Almak isteyenler için 30$a veriyorlar amazonda. http://www.amazon.com/Ematic-eSport-Recording-Display-Digital/dp/B005YR0I7Y
quote:Orijinalden alıntı: jovanovic 22$'a Türkiye'de 4 GB USB bellek satıyorlar... Abartmayın, o kadar da değil.
quote:Orijinalden alıntı: halog quote:Orijinalden alıntı: jovanovic 22$'a Türkiye'de 4 GB USB bellek satıyorlar... Abartmayın, o kadar da değil. Hiç abartmıyorum, bundan aylar önce defalarca şahit oldum gerek teknoloji mağazalarında gerekse web satış sitelerinde... Şaka değildi bu...
quote:Orijinalden alıntı: jovanovic quote:Orijinalden alıntı: halog quote:Orijinalden alıntı: jovanovic 22$'a Türkiye'de 4 GB USB bellek satıyorlar... Abartmayın, o kadar da değil. Hiç abartmıyorum, bundan aylar önce defalarca şahit oldum gerek teknoloji mağazalarında gerekse web satış sitelerinde... Şaka değildi bu... Üstad, aylar öncesi için tabii normal bir durum bu. Şuanı kasdettiğiniz için böyle bir sonuca vardım.
quote:Orijinalden alıntı: halog quote:Orijinalden alıntı: jovanovic quote:Orijinalden alıntı: halog quote:Orijinalden alıntı: jovanovic 22$'a Türkiye'de 4 GB USB bellek satıyorlar... Abartmayın, o kadar da değil. Hiç abartmıyorum, bundan aylar önce defalarca şahit oldum gerek teknoloji mağazalarında gerekse web satış sitelerinde... Şaka değildi bu... Üstad, aylar öncesi için tabii normal bir durum bu. Şuanı kasdettiğiniz için böyle bir sonuca vardım. Valla yukardaki mesajımı da aslında 2 ay önce yazmışım, fazla olmamış yani... Bizzat görmesem yazmazdım demek 2012 yılında görüp yazmışım...
quote:Orijinalden alıntı: jovanovic quote:Orijinalden alıntı: halog quote:Orijinalden alıntı: jovanovic quote:Orijinalden alıntı: halog quote:Orijinalden alıntı: jovanovic 22$'a Türkiye'de 4 GB USB bellek satıyorlar... Abartmayın, o kadar da değil. Hiç abartmıyorum, bundan aylar önce defalarca şahit oldum gerek teknoloji mağazalarında gerekse web satış sitelerinde... Şaka değildi bu... Üstad, aylar öncesi için tabii normal bir durum bu. Şuanı kasdettiğiniz için böyle bir sonuca vardım. Valla yukardaki mesajımı da aslında 2 ay önce yazmışım, fazla olmamış yani... Bizzat görmesem yazmazdım demek 2012 yılında görüp yazmışım... Hahaha! Durum şimdi anlaşıldı.