Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni seyrettim bölümü harbi beklemediğim final oldu

Tufan en başta herşeyi Hızır'a anlatacaktı ama kendi sonunu kendi hazırladı yetmezmiş gibi oğlu da gitti. Orada Hızır'a sıkmak yerine kendi kafasına sıkabilirdi oğlu boşuna öldü. Öbür bölüm Tufan'a ne olacak bakalım bence orada öldürecekler yada belki kendi kafasına sıkar, yeni bölüm çok heyecanlı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy.

Yeni seyrettim bölümü harbi beklemediğim final oldu

Tufan en başta herşeyi Hızır'a anlatacaktı ama kendi sonunu kendi hazırladı yetmezmiş gibi oğlu da gitti. Orada Hızır'a sıkmak yerine kendi kafasına sıkabilirdi oğlu boşuna öldü. Öbür bölüm Tufan'a ne olacak bakalım bence orada öldürecekler yada belki kendi kafasına sıkar, yeni bölüm çok heyecanlı olacak
    Canı gitmiş Hızır orda daha tufana sıkmaz .

Ya tufan kendi kafasına sıkar ,ya Hızır arkasını dönüp giderken tufan sıkmak ister Alpaslan ondan önce davranıp tufana sıkar(mafya flimlerinde bu çok olur ,iyi karakter azıcık onurun varsa kafana sikarsin diye son bir şans tanır ama kötü karakter kafasına doğru götürürken karşı tarafı boşluğa düşürüp sıkmaya çalışır ama yemez)

3. Bir ihtimal tufan orda bırakır gider,kendine sıksın diye ,tufan herşeyini kaybetmiş ,oğlunun ölümünden hiziri sorumlu tutar karşı safa geçer intikam için,normalde eski istihbaratçı ve sinirsizlar herşeyi bok eden ,lakin tufan konusunda çok sacmaladilar böyle bir ihtimalide kuvvetli goruyorum

Ben son sahnede hala tufanin oğlum ile tehdit ettiler diyip hizirdan özür dileyip kafasina sikar diye tahmin ediyordum.hala ben şerefsiz degilim felan diyip hizira silah çekti bide.tufan çocuğunun canından korkuyor dyorduk kendi canından da kortu.bildigin sünepe yaptılar onca sisirdikleri adami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 12 Aralık 2019; 17:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tufan dediğimiz adam Hızır'ın yokluğunda masadakileri yönetmiş kişi. En olmayacak kişilerden birini hain yaptılar bakalım şimdi nasıl sonlanacak
    @Ultrasaray0643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 12 Aralık 2019; 20:14:56 >
  • Helal olsun bildin. Dediğin gibi Tufan'ı orada sağ bıraktılar oğlunu kaybettiği için ve Tufan da karşı tarafa geçti

İnanamıyorum cidden Tufan karşı tarafa geçti ya oha
    @Ultrasaray0643
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy.

Helal olsun bildin. Dediğin gibi Tufan'ı orada sağ bıraktılar oğlunu kaybettiği için ve Tufan da karşı tarafa geçti

İnanamıyorum cidden Tufan karşı tarafa geçti ya oha
    @Ultrasaray0643
    Kahin olmaya gerek yok ya,son 10 sayfayı bir göz ucuyla tara bulunduğum kehanetlerin hepsi şaşmadan tutmuş ,bu ölmez dediğim ölmemiş,daha sonra ölür dediğim daha sonra ölmüş

Kurtlar vadisinden her türlü entrikaya aliskiniz:p

Ama iddaa ediyorum.yonetmenin tufan adında bir arkadaşı var,buna kefil oldu,eleman krediyi ödemedi buna kaldı,olayın başka açıklaması yok :p

• Eniştenin kafasına sıkıldı gösterdikleri deki yorumum :p

Hukukta şüphe zanlıdan yanadır diye bir tabir vardır,mafya flimlerinde ana karakterleri sezon finalleri haric aha bu sefer öldü,yazık oldu,kurtulamaz demeyin,kurtulurlar :).şüphe varsa sezon ortasında asla ölmezler,şüphe hayattan yanadır:p

• İyi tahminler

Ama en zoru Tufan tahmini adam birde karşı tarafa geçti
    @Ultrasaray0643
  • Yarın ki bölüm son zamanlarda en merak ettiğim bölümlerden biri ama çarşamba seyredeceğim inşallah bu hafta. Süper bir bölüm olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 16 Aralık 2019; 20:28:9 >
  • Fliminden yeni çıktım.10 TL idi bilet ondan gittim yoksa gideceğim yoktu açıkçası

Herhangi bir bölümü tekrar izleyin ,ilk yarı rezalet kötü .ikinci yarı bir kaç sahnede gülüyorsun ama hepsi o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Fliminden yeni çıktım.10 TL idi bilet ondan gittim yoksa gideceğim yoktu açıkçası

Herhangi bir bölümü tekrar izleyin ,ilk yarı rezalet kötü .ikinci yarı bir kaç sahnede gülüyorsun ama hepsi o.
    Gişede ilk sonucu açıklanmış filmin ve kötü sonuç almış film. Fazla birşey beklemiyordum gişede, sonuçta dizi başka sinema filmi başka ama bu kadar kötü sonuç beklemiyordum gişede

Diziye lafımız yok süper gidiyor senelerdir ve çoğunlukla 1. sanırım ama ben bu filmden pek ümitli değildim ama yinede bir gün seyretmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 17 Aralık 2019; 11:10:1 >
  • Tufan savaşı başlattı artık, kendi sonunu kendi hazırladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 18 Aralık 2019; 20:51:59 >
  • 153.bölüm 14 ocak 2020de yayınlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

153.bölüm 14 ocak 2020de yayınlanacak
    1 ay var ozaman daha. Nerede okudun bunu neden böyle uzun bir ara veriyorlar?
  • Googlea yazınca çıkıyor

• Bu arada ebrunun hastasıyım ya

• Diziyi ne zman açsam hep masada sohbet sahnesi. Bana denk geliyor sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Diziyi ne zman açsam hep masada sohbet sahnesi. Bana denk geliyor sanırım.
    Sohbetler çok fazla dediğin gibi. Çatışma sahnesi de oluyor ama öyle abartacak kadar fazla değil
    Ama 150 küsür bölüm oldu şuana kadar neler oldu neler, ne çatışmalar ne aksiyonlar oldu say say zor biter
  • Son bölüm çok iyiydi. Yüksek tansiyonlu bölümler ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzeltme yapıyorum bu hafta yeni bölüm var 2 haftalık araya giriyormuş dizi 7 ocak salı günü yeni bölüm
    Ayriyeten diziye sağlam bir düşman olarak ise Musa uzunlar gibi biri gelmeli
  • Herkes sürekli kimsesiz yaşarı dizide geri görmek istiyorda senaristler bir yolunu bulup diğerleri gibi yaşarıda düşman ederler geldiği gibi
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.