Şimdi Ara

Esnek - Altın Tarife 3G HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone un benzer komple paketlerinde (500mb 1gb 1000sms) 3g internet hızında limit var mı acaba?

Turkcell 25 tl komple paketinden geçiş yaptım. Trkcell'de bu paketlere 2. sınıf internet servisi veriliyordu. Hız limiti vardı. Max 5mbps görüyordum (trkcell'de)

Vodafone'a geçtiğimden beri İst'nin değişik bölgelerinde yaptığım testlerde hep 5-7mbps arası hız görüyorum. Daha fazlasını hiç göremedim.
    (iphone 4s)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 19 Mayıs 2015; 21:39:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Vodafone un benzer komple paketlerinde (500mb 1gb 1000sms) 3g internet hızında limit var mı acaba?

Turkcell 25 tl komple paketinden geçiş yaptım. Trkcell'de bu paketlere 2. sınıf internet servisi veriliyordu. Hız limiti vardı. Max 5mbps görüyordum (trkcell'de)

Vodafone'a geçtiğimden beri İst'nin değişik bölgelerinde yaptığım testlerde hep 5-7mbps arası hız görüyorum. Daha fazlasını hiç göremedim.
    (iphone 4s)

Selam Vodafone de 2. Sınıf internet Uygulaması ve Hız Limiti şimdilik yoktur.
    Iyi Forumlar Dilerim Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğunluktan diyelim o zaman. Ama şuana kadar hiç bir zaman öyle 15-20mbps hız göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Yoğunluktan diyelim o zaman. Ama şuana kadar hiç bir zaman öyle 15-20mbps hız göremedim.

Tabi Dediğiniz doğrudur fakat ben sizin Dediğiniz gibi pek 5-7mbps Hız fazla görmedim benim en az gördüğüm hızlar İşimin olduğu yerlerde 10-12 mbps den aşağı hiç görmedim.Saygılar...

• Valla ben platinum plus kullaniyorum sozde benim internette onceligim var yukleme indirme hizlarim cok degisken acikcasi hic bir oncelik falan oldugu yok,vodafone da boyle uygulama yok ama ondada hizlar cok degisken.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Mobil şebekelerde hızlarda değişkenlik normal, sabit olarak verilebilse o hızlar zaten kablolu İnternet ihtiyacı olmazdı. ;)

Sizinki önceliklendirmeden ziyade şebeke yükü ile ilgili. Bulunduğunuz yerde şebeke yükü çok yüksek ki, ne kadar önceliklendirilseniz de toplam trafik sınırından dolayı yavaşlıyor bağlantınız. Ben doğudayım, burada belli şehir merkezleri hariç yük pek yok çoğu yerde. Bulunduğum beldede mesela normal paketlerle 7 Mbit, turbo paketlerle de 27 Mbit'e kadar gördüğüm oldu. Tabi aynı baz istasyonunun kuzeyinde 27 Mbit alırken yarım saat sonra Güney sektöründe 5 Mbit aldığım da oldu. Hani tamamen istasyon yükü ile ilgili.
  • Sınırlama varmış gibi geldi her saatte12 13 mbps görüyordum şimdi 6yı geçmedi ya sınırlama var ya yoğunluk yada 4 apartman birden yapılıyor yan yana yanımız kapanıyor ondan hız yavaşladı gece deneyim belli olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.