Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al benden de o kadar. Özer bu kadar kolay harcanmamalıydı.
  • Dizi ara mı verdi?
  • İzlemeyin arkadaşlar artık şu diziyi
  • Diziye ne oldu arkadaslar? Fragmanda yok iki haftadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Diziye ne oldu arkadaslar? Fragmanda yok iki haftadir.

Diziye sülümanın meryem girdi daha ne olsun. Ben soğudum diziden.
    Özer ölünce neye bağlayacaklarını bilememiş olabilirler, onu düşünüyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 11 Ocak 2017; 10:56:7 >
  • jimmydean J kullanıcısına yanıt
    Özer'le anlasamadilar, cikardilar gibi bir sahne vardi. Sacma sapan gitti. Iyi Adamdi, yalanci degildi, ückagitci degildi.
  • Alti ustu bir dizi izliyordum oda 3 haftadir yok.

Ekside gordugum ve begendigim bir entryi paylasiyorum.

----------------

zannımca şımarmış yahut içinde oldukları büyük bir krizi yönetmeyi/kamufle etmeyi beceremeyen bir ekibe sahip dizi. dizi 3 haftadır yayında yok. üstelik sudan sebepler bahane gösterilerek. bu dizi hariç bütün kanallardaki bütün diziler (reytingi iyi olan-kötü olan) normal yayın akışlarını sürdürüyorlar. üstelik yılbaşında, kar yağdığında vs. bile. dizi ekibi veya kanal yönetimi büyük bir pişkinlikle kendiliklerinden asla bir açıklama yapmadığı gibi, başrol oyuncuları sosyal medya hesaplarından kendilerine "neden böyle oldu?" diye soran seyircilere lütfedip: "ee seyirci ne var ki bunda, aralık-ocak dönemi tam sezon ortasıdır creatif ekipler ve kanal yönetimleri hep senelik değerlendirme ve bütçe planlaması yaparlar, bazı kararlar alırlar, biz de tam bu dönemdeyiz ama merak etmeyin kara-kışa rağmen çekimlerimiz devam ediyor." diye cevap vermişler.

bende hiç bir inandırıcılık uyandırmamıştır bu cevap.

ben size tahminlerime ve gözlemlerime dayanarak muhtemel gerçekleri söyleyeyim:

1- öncelikle bütün iyi dizi ekipleri bölüm yedekler. acil durumlarda yayına vermek için. belli ki edho ekibinin asla yedek bölümü yokmuş. bu büyük bir eksi.

2- ekibin/kanalın bir finansal planlama döneminde olduklarını öne sürüyorlar gerekçe olarak. sorarım size bu planlamayı yalnızca bu kanal ya da bu dizi ekibi mi yapıyor? diğer diziler bedavaya mı çekiliyor? diğer diziler normal yayın akışlarını bozmadan bu işlerin de altından kalkabildiklerine göre demek ki bu sizin başarısızlığınız, üzgünüm.

3- hadi diyelim yedek bölümünüz yoktur, planlamalarla yöneticileriniz/yetkilileriniz ilgilenirken siz oturun dizinizi çekin o vakit. hava muhalefeti bir engel olarak öne sürülemez; tüm diziler bu işin altından kalkabildiğine göre pekala siz de kalkabilirdiniz. hatta kar yağışı bazen dış çekimler için harika bir plato oluşturur, akıllı bir senaryo ile bunu sinematografik bir fırsata çevirebilirdiniz. belli ki soğukta, kar altında çekim yapmak oyunculara ve ekibe zul gelmiş.

4- dizinin oyuncuları çekimlere devam ettiklerini söyleseler de ben 2-3 haftadır hangisinin sosyal medya hesabına baksam sadece "yurt dışında tatil qeyfi" tarzında paylaşımlar görüyorum, normal zamanlarda yaptıkları gibi setten paylaşımlar ise asla yok.

belli ki ekipçe uzun bir yılbaşı tatili yapılmak istenmiş, kar yağınca da kimsenin canı o havalarda çekim yapmak istememiş. diziden çıkan ve diziye giren önemli oyuncular da olduğuna göre belli ki arka planda yapım ekibi de bazı krizler yaşamış. reytinglerimiz nasıl olsa yüksek, ne yapsak bize bir şey olmaz biz yine de izleniriz diyerek seyirciyi aptal yerine koymaya hiç gerek yoktu diye düşünüyorum.

-------------

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fahri öldümü acaba
  • bu diziye girmesini hayal ettiğim 2 adam var

1-Nail Kırmızıgül
    2-Orhan Edip Ertürk

sokun şu adamları diziyeeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesovic

bu diziye girmesini hayal ettiğim 2 adam var

1-Nail Kırmızıgül
    2-Orhan Edip Ertürk

sokun şu adamları diziyeeeeeeeeeeeeeeee

tilki gelse yeter
  • Kv pusuya benzedi iyice. Senaryo 0 oyunculuklar 0 konu 0 kuru aksiyon 100. Bu unal koltugunu alparslana vermisti o bolumde biraktim. Gecen bi denk geldim bu meryem girmis diziye onune gelene sikiyor allahtan birakmisim.

• Kvp deki Hakan girmiş kadroya adam cuk oturmuş rolüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 21 Şubat 2017; 22:37:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemeye değermi
  • şuan oynayan diziler içinden en iyilerinden, bazen sıksada seyrettiriyor
  • Alışkanlıktan izliyorum internetten.Meryem Üzerli gelince biraz daha seyredilebilir oldu ama hep konu sıkıcı,klişe olaylar.
  • Bugün niye yok dizi

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Reisin konuşması var yetişmezse haftaya kaldı bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 11 Nisan 2017; 23:52:41 >
  • ya diziyi başından beri izliyom ben hala lütfiyenin evin neyi olduğunu anlamadım
    hizmetçilik mi yapıyor yoksa akraba mı?

dikkatimden kaçtı cidden bu durum
  • Bu akşam yeni bölüm iptal oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Reisin konuşması var yetişmezse haftaya kaldı bölüm

Reisler kapışmış desenize
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.