Şimdi Ara

esrarengiz çözülemeyen olay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle diyorsun ama yaptığım şikayet neticesinde faturama yansıyan ek paket bedellerini geri aldım.demek ki kullanıcı kaynaklı değil sistemsel bir sıkıntı var telekominikasyon şirketlerinde.
  • romeocuk R kullanıcısına yanıt
    Ben sistemsel hata var yok demedim, bunu yaparsan sorun yaşamazsınız dedim, 4g kaynaklı boyle bir sorun yaşanıyor. İster tavsiyemi dinler sorun yaşamazsın, ister dinlemez sonra iade almaya uğraşırsınız, karar size kalmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 6 saat kullanim haric diyor bu ondan olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutarların hep aynı miktarda olmasına ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Tutarların hep aynı miktarda olmasına ne diyorsunuz?
    Degisik bi durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romeocuk R kullanıcısına yanıt
    Sorununuz tekrar etti mi?

• bende de arada 9mb çekmiş saniye aralar ile.
    acaba şebeke değiştirince ücretlendirme periyodu nedeniyle mi çekiyor ?

öyle olsa bile 9 mb periyot olmaz ki saçma.

not: vodafone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya genel bir durum demek ki bu.
  • 2011 veya 2012 idi. Eski siyah beyaz ekranlı internet özelliği olmayan sadece konuşma mesajlaşma özelliği olan telefonuma faturada internet kullanımı gelince hattı iptal etmiştim. Telefon evrim geçirip akıllanıp internet kullanmış kendi kendine :)
  • Bu nasıl mümkün olabilir ki? İnternet özelliği olmayan bir telefon internete giremez. Zaten operatör sistemlerinde hangi marka model telefon kullandığımız gözüküyor. Buna bağlı olarak itiraz etseniz paranızı geri alabilirdiniz. Diyelim operatör vermedi, tüketici hakem heyeti geri verirdi paranızı.
  • 2011 - 2012 model telefon nasıl internete giremiyor bilemiyorum ama sizin akıllı olarak görmediğiniz bir çok telefonun internete girme imkanı var 2003 yılında almış olduğum samsung x 430 gprs ile çatır çatır internete giriyordu, 2011 de internete giremeyen telefon mu olur, bu tip olayların çok büyük kısmı hep kullanıcı hatasından olur, operatörün işi yok binlerce abonenin içinde sizi bulup, size kelek yapacak.

illa çok emin seniz telefon marka modelini paylaşın araştıralım detaylı cihazın internet desteği var mı yok mu
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Telefon nokia 1280 idi. Telefonda gprs özelliği bile yok. Nasıl internet kullanacak.Faturasız hat kullanırken otomatik olarak yenilenmesi gereken tarifenin yenilenmeyip birkaç mb internet kullanımı ile hattaki liraların uçması da oldu. Altyapıları sorunlu.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Düşük bir miktar idi. Uğraşmaya gerek duymadım o dönemde.
  • Merhaba. Operatörün altyapısı sorunlu ise siz onlara ulaşıp dersiniz ki " bu telefon internete girmiyor". Zaten onların sisteminde de hangi telefon modeli kullandığımız belli, sorun araştırılıp bakiye iadesi sağlanırdı. Diyelim operatör sağlamadı bu durumda tüketici hakem heyeti var btk var.
    Hepsini kenara koyalım, siz miktar düşük diye önemsememişsiniz ama belki sizin sayenizde sorun farkedilip düzeltilebilecekti. Yani geri bildirim yapmaktan geri durmayınız bu tarz durumlarda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.