Şimdi Ara

ESKİYİ UYDU ALICINI GETİR D SMART I GÖTÜR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşam reklamını izledim siteye fln gelmiş
    yanlız reklamı kesimnkikle izleyin acayip laf sokuo
    100 ytl vericeksiniz diyince oha demişti eski uydunun üzerine ama belli diil
  • İnşallah doğru düzgün bir fiyat yaparlar..
  • analog reciverlarda alınacak bilginize
  • dedigim gibi ben bu konuyu günler önce açtım böyle bir kampanyanın olacagını duyurdum sizlere ve reklamı ayın 10 undan itibaren yayınlandı ... inşallah fiyat adam akıllı olur . eger olursa bende alacam 1 adet ama şüpheyle alacam d smart ın gelecegi karanlık gözüküyor inş 1-2 sene sonra çöpe gitmez d smart inş hayırlısı olur.. ben dijitürk bayisinde çalışıyorum d smart ta satıyoruz ama d smartın gelecegini parlak göremiyorum sistemi tam otutturamadı lar..

ayrıca

DİJİTÜRK DE degişim kapmanyası BAŞLATIYOR AYLIK 9,9 YTL ESKİ UYDUNU GETİR BELEŞE DİJİTÜRKÜN RECEVIRINI VERİYORLAR AYRICA 24 AY SİNEMA KANLALLARI BELEŞ SADECE 9,9 A İZLEYECEKSİNİZ HABERİNİZ OLSUN 24 AY
  • eminmisin? d-smart sitesinde digital yazıyor. evde var bi analog bende heyecanlandım bi an.
    quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

analog reciverlarda alınacak bilginize
  • quote:

Analog reacever var mı acaba piyasada ?Türksatta bir analog yayın TRT vardı o da hala yayın yapıyor mu bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Analog reacever var mı acaba piyasada ?Türksatta bir analog yayın TRT vardı o da hala yayın yapıyor mu bilmiyorum..

valla bende 2 tane var hemde çalışır vaziyette haber doğru ise değiştirebilirim ....
  • buda yeni bir tuzak işte beklenen patlama yapılamayınca eldekileri bu tür kampayalarla çıkartıyolar yok tv alana bedava koltuk alana bedava eskiyi getir ucuza al gibi oyunlar sakın kanmayın uzak durun
  • Bildiğim kadarıyla kartlı digital uydu alıcınızı 90 ytl ye kartsız digital uydu alcınızı da 50 ytl ye sayıyorlar ...Değiştirmek isteyenler için cazip bir fiyat seçeneği....

Bu kampanya ile sanırım D Smart satışları bayağı artar..Hele bide bu aralar Da Vinci ve Movies 24 kanalınıda D Smart yayına sokarsa kampanya patlama yapar diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sozar35

Bildiğim kadarıyla kartlı digital uydu alıcınızı 90 ytl ye kartsız digital uydu alcınızı da 50 ytl ye sayıyorlar ...Değiştirmek isteyenler için cazip bir fiyat seçeneği....

Bu kampanya ile sanırım D Smart satışları bayağı artar..Hele bide bu aralar Da Vinci ve Movies 24 kanalınıda D Smart yayına sokarsa kampanya patlama yapar diye düşünüyorum...

Eğer fiyatlar böyleyse iyi gibi görünüyor.
  • beyler öle her uyduyu 90 a saymıyolar 90 ytl ye gıren uydular kart gırısı olanlar rs232 gırısı olan uydular saglam olcak duzgun calıscak deneyerek alıyolar 50ytl olanlar ıse duz kartsız rs 232 olsada olur olmasada deneyrek alıyolar beyendıgın tarıfenden cıkarıyolar ustelık bu kampanyaa taksıtlı olmuyor pesın alırsan ındırım ha bu arada kesınlıkle dıgıtal uydu olcak ben eskı analog uyduyu vermeyı dusunmustum:D bı arastırın ıstersenız
  • iyi gibi...
  • ** Bende bu kampanya ile görüşlerimi aşağıda ilettim ve onların verdikleri cevap var sizle paylaşmak istedim **

Sayın xxxxx xxxxxxx ,

21.11.2007 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz

" Sansui Free tv olayınızdan sonra şimdide Türksat üzerinden D-Smart platformunu oluştırmuş olduğunuzu sevinçle ve hayretle kaşılamış bulunuyorum. Zamanında adınıza güvenerek piyasa şartlarına göre oldukça yüksek bedelle almış olduğum Sansui Sc 6000 cihazım free tv nin tarihin tozlu yapraklarına karışmış olduğundan kendimi uzun zaman önce kazıklanmış olmamın dayanılmaz hafifliğiyle birlikte yaşama döndüm. Reklamlarda gördüğüm kadarıyla eski cihazını getir kampanyası başlatmışsınız bende diyorumki size zamanına göre müthiş para ödediğim cihazı alın bana d-smart uyumlu cihazı ücretsiz verin . Nasıl kampanya ama bunu uygularsanız doğan adıda hafızamda düzelmiş olur. İyi çalışmalar dilerim... "

mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır.

