Şimdi Ara

ESP siz araç satın almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

İnsanlar yıllarca ESP'siz araba kullandı, üstteki arkadaşın da dediği gibi Türkiye'deki araçların yarısından fazlasında ESP yok. Zaten bu donanıma güvenerek araba kullanan adam bence ehliyetini yaksın. Elbette güncel bir özellikten faydalanmakta yarar vardır ama "Olmazsa olmaz" boyutuna indirgediğiniz her şey sizi tutsak etmeye devam edecektir.

ESP'li ve ABS'li birçok otomobilin de enteresan şekilde kazaya karıştıklarını biliyoruz.

direk güvenlik ile alakalı bir durum ise ve bu donanım türkiyede satılan kimi 2. el 20-25 bin TL lik 10-12 yaşında araçlarda dahi standart donanımsa şahsen kesinlikle ESP siz araca binmem

Vallahi işin özüne bakarsak, araba denilen şey ihtiyaç olmasına rağmen Türkiye'de çoğu ailenin kendine ait aracı da yok.

neye göre, kime göre ihtiyaç? 7-15 gün arası yerinden kalkmayan araçlar var bizim burada. adam yürüme 10 dakika uzaklıktaki markete arabayla gidiyor.

Araba bugün cep telefonu gibi bir şey oldu, yakın mesafe için ben se toplu taşımayı tercih ederim ancak biraz uzağa gidersen arabasış yaşanmaz. İstanbul gibi bir şehirde bile 00.00 sonrası toplu taşıma durma noktasına geliyor. Zaten arabaya gerek olmadığını iddia eden tayfa genellikle maddi durumu yetmediği için eleştiren gruba ait oluyor. Parası olup da gereksiz diye araba almayan yoktur.

bizim aile de annem hariç herkesin aracı var. babamla kardeşim aynı evde oturuyor ikisinin de var. ben evlendiğimde hem benim hem eşimin vardı. şu 3 senedir tek araç var. ama demem o ki benim aracı döndürecek maddi imkanım var. kullansam da kullanmasam da masraflarını karşılayabilirim. yaşadığımız dönemde herkesin istanbul da yaşamadığını varsayarsak benim şahsi fikrim araba şu anda en büyük lüks. işe servisle gidip geliyorum. servis kapımdan alıyor kapıma bırakıyor. çevremde gördüğüm araba sadece pazar günleri avm ye gitmek için kullanılan statü belirleyen bir eşya sadece. arabam var. mevcutu yenileyecek yada yanına bir tane daha koyacak maddi imkanım var. ama bende arabaya gerek yok diyen "tayfanın" içindeyim

Alkış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen ESP'siz araçta kendimi güvende hissetmiyorum. Aldığım fiyat seviyesinde eşdeğer ESP'li araçlar varken, çoook büyük bir sebep olmadıkça ESP'size dönüp bakmam bile.

Özellikle 30.000 üstü değerde bir araç alıyorsanız, asla ESP'siz almayın. Yıllarca ESP'siz araçlara binmedik mi bindik. Ama ESP gerçekten muazzam bir teknoloji.
  • o arabayla esp gerektirecek duruma girmezsin olur biter
  • esp gerekmez bana ben yavaş kullanırım falan diyen arkadaşlar var ama siz ne kadar dikkatli kullansanız da önüne kıracak biri, size çarpacak biri çıkabilir... (Allah korusun)

bu yüzden abs gibi esp de bir araçta aranılan ilk özelliklerden biri olmalıdır diye düşünüyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=9mOhjIvls2c

bu videoda şiddetli yaralanmalı kazaların %25'inin savrulmadan kaynaklandığı söyleniyor... esp çok net bir şekilde bu savrulmayı engellemekte...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.