Şimdi Ara

Esnaf arkadaşlar hangi bankanın Pos cihazını kullanıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
77.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardent_boy

sanırım ziraat ve halkbank en ideal ve sorunsuz

Alıntıları Göster
    Merhaba bende market tarzi bir isletme acicam su an icin hangi banka ile anlasma daha avantajli olur.
    pos icin baktim hep beko Yazar Kasa 300TR tavsiye ediliyor kullanan varmi tşk eder yardim ve goruslerinizi beklerim...
  • İrlandalı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

İrlandalı geliyor.
    Hortlatcaz ama olsun....Birbirimizi koruyalım...

Mutlaka ama mutlaka hesapları kontrol edin. Ne götürüyorlar...anlatamam !

Özellikle Yapı Kredi !

Bir uyandım...Bir sömürmüşler beni anlatamam ! İtiraz ettim...Hiç sallamadılar...

Tüm her şeyi BDDK Ankara ya yolladım....Savunma istemişler...

Tam her şeyi unutmuşken...Yapı Krediden aradılar..1860tl geri iadeniz var...gelip alınız !!!

Benim hesabıma göre 5 bin falan....Gittim aldım..Bunu neye karşılık veriyorsan..makbuz ver dedim...

Veremeyiz dediler !!!!

-----

Şimdide Finansbank ta aynı....Kafalarına göre para kesmeye başladılar...

Niye diyorum...Efenim...kampanya son buldu.....

Bana niye bildirmediniz.....Zorunluluğumuz yok !!

Aman Dikkat Esnaf arkadaşlar !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vural-can -- 10 Haziran 2016; 15:59:37 >

• Arkadaslar birsey merak ediyorum

Pos harcamlarinda kredi veya debit (banka karti) kullanimi arasinda pos komisyon farki oluyor mu.Sonucta biri kredikarti digeri nakit kart
  • Yeniyazarkasapos satin aldim vakifbanka gittim. Ayda 30 TL servis ücreti kesecegiz dediler. Ne alaka dedim bizle alakası yok dediler. Varmı o parayı kesmeyen veya soyguncu olmayan banka bildiğiniz arkadaşlar
  • Verimsizlik ücreti kesmeyen banka var mı?
  • vural-can V kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu bende Halk bankası ile yaşıyorum sanırım. Çektiğim rakam hesap özetimde bir türlü yok hep farklı rakamlar. Banka araştıracağı söyledi bakalım beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaSaglam

Benzer durumu bende Halk bankası ile yaşıyorum sanırım. Çektiğim rakam hesap özetimde bir türlü yok hep farklı rakamlar. Banka araştıracağı söyledi bakalım beklemedeyiz.
    Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir konu açmaktansa bur da devam etmek istedim.
    Eski yazar kasaları atıp yeni nesile geçiş yapacağız. Yeni nesil almayı her ertelemede bizde erteledik. o süreçte yaptığımız küçük çaplı araştırmalarda unutuldu gitti. Hali hazırda Pos olarak halk bankla çalışmaktayım. Eski araştırmalarımda da halkbank daha uygun gelmişti diğer bankalara göre. Son dönemlerde bu komisyon, yıllık/aylık kira bedelleri, Limit aşımları veya Limit altı,... durumlarında bilgi sahibi olan paylaşabilir mi?

Teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 senedir Garanti bankası pos cihazını kullanıyorum iş yerimde. Bunun 6 ayında askerdeydim uyanamadım olaya, bu süre içerisinde banka resmen yolmuş bizi blokeli sitemde çalışmamıza rağmen. Bu gün zar zor sitem ettiğimde %1.09a indirdiler kesinti oranını internette şöyle bir araştırdım daha pazarlığa oturmadan kesinti oranı %1.05 olan bankalar var, kampanya aynı kampanya... Ziraat bankasıyla görüştüm bu gün blokeli satışlarda kesinti yapmadıklarını söylediler, taksitli satışları ayrıca görüşmeye gideceğim.

Şirketimde bir Bonus bir de Maximum Pos cihazı bulundurmak istiyorum taksit kampanyalarından vs. yararlanabilmek için.

Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz, hangi bankanın kesintisi daha az? Bu çiçeği burnunda esnaf kardeşinize öneride bulunursanız çok sevinirim

Vergi Levhanızda toptancı ibaresi bulunmakta mıdır? Ayrıca en fazla kaç taksit yapmaktasınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cause35

Yeniyazarkasapos satin aldim vakifbanka gittim. Ayda 30 TL servis ücreti kesecegiz dediler. Ne alaka dedim bizle alakası yok dediler. Varmı o parayı kesmeyen veya soyguncu olmayan banka bildiğiniz arkadaşlar

O ücret devlete verilen vergi ücreti olup firmanın veya bankanın cebine kalan bi şey değildir. Her banka kesiyor o ücreti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Verimsizlik ücreti kesmeyen banka var mı?

Aylık çektiğiniz meblağ ne kadar? ayrıca taksit yapıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqi42

quote:

En fazla 1000 TL taksit yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 14 Ekim 2016; 12:31:50 >
  • KüçükPrens K kullanıcısına yanıt
    1-2 lira olan alımlarda marketler neden pos kullanmak istemiyor

nakit var mı diyor ?
  • quote:

quote:

quote:

İş yerinizde sabit telefon var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Var
  • Herifin ergenlerin mekanında açtığı konuya bak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Var

Dostum ertesi gun hesabina kesintisiz gecen paketler var verimsizlik ucretide yok sana en uygun olani budur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Var

Dostum ertesi gun hesabina kesintisiz gecen paketler var verimsizlik ucretide yok sana en uygun olani budur.

Merak ettim, acaba hangi banka kredi kartlarından aldığımız ödemeleri hem kesinti yapmadan hesabımıza gönderiyor hem de bizden düşük pos maliyeti ücretini almıyor?

• Öncellikle ne iş yaptığınızı, aylık pos çekiminizi, taksit yapıp yapmadığınızı öğrenmek lazım.
  • Konu hortlayacak biraz yine ama bende bakkal aciyorum. Gunluk en az 1000 tl ciroau var desek bunun yarisi kredi kartli olsa. Bana onereceginiz banka ve komisyon oranlari ne olurdu? Gordugum kadari ile ziraat den sikayet eden yok. Pos cihazini internetten alcam beko 300 tr gittigidiyorda 1349 tl.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.