Şimdi Ara

Esmer olmak 1-0 geriden başlamaktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-0 geride başlamak değil de şöyle söyleyeyim; sarışın adamın yüz hatları kötüyse açık tenli olduğundan dolayı yine paçayı sakalla falan kurtarır ama esmerin yüz hatları kötüyse sakal bıraksa bile en fazla keko olur. türkiye'nin gen haritası da malum zaten, yüz hatlarımız pek iyi değil, doğal olarak evet, geride başlıyor esmerler. onun dışında sanılanın aksine kızlar esmer seviyor, ben de tam olarak mantığını çözemedim ama yanlarında yakışıklı bir sarışın görmek yerine kirli sakallı, esmer birini görmeyi tercih ediyorlar. erkek aklıyla pek akıl erdirmek mümkün değil. kıvanç diyince dipleri düşer ama kıvanç'ın kopyasını(tabii boyunu ve kalıbını biraz küçültürsek, diğer türlü pek mümkün değil) yanlarında bile dolaştırmazlar. böyle de saçma bir topluluk kadınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 4 Şubat 2016; 2:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Ergenlikten çıkınca çirkinler kendini değerli hissediyorsa ergenlikte kalalım biz.Sağol bilgilendirme için.

nerf yedin daha ne konuşuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Olun

Beyaz tenli insanlar esmerlesebilir.
    Ama esmerler beyazlasamaz.
    Alintidir

Ben esmerleşemiyorum yav tatile falan gidince millet esmerleşiyor ben pembe oluyorum1-2 ay sonra eski beyaz haline geri geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Kendini kültürlü olarak gören biri bilgisayar oyunu gibi boş işlerle uğraşmaz

İyi günler
  • O zaman kuzeye git, orda da esmerler 1-0 önde
  • asıl esmersen öndesin lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Merhaba

Kendini kültürlü olarak gören biri bilgisayar oyunu gibi boş işlerle uğraşmaz

İyi günler

/>
  • Az olan şey değerlidir. Kuzey ülkesine git, esmerler az. Burada sarışınlar az diye değerli. Gerçi kuzey ülkelerini de mülteciler bastı, 10-20 seneye esmerler çoğunluk olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdcaner

O zaman kuzeye git, orda da esmerler 1-0 önde

Ah bi gidebilsem
  • Oğuz Yabgu kullanıcısına yanıt
    Ne artislik yapıyon lan anten

• All hail beyaz ten+kahverengi saç

• esmer olmak iyi değil

• esmer olmak iyi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz Yabgu

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Ergenlik çağında kendini ezik değersiz çirkin hissetmek normaldir geçer yakinda

Herkes deneyimli kesildi başımıza kendimi ne ezik değersiz ne çirkin hissediyorum kardeşim gayet kendini geliştirmiş kültür seviyesine güvenen biriyim sadece ülkemizdeki bir duruma parmak bastım katılırsın yada katılmazsın, goy goy yapma.

Merhaba

Gayet kendini geliştirmiş kültür seviyesine güvenen biri böyle saçma bir konu açmaz.

İyi forumlar.

Merhaba

Kesinlikle haklısınız ama gördüğünüz üzere arkadaş kendi gibi düşünmeyenlere saldıran, henüz ergenlik seviyesinde bi kardeşimiz. O yüzden çok fazla aldırış etmeyin.

İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.