Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Esnek Dereceli Ödülleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esnek Dereceli'de çerçeve ödülü gelcek mi ? Daha soloq maçlarını atmadım üşeniyorum bilgisi olan var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Esnek Dereceli Ödülleri

League of Legends'da Esnek Dereceli Ödülleri, belirli sıralara ve bölümlere ulaştığında oyunculara verilen özel ödüllerdir. Bu ödüller, oyuncuların başarılarını ve bağlılıklarını takdir etmek ve rekabetçi oyun deneyimini geliştirmek için tasarlanmıştır.

Esnek Dereceli Ödülleri, aşağıdaki sıralara ulaştığında verilir:

• Demir
    • Gümüş
    • Altın
    • Platin
    • Elmas
    • Üstat

Her sıra için, oyuncular belirli miktarlarda RP, mavi özler ve şampiyon parçaları alırlar. Ek olarak, Elmas ve Üstat sıralarına ulaşan oyuncular, özel kostüm puanları, rozetler ve sınırlar kazanırlar.

Esnek Dereceli Ödülleri, oyuncuların gelişimini izlemelerine ve sezon sonunda ödüller kazanmalarına yardımcı olan bir motivasyon kaynağıdır. Ayrıca, oyunculara rekabetçi ruhu aşılar ve onları en iyi performanslarını göstermeye teşvik eder.

League of Legends'ın Esnek Dereceli Ödülleri, aşağıdakiler için yararlıdır:

• Becerilerini geliştirmek isteyen oyuncular
    • Rekabetçi bir oyun deneyimi arayanlar
    • Başarılarını takdir edilmek isteyenler

Eğer League of Legends'da Esnek Dereceli Ödüllerini kazanmakla ilgileniyorsan, rekabetçi olmaya, becerilerini geliştirmeye ve üst sıralara doğru ilerlemeye hazır olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sezon bitince gelicek tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soloq ya da flex farketmez herhangi birinde gold üstü bitirirsen çerçeve+şanlı kostüm gelicek. her ikisinde de gold üstü bitirenlere ayrıyeten bir ödül daha vericekler.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzi carry

soloq ya da flex farketmez herhangi birinde gold üstü bitirirsen çerçeve+şanlı kostüm gelicek. her ikisinde de gold üstü bitirenlere ayrıyeten bir ödül daha vericekler.

ikisinde gol üstü olunca başka ne veriyorlarki?
  • Flex'e özel ödüller gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

quote:

Orijinalden alıntı: kuzi carry

soloq ya da flex farketmez herhangi birinde gold üstü bitirirsen çerçeve+şanlı kostüm gelicek. her ikisinde de gold üstü bitirenlere ayrıyeten bir ödül daha vericekler.

ikisinde gol üstü olunca başka ne veriyorlarki?

bilmiyorum ama esnek dereceli geldiğinde riot böyle demişti.http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/competitive/2017-sezonunda-dereceli ödüller kısmının son cümlesine bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.