Şimdi Ara

ESŞ Mİ UMUT ONCUL MÜ SORUNSALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum sen sınava hazırlanmayıp olimpiyatlara çalışmak istiyor isen ESŞ kullanabilirsin, detay çok fazla açıkçası benim kafam çok fazla karışıyordu. Ders süreleri uzundu yarıda bırakıp Altuğ Güneş hocaya geçtim çok şükür çok yardımı dokundu hocanın bu sene yeniden videolar hazırlayacak üstüne fasiküller çıkartacak. Yerinde olsam Altuğ Güneşi takip ederdim.
  • Mesajın için teşekkür ederim. Altuğ Hocamızın ismini çok duydum. Açıkçası Umut Hoca nin hazır kitapları çok cezbediyor beni fakat Altuğ Hocamıza da bakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardenio kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, hayırlı olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardenio

Hocam, sağolun. Umut hoca'nın ücretli derslerini dinlemiş miydiniz yoksa Youtube'u referans alarak mı bunları söylüyorsunuz?
    Ücretlisini dinlemedim hocam YouTube referans alarak söylemiştim

• ESŞ'nin sadece YouTube'daki canlı yayınlarını falan izlemiştim, onları referans alarak söyleyebilirim ki detaylara girip konuyu iyice anlamanı sağlıyor. Ama bazen fazla detay kafa karıştırabiliyor.

Umut Öncül'ün manyetizma derslerini satın aldım bu sene. Müfredattan asla dışarı çıkmamış. YouTube'daki videolarıyla alakası yok. Ama bana kalırsa çok fazla sohbet ediyor çok fazla gönderme yapıyor. Sıkabiliyor bi zaman sonra.

Gel gelelim ikisi de ODTÜ Fizik mezunudur. İkisi de gayet iyidir. Ama eminim anlamadığın konular olabilecektir ki fizik bu gayet normal. O yüzden YouTube'ta Barış Akıncıoğlu izlemeni önerebilirim bazı konular için. Fİzik'te 13-0 yaptım emeği çok büyüktür kendisinin. İnanılmaz basit şekilde anlatıyor ama nasıl anlatıyorsa konuyu anlıyorsun. 2 saatte elektriği falan anlayarak bitirebilirsin yani şaka değil. Ama tabi ki sen yine de tüm bilgileri derle, kendin için en yararlı olanını seç hocam. İki hocanın da örnek derslerini izle kendin karar ver nihayetinde.

• knew kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam

• blackimmo kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkür ederim. Umut Hoca ile devam edeceğim galiba ama anlamadığım konu ya da tekrarlar olsun Barış Hoca da aklımda olacak.

• Umut öncül

• esş daha çok fizik bilenler için ama 0dan alıp fullemek istiyorum dersen umut öncül
  • Sağ olun dostlarım

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uppppp

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.