Saç Ektirmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur.. 27.07.2012 tarihinde Estethica Ataşehir kliniğinde geçirdiğim saç ekim operasyonu ile yaşadığım olaylar sırası ile aşağıdaki gibidir, - Satış pazarlama müdüründen fiyat alındı, - Operasyona 3 gün kala bana telefon ile ulaşılarak yanlış fiyat verildiği söylenip fiyat arttırılmaya çalışıldı, - İtiraz edip, bu olaydan sonra güvenimin kalmadığını belirtip operasyonu iptal edince, yönetim ile görüşülüp fiyat onaylandı, - Operasyon sırasında sorumlu hekim sadece bir kere geldi, sonrasında hiç gelmedi, - Operasyon sırasında ekim yapan hemşirelerin muhabbetinden, hastanede kim, kiminle ne tip bir çıkar ilişkisi içinde öğrenme fırsatım bulundu, - Operasyondan sonra tansiyonum düştüğü için, serum bağlamak için bir odaya aldılar, ekimden sorumlu doktoru orada görebildik. Serumdan sonra kendini iyi hissedince gidebilirsin dediler, herhangi bir kontrole gerek görmediler. Bir süre sonra elimi kolumu sallaya sallaya çıktım klinikten, - Ödemeden sonra fatura yerine antetli bir kağıda, ödendi belgesi verildi, 2 hafta sonra şikayet edince, sistem hatası dendi ve fatura birden ortaya çıktı, - Operasyondan sonra devam eden ağrılarım için kliniğe başvurdum, doktor ile aramızda geçen diyalog aşağıdaki gibidir, Konu 1; - Kafamın üst tarafında operasyondan sonra hissizlik var, - Altı ay sonra büyük ihtimalle geçer - ??? Konu 2; - Saç alınan bölgedeki ağrılar geçmiyor? - Ağrı kesici al, - Alıyorum ama devam ediyor, - E almaya devam et o zaman? - !!! - Operasyon ve sonrasında toplam 2 hekim, 3 yönetici ve 5 saç ekim hemşiresi ile iletişim kurdum. Hastadan mesul hekim diye bir şey yok anladığım kadarı ile, - Yaklaşık sekiz ay sonraki kontrolde saç ekiminin başarısız olduğu söyledin. Gerekçe olarak da bir defada çok fazla saç alındığı için, köklerin dışarıda ölmüş olabileceği iletildi. Çözüm önerisi olarak belirli bir ücret ile tekrar ekim, belki bu sefer olurmuş… Sonuç olarak, - Kafamın arka tarafı, alınan 3500 greft saç nedeni ile seyrekleşti, - Kafamın üst tarafında saçların sadece bir kısmı çıktığı için natürel gözükmüyor, ekimden önce çok daha doğal bir görüntüsü vardı, - Yaklaşık bir sene geçmiş olmasına rağmen, hissizlik devam ediyor, - Saç alınan bölgede halen zaman zaman ağrı ve sivilcelenme oluyor,
arkadaşım bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler bende burda ektirmeyi düşünüyordum ama artık vazgeçtim
funcubus
kullanıcısına yanıt
bunları yazan arkadaşa ÇOK teşekkür ediyorum. saç ektirmek için araştırmalar yapıyordum ve tesadüfen yazına denk geldim. Gelecek olan parayı kaçırmamak için saç ekimi yapıyoruz diyorlar ama işin aslı öyle değil. Lütfen referans olmadan, önceden orada saç ektirmiş ve memnun kalmış kişiler olmadan bir yere gidip saç ektirme yapmayalım. Bu ömürlük bir olay, çok dikkat edelim.