Şimdi Ara

esofman alti ve boy sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
13.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler boyum biraz uzun kabul ediyorum 190 . Haftasonu disari cikmistim esofman alti almak icin dedim bol olsun duzgun dursun disari cikarkende giyerim. Nike'a girdim XL beden aldim belden bol oldu boydan kisa, air jordan markali olanlara baktim ayni rezillik(sozde sporcu markasi). Adidasa girdim orda L beden tam oldu ama boyu biraz kisa geldi(nike'a gore daha uzundu). Ama adidas'in acikcasi basket ayakkabilari ve shortlari disinda o 3 cizgi hosuma gitmiyo. Simdi aklimda bi gap var baska hangi markalara bakmami onerirsiniz? Bu arada belim kotlarda 33-34 beden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun ve Kısa Boylular İçin Eşofman Altı Sorunu

Eşofman altı seçerken boy uzunluğunun önemli bir faktör olduğu bilinen bir gerçektir. Uzun boylular için eşofman altı bulmak zor olabilirken, kısa boyluların da genellikle ayak bileklerine kadar uzanan bol eşofman altlarıyla uğraşması gerekir.

Uzun Boylular İçin Eşofman Altı

Uzun boylu kişiler, tam olarak oturan ve ayak bileklerini örtmeyen eşofman altı bulmakta zorlanabilirler. Bu sorunun üstesinden gelmek için aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurabilirler:

• Uzun Boylular İçin Eşofman Altı Ara: Uzun boylular için özel olarak tasarlanmış eşofman altı markalarını araştır.
    • Uzunluk Ölçüsüne Dikkat Et: Eşofman altı satın almadan önce, belden ayak bileğine kadar olan uzunluk ölçüsünü kontrol et.
    • Yüksek Bel Seçeneklerini Düşün: Yüksek bel eşofman altı, bacak boyunu uzatmaya yardımcı olabilir.

Kısa Boylular İçin Eşofman Altı

Kısa boylu kişiler, ayak bileklerine kadar uzanan eşofman altlarıyla uğraşabilirler. Bu sorunu çözmek için şu önerileri değerlendirebilirler:

• Kısa Boylular İçin Eşofman Altı Seç: Özel olarak kısa boylular için tasarlanmış eşofman altı markalarına göz at.
    • Bol Eşofman Altlarından Kaçın: Fazla bol eşofman altı, kısa boyluların daha da kısa görünmesine neden olabilir.
    • 7/8 veya Crop Eşofman Altılarını Tercih Et: 7/8 veya crop eşofman altı, kısa boylu kişiler için daha uygun olabilir.

Tüm Boylar İçin Eşofman Altı

Her boy için uygun eşofman altları bulmak mümkün. Bu ipuçlarını takip ederek, boyuna bakılmaksızın mükemmel oturan ve rahat bir eşofman altı bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse yok mudur?

• Benim laz arkadaş ta 1.87 boyundaydı, o da eşorfmanla geliyodu okula ama onun gövde uzundu. Bacak boylarımız neredeyse aynı yani (ben 1.71) Anatomi farkı. Senin bacaklar uzun yapacak bir şey yok gerçekten
  • Bacaklar uzunsa geçmiş olsun dükkan dükkan gez başka bir şey demiyorum.

Not: Boy 1.88 bacaklar uzun.
  • aynı sorun bende de var. eşofman giymekten nefret eder oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

hayret birisi aradığı soruların cevabını ekşi'de bulamamışa benziyor

Ordakilerin 190 boyunda sarisin ve mavi gozlugu oldugunu sanmiyorum

Artik dukkan dukkan gezcez anlasilan

• quote:

Orijinalden alıntı: olkert

quote:

Bende 1.92yim ben kot pantolon bulamıyorum. Boy 36 beden 32 yok haliyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsal ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayFlux

quote:

Orijinalden alıntı: olkert

quote:

Bende 1.92yim ben kot pantolon bulamıyorum. Boy 36 beden 32 yok haliyle

Alıntıları Göster
    quote:

Bende siyah(levis) ve lacivert(loft) 2 tane kot var onlarda sorun yasamiyorum nedense hatta dockers'a bakabilirsin kumas pantolonlar icin.. Nedense esofman altlari sorun yaratiyo marks and spencer pijama bakmistim ayni sorunu yasamistim anneme diktirdim ... O kadar basketci varya birisi versin bize esofman altlarindan ya da diktirsek mi napsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkert -- 19 Mart 2013; 8:17:00 >

• collezione da var.
  • Quicksilver

• Esofmanlarin düşük bel modelleri olur. Onlardan isteyeceksiniz. Onlar bacak boylarınızı kısmen belle orantılar.

• Tesekkurler oneriler icin bakicam yazdiginiz markalara

• aynı sorun yaşıyoruz benide bilgilendir kardeşm
  • benimde boy 1.90 pislickten iki tane gri eşofman almıştım paçalarını kendime göre yaptırdım 2 senedir giyiyorum hem bol rahat hem de düşük bel iyi duruyo
  • Nasil bi esofman istiyorsun bilmiyorum ama &style diye bir magaza var belki duymussundur.Ben ordan aliyorum esofmanlarimi cok rahat oluyorlar bi bakmani tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.