençdi ve süper harketleri vardı dövüş sahnelerinde filan , ama benimde favorim özer

Mersin Leeyoutube
    Sağır Oda Oğuz Bey dövüş sahneleri (EDHO Özer )
    https://www.youtube.com/watch?v=FEuJjR_ZNmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 13 Kasım 2015; 20:27:50 >

• tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Kötü adam olsada fazla göremesekde favorim özer kollar dövmeli hafiften kasta var boyda var saçlar falanda şekil bu adamı koyacan yabancı bir filme akar gider
  • Çok boş bölüm oluyor ya biraz heyecan laızm

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.