@Çağdaş dostum ben yarın geliyorum, sen izin falan alma, ben biraz geç gelicem, olumlu/olumsuz cepten haber vericem sana (attıgım pm e bakmamışın)
quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. tütü bi paz<ar buluşup mangal yapmaya gidelim Bize gelin,buralarda takılırız.Akşam üstüde Beykoz sahilinde çay içeriz.Ohh pazar gelsede dinlensek
quote:Orijinalden alıntı: tütü Yok ya anlatılmaz o olay,hatırladıkça kötü oluyorum.Köpek diyim anla sen olay ne bilmiyorum ama köpek eti lezzetlidir yaw
ne olacak bu et fiyatlarının hali? arkadaşın babası köfteci, bir porsiyon 9 liraymış. fiyatı duyunca iştahım kaçtı
Et'e hayır. Yaşasın balık. Ne yemine karışabiliyorlar ne suni üretimi var, DNAsına da müdahele edemezler. Seviyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaş quote:Orijinalden alıntı: .limon. hııım çok lezzetli Altına yazacağım yazıyı cad'de projeye yazmışım
quote:Orijinalden alıntı: tütü quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. tütü bi paz<ar buluşup mangal yapmaya gidelim Bize gelin,buralarda takılırız.Akşam üstüde Beykoz sahilinde çay içeriz.Ohh pazar gelsede dinlensek
quote:Orijinalden alıntı: .limon. quote:Orijinalden alıntı: Çağdaş quote:Orijinalden alıntı: .limon. hııım çok lezzetli Altına yazacağım yazıyı cad'de projeye yazmışım ne yazmıştın abi
quote:Orijinalden alıntı: UntouchablE ne olacak bu et fiyatlarının hali? arkadaşın babası köfteci, bir porsiyon 9 liraymış. fiyatı duyunca iştahım kaçtı burası arkadaşımın dükkanı no many no cry ayrıca @tütü hop masayı ne zaman donatıyoruz tarih ver
quote:Orijinalden alıntı: demircibu quote:Orijinalden alıntı: UntouchablE ne olacak bu et fiyatlarının hali? arkadaşın babası köfteci, bir porsiyon 9 liraymış. fiyatı duyunca iştahım kaçtı burası arkadaşımın dükkanı no many no cry ayrıca @tütü hop masayı ne zaman donatıyoruz tarih ver sen paradan haber ver