quote:Orijinalden alıntı: sersericı ismi yanlıs yazmışsın herhalde ispat et esremilki bana aşikim dedi sesreri
quote:Orijinalden alıntı: Pontifex Maximusesremilki bana aşikim dedi sesreri Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Pontifex Maximus esremilki bana aşikim dedi sesreri ya anlıyorum ama isimleri bari düzgün yaz
quote:Orijinalden alıntı: serseriquote:Orjinalden alıntı: Pontifex Maximus esremilki bana aşikim dedi sesreri ya anlıyorum ama isimleri bari düzgün yaz Alıntıları Göster Sana değil o a aşık.
quote:Orijinalden alıntı: jacktheblackAlıntıları Göster oda bir şeymi böbürlenmek gibi olmasın ama bende kendime aşığım
quote:Orijinalden alıntı: derbeoda bir şeymi böbürlenmek gibi olmasın ama bende kendime aşığımAlıntıları Göster avatarından etkilenmiştir
quote:Orijinalden alıntı: mathadoreSana değil o a aşık. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: mathadore Sana değil o a aşık. güzel nükte sana değil parana aşık der gibi.can damarından vurdun çocuğu
oğlum duymadınmıı?bu çocuk 9 yaşında yazmayı pek bilmiyo zaten pokemon konusunuda ooo açmıştı.bu anlamda çocuk 9 yaşında
quote:Orijinalden alıntı: professıonaloğlum duymadınmıı?bu çocuk 9 yaşında yazmayı pek bilmiyo zaten pokemon konusunuda ooo açmıştı.bu anlamda çocuk 9 yaşındayani ponifex maximus
quote:Orijinalden alıntı: professıonalyani ponifex maximusAlıntıları Göster tamam ya itiraf ediyorum ben seni deil "ban" ının sewdim
quote:Orijinalden alıntı: esermiklitamam ya itiraf ediyorum ben seni deil "ban" ının sewdim Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: pewAlıntıları Göster emlayrada asik oldgunu söylemis ama ben esremilkiyi dha begeniyirom.çünkü dha fazla fayda veriyr ve dha sepmatik
quote:Orijinalden alıntı: Pontifex Maximusemlayrada asik oldgunu söylemis ama ben esremilkiyi dha begeniyirom.çünkü dha fazla fayda veriyr ve dha sepmatik Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: esermikliAlıntıları Göster şiiittt sende mart kedısı gıbı gel kız buraya benım olcan sen
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansşiiittt sende mart kedısı gıbı gel kız buraya benım olcan senAlıntıları Göster dürüyenin güğümleri
quote:Orijinalden alıntı: esermiklidürüyenin güğümleriAlıntıları Göster yawwww kim kime aşık aklım karıştı
quote:Orijinalden alıntı: Gtiyawwww kim kime aşık aklım karıştıAlıntıları Göster kim kime olcaka pontifex bana ben elmayraya elmayra pontifex e pontifex yeniden sana sen artık kimeyse bide arada cavallıon var oda pontifex e