quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım kapanmıyo şişmiş kapı napcas
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım kapanmıyo şişmiş kapı napcas Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım kapanmıyo şişmiş kapı napcas ozaman kırıp öle gidelim arkana bakma koş arkama bakarsam düşerim zaten koşarken öne bakmak lazım
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım kapanmıyo şişmiş kapı napcas ozaman kırıp öle gidelim arkana bakma koş arkama bakarsam düşerim zaten koşarken öne bakmak lazım Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım kapanmıyo şişmiş kapı napcas ozaman kırıp öle gidelim arkana bakma koş arkama bakarsam düşerim zaten koşarken öne bakmak lazım bide burası çok sulak oldu nası boşaltıcaz o kadar suyu topici sel alıp götürcek onu topic sahibi düşünsün böyle bir espiriden sonra bunları düşünmesi lazımdı
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari nie aalıyon ben böyle espiriler yapamıyorum bende hadi yürü gidelim bu topicden ozaman tamam kapıyı kapatmayı unutmayalım kapanmıyo şişmiş kapı napcas ozaman kırıp öle gidelim arkana bakma koş arkama bakarsam düşerim zaten koşarken öne bakmak lazım bide burası çok sulak oldu nası boşaltıcaz o kadar suyu topici sel alıp götürcek onu topic sahibi düşünsün böyle bir espiriden sonra bunları düşünmesi lazımdı Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster yemeyin sakın? alıntıdan başım yanıyodu az kalsın
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari başka topic varmıydı ıslanacak buluruz abla kukuleta o dediğin aşırı ve zevk için alıntı yapanlara bu yüzden ban yersem bırakırım forumu zaten
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: _HicraN_ quote:Orjinalden alıntı: çaaari başka topic varmıydı ıslanacak buluruz abla kukuleta o dediğin aşırı ve zevk için alıntı yapanlara bu yüzden ban yersem bırakırım forumu zaten Alıntıları Göster [Deleted by Admins]