Şimdi Ara

Eşya ve Yetenegi aynı tuşa koymak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nightblue izliyodum khazix de tiamatı q ya koymuş skillide ayrıca q ile yapıyor tek skill attığında ikisinide kullanmış oluyor. özel oyunda deniyim dedim leesin totem ve skili w yapmayı denedim ama birini kabul ediyor sadece bunun başka bi yöntemi var mı ?

• macro
  • Lee sin ile yapamazsın onu cunku totemi koyarken bi spell cast var once totem koyulucak 0.35 sn sonra falan atlıyabiliyorsun o yuzden olmuyor
  • İşte bunlar hep mouse
  • o işi fareyle yapmaya alışmakta uzun iş
  • Nightblue skiller 1 2 3 4 olarak kullaniyor.Q W E R olarak degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aynı anda basıyordur ya da macrodur. Oyun içinde yapılmıyor öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav şikayet edelim kapansın şu stream buff vermiyorlar minion çalıyorlar son tek yiyip taşıyamıyorlar arkadaş bari stream izliyorsun kha oynamayı öğren tek öğrendiği nasıl bencil olup daha çok gold alabilirim sonra oyun sonu karşısı adc yi iyi koruyordu yazıyorlar arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Yav şikayet edelim kapansın şu stream buff vermiyorlar minion çalıyorlar son tek yiyip taşıyamıyorlar arkadaş bari stream izliyorsun kha oynamayı öğren tek öğrendiği nasıl bencil olup daha çok gold alabilirim sonra oyun sonu karşısı adc yi iyi koruyordu yazıyorlar arkadaş

hahah benim oyunuma daha denk gelmedi nightblue öyle yapıyor bende öyle yapıcam diye söylenen
  • kardeşim kafan beynin inanıyor mu ikisininde aynı tuş olacağına gerçekten soruyorum ?
  • yapılamadığını zaten biliyorum bu yüzden sordum okumadın mı konuyu veya başka bir yöntemi var mı dedim ve cevabımı aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.