Şimdi Ara

ETERCİX V_1.0 HIZ VE ŞARJ BİR ARADA SADE GÜZELLİK :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bide birol trnin orj. v52 hackli modifiye cfwsini incelermisin o tarz bişey yapmak zormudur tam aradigim o aslinda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgedred

bi yavas ciksin yaktim ciraniiii

bide birol trnin orj. v52 hackli modifiye cfwsini incelermisin o tarz bişey yapmak zormudur tam aradigim o aslinda ?

ARKADAŞLAR YÜKLEYİN DENEYİN HATASI SORUNU BEĞENMEDİĞİNİZ YERİ VARSA BELİRTİN İSTEKLERİNİZİ Bİ BAŞLIKTA TOPLAYIP ONA GÖRE GELİŞTİRİP Bİ VERSİYON DAHA ÇIKARALIM AMA SİZ DENEMEDEN YORUM YAPIYORSUNUZ SADECE DENEYİN HOŞUNUZA GİTMEYEN YERLERİ BELİRTİNKİ DAHA FAYDALI ŞEYLER YAPALIM
  • v51 den v52 ye geçerken tek dikkatimi çeken iyileştirme ekranı döndürmek için tam yere dik olması gerekmiyordu buna çok sevinmiştim.
    Bu cfw'de v51 deki gibi işliyor telefonu tam dik tutmak gerekiyor varmı buna çare ? bir sonraki versiyonda düzeltilebilir birşeyse dört gözle bekliyorum.

Tekrar ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 6 Ocak 2011; 1:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmaXXenoN

Başarıyla kuruldu, ilk cfw kuruşumdu kolaymış

v51 den v52 ye geçerken tek dikkatimi çeken iyileştirme ekranı döndürmek için tam yere dik olması gerekmiyordu buna çok sevinmiştim.
    Bu cfw'de v51 deki gibi işliyor telefonu tam dik tutmak gerekiyor varmı buna çare ? bir sonraki versiyonda düzeltilebilir birşeyse dört gözle bekliyorum.

Tekrar ellerine sağlık.

hayırlı olsun cwf nasıl yorum alabilirmiyiz
  • Hocam CWF'nizi denedim herşeyi güzel hata görmedim fakat Pandoraya oranla biraz daha ağır geldi bana sanki efektli halleriyle tabii birde simgeleri komple N8 simgeleri yaparsanız daha hoş olur Pandorada ki gibi (amacım karşılaştırmak yada kötülemek değil) tekrar elinize sağlık böyle iyi işler görmek güzell
  • Belki ilk cfw kuruşum olduğundandır bilmiyorum ama çok güzel bir olaymış
    Hız konusunda çok iyi ama tabiki ben orjinal fw'ye göre kıyaslıyorum.
    Efektlerde takılma gibi bir sorun yok. Xpressmusic tuşu çalışıyor.
    Arama ekranı C6 daki gibi ve problemsiz.
    Ancak sadece orta tuşa basınca bu ekran geliyor. Yeşil ve kırmızı tuşlara basınca tuşlar kilitli uyarısı çıkıyor.
    Konudada söylendiği gibi mesaj yazarken ekranı yan yatırınca qwerty çıkmıyor oradaki ikon'dan seçmek gerekli.
    Ama mesaj yazma kısmında yan yatırınca oluşan ekranda benim hoşuma gitti.
    Son olarak az önce attığım mesajda da söylediğim gibi ekran döndürme ayarı v51 gibi yere tam dik yapmak gerekiyor. v52 de bunu düzeltmişlerdi.
    Biraz daha kurcaladıktan sonra detaylara inerim. İyi geceler.

Düzenleme: @v60 sorduğu için yazmıştım mesajı uçmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 6 Ocak 2011; 1:25:33 >

• quote:

Belki ilk cfw kuruşum olduