Şimdi Ara

Esrarengiz Olaylar Oluyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam haklısınız keşke bağırsaydım ama el fenerini tuttum.ses birden kesildi arkadaşlarla aşşağıya indik o sırada gidiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrTux kullanıcısına yanıt
    Hocam söylemeyin böyle şeyler töbe töbe uyku yok anlaşılan bana

• DeswesheR kullanıcısına yanıt
    İnş hocam içim rahtladı biraz

• Adam belli ki kış için odun kesiyor.Mahalleli vs. engel olmasın diye gece yapıyor.

Kesip satacaktır millet ne kesiyorsun ağacı demesin diye.
  • Öylede olabilir ama anlamdım niye 10 gün önce aynı saatlerde gelip aynı şeyi yaptı????

• YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Adam ara ara geliyor ki senin gibi mahallelier şüphelenmesin.
  • Olabilir

• Korkuttun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan tüylerim diken diken
    Eger bizim mahalleden biri değilsen bu gece tek uyuma
    Bak ciddiyim bizim mahallede bi cocuk vardı bunların evinin yani eski rum evi bildim bileli boş bahçesi büyük baya ağaçlar iyice büyümüş ( suan yıkıldı )
    Neyse çocuk geldi abi böyle böyle gece bi adam bizi gozetliyordu beni farketti hemen ağaç kesermis gibi yaptı falan dedi bizden kimse inanmadi
    Aradan bi 2 3 hafta geçti dedi böyle böyle yine aynı adam abime söyledim çıktı adam madam yok dedi diye anlattı biz tabi takmiyoruz o gece bitti sabah oldu çocuk o bahçede ki ağaca asılı olarak bulundu herkes intihar dedi ben hala inanmıyorum sende böyle yazınca baya kötü oldum benden tavsiye tek kalma bu gece lütfen beni dinle o çocuk hala rüyalarima giriyor belki sana yardım edersen içimi az da olsa rahatlatirim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

Şuan tüylerim diken diken
    Eger bizim mahalleden biri değilsen bu gece tek uyuma
    Bak ciddiyim bizim mahallede bi cocuk vardı bunların evinin yani eski rum evi bildim bileli boş bahçesi büyük baya ağaçlar iyice büyümüş ( suan yıkıldı )
    Neyse çocuk geldi abi böyle böyle gece bi adam bizi gozetliyordu beni farketti hemen ağaç kesermis gibi yaptı falan dedi bizden kimse inanmadi
    Aradan bi 2 3 hafta geçti dedi böyle böyle yine aynı adam abime söyledim çıktı adam madam yok dedi diye anlattı biz tabi takmiyoruz o gece bitti sabah oldu çocuk o bahçede ki ağaca asılı olarak bulundu herkes intihar dedi ben hala inanmıyorum sende böyle yazınca baya kötü oldum benden tavsiye tek kalma bu gece lütfen beni dinle o çocuk hala rüyalarima giriyor belki sana yardım edersen içimi az da olsa rahatlatirim

Hocam rahat.ol geceyi atlattım sağ sağlim bu arada ağacın resimlerini çektim eklerim.biraz sonra

• Hırsız niye ağacı kessin belliki odun lazım olmuş adama ama yinede dikkatli olmakta fayda var

• Beyler ağacı kesen arkadaşı buldu galiba resimler gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Beyler ağacı kesen arkadaşı buldu galiba resimler gelmedi.

Kusura bakmayın giremedim internete. Resimi ekledim adam ağacı yakmak için alamaz o ağaç yaş büyük ihtimalle hursız veya başka bişey.

• erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Hıcam adam odun alıcak olsa mahallede odunu beleşe bulabileceği bir sürü yer var kesin hırsoz veya başka birşey birde adam belki bir eve gircekti orayı gözetliyordu.tam olarakda görünmüyordu bir.anada kayboldu gitti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.