" Değiştir Kampanyası dahilinde D-Smart uyumlu uydu alıcısına indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kampanyaya katılım şu an kullandığınız uydu alıcınızın uygun bir tutar karşılığında alınarak D-Smart uyumlu uydu alıcısına indirimli fiyatlarla sahip olunmasını içermektedir. Hali hazırda Turksat uydusuna yönelen anteninizden gelen kabloyu D-Smart uyumlu uydu alıcısına takmanız D-Smart yayınlarını almanız için yeterli olacaktır. Değiştir kampanyamızdan tüm markalara ait uydu alıcısı sahipleri yararlanabileceklerdir. Kampanyamızdan yararlanmak istemeniz durumunda şu an kullanmakta oldugunuz, çalışır durumdaki uydu alıcınızla birlikte herhangi bir Smartshop veya yetkili bayimize başvurmanız yeterli olacaktır Taksit seçeneğinden yararlanmak istemeniz durumunda mevcut uydu alıcınızın alınacağı indirim ve ödemeniz gereken fiyat konusunda en detaylı bilgiyi yetkili smartshop ve bayimizden alabilirsiniz. Değiştir Kampanyası dahilinde D-Smart uyumlu uydu alıcısı edinmek için uygulanan indirimli tutarlar; her marka çalışır durumdaki modül girişli receiverler için 90 YTL, modül girişi olmayan receiverler için 50 YTL dir. Değiştirme Kampanyası ile ilgili talep ve şikayetleriniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlere iletilmiştir "

D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile ilgili daha detaylı bilgi, fiyat ve ödeme seçenekleri için size en yakın Arçelik, Beko, Botech, GoldMaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden birine uğramanızı rica ederiz.

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bildirebilir,www.dsmart.com.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi

• Nasıl beceriyorlar böyle yazabilmeyi acaba
  • kampanya detayları altda var arkadaslar ınceleyebılırsınız

Evinizdeki çalışır vaziyetteki herhangi bir marka dijital uydu alıcısını gönderin, nakit indirim avantajı ile D-Smart ayrıcalıklarıyla tanışın!

Hali hazırda kullandığınız herhangi bir marka dijital uydu alıcısını sizden alıyoruz, yerine izlemek isteyip izleyemediğiniz tüm D-Smart kanallarını size sunuyoruz...

* Kampanya 30 Kasım tarihine kadar geçerlidir.

*FTA KART GİRİŞSİZ CİHAZLAR 50 YTL'YE SAYILACAK

*KART VE MODÜL GİRİŞLİ MODELLER 90 YTL'YE SAYILACAKTIR

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=239
  • bence bu kampanya hiç iyi degil benim uydu alıcım motor çevirmeli ve kartlı degeri d smart alıcısından daha pahalı birde üstüne para vericekmiş hiç gerek yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Nasıl beceriyorlar böyle yazabilmeyi acaba

ben nasıl becerdiklerini biliyorum senin demek istediğini biliyor ama işine gelmiyor, sana daha önceden yazılmış kampanya metnini gönderiyor ve cevaplamış oluyor :D Ben zaten her türlü platforma karşıyım Maçlarıda zaten netten seyrediyorum. Hiçbir platform umrumda değil ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingisland

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Nasıl beceriyorlar böyle yazabilmeyi acaba

ben nasıl becerdiklerini biliyorum senin demek istediğini biliyor ama işine gelmiyor, sana daha önceden yazılmış kampanya metnini gönderiyor ve cevaplamış oluyor :D Ben zaten her türlü platforma karşıyım Maçlarıda zaten netten seyrediyorum. Hiçbir platform umrumda değil ....

Maçları netten randımanlı bir şekilde,sinir olmadan izleyebiliyormusun?

• Selam Arkadaslar,

Su an evimde normal uydu alicim var fakat ikinci TV icin ynei bir uydu alicisi almak istiyorum. Simdikinde sadece fta kanalallri izleyebiliyorum ve su ana kadar sacma sapan türk dizilerinden ve haber-magazin kanali sevmedigim icin d-smart almak istiyorum ki aksam eve geldigimde belgesel yada film izleyebiliyim... Piyasada 4 markanin Dsmart uydu alicisi satiyor ve Goldmaster-Botecht-Next uydu alicilari ayni özellikleri sahip, sadece sunny bir modeli baska özellige sahip, özellikleri asagida veriyorum. Hangisi daha iyidir sizce cünkü karsilastirma yapilamiyor ikisinde de baska özelliklerinden bahsedilmis!

Golmaster(DTV19500)-Botech-next(9900CIS) uydu alicilari özellkikleri, hepsi siyah kutu
    200Mhz CPU
    32Mb NV-RAM
    8Mb Flash Memory
    56k v.90 dialup modem
    10/100Mbit Ethernet Port
    Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için
    RCA bağlantı
    RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir)
    LNB Loopthrough
    Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi
    1 adet nds kart yuvası
    1 adet modül yuvası
    NDS MediaHighway Core işletim sistemi
    NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için)
    NDS Java EPG
    program rehberi (7 gün)
    program hatırlatıcı
    favori kanallar
    fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan)
    otomatik kanal ekleme
    b-mail
    osd mesaj
    interaktivite
    interaktif oyunlar

sunny AT10060 CIX Beyaz kutu
    MPEG-2 Digital&Fully DVB-S Desteği
    Kolay kurulum, otomatik programlama
    Kanal sıralama seçenekleri; kanal kilitleme, atlama, silme, taşıma, ekleme
    S/PDIF Digital ses desteği
    4:3. mektup kutusu, tam ekran, 16:9 ekran görünüm modları
    Türkçe İngilizce test desteği
    CAS, kilit, isim ve network ile üstün sıralama özelliği
    Dahili NDS güvelik sistemi
    Ortak Arabirim 1adet PCMCIA modülü
    Ethernet Portu RJ-45, 10/100
    IEEE 802.3/802.3U desteği
    Dahili 56kbps modem
    4*7 segment LCD ekran

Uydu alicisi özelliklerinden anlayan arkadaslar yardim bekliyorum, simdiden tesekkürler...

• acıkcası hepsı aynı sey bana sorarsanda sunny en ıyısı dıyebılırım ama next de ısmı next netıcesınde hepsınde NDS sıfreleme sıstemı var bunların yanında bırde dreambox larda bu var bence kararını ııyı ver danıs dogru kararı fırmanın yetkılılerı ıle konustugunda varacaksın ama ımkanın olursa deneme ımkanın olsun cıhazı parasını verıp alayım da gıdeyımle olmuyor malesefff

tavsıyemdır....

quote:

Orjinalden alıntı: Keloglan75

Selam Arkadaslar,

Su an evimde normal uydu alicim var fakat ikinci TV icin ynei bir uydu alicisi almak istiyorum. Simdikinde sadece fta kanalallri izleyebiliyorum ve su ana kadar sacma sapan türk dizilerinden ve haber-magazin kanali sevmedigim icin d-smart almak istiyorum ki aksam eve geldigimde belgesel yada film izleyebiliyim... Piyasada 4 markanin Dsmart uydu alicisi satiyor ve Goldmaster-Botecht-Next uydu alicilari ayni özellikleri sahip, sadece sunny bir modeli baska özellige sahip, özellikleri asagida veriyorum. Hangisi daha iyidir sizce cünkü karsilastirma yapilamiyor ikisinde de baska özelliklerinden bahsedilmis!

Golmaster(DTV19500)-Botech-next(9900CIS) uydu alicilari özellkikleri, hepsi siyah kutu
    200Mhz CPU
    32Mb NV-RAM
    8Mb Flash Memory
    56k v.90 dialup modem
    10/100Mbit Ethernet Port
    Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için
    RCA bağlantı
    RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir)
    LNB Loopthrough
    Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi
    1 adet nds kart yuvası
    1 adet modül yuvası
    NDS MediaHighway Core işletim sistemi
    NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için)
    NDS Java EPG
    program rehberi (7 gün)
    program hatırlatıcı
    favori kanallar
    fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan)
    otomatik kanal ekleme
    b-mail
    osd mesaj
    interaktivite
    interaktif oyunlar

sunny AT10060 CIX Beyaz kutu
    MPEG-2 Digital&Fully DVB-S Desteği
    Kolay kurulum, otomatik programlama
    Kanal sıralama seçenekleri; kanal kilitleme, atlama, silme, taşıma, ekleme
    S/PDIF Digital ses desteği
    4:3. mektup kutusu, tam ekran, 16:9 ekran görünüm modları
    Türkçe İngilizce test desteği
    CAS, kilit, isim ve network ile üstün sıralama özelliği
    Dahili NDS güvelik sistemi
    Ortak Arabirim 1adet PCMCIA modülü
    Ethernet Portu RJ-45, 10/100
    IEEE 802.3/802.3U desteği
    Dahili 56kbps modem
    4*7 segment LCD ekran

Uydu alicisi özelliklerinden anlayan arkadaslar yardim bekliyorum, simdiden tesekkürler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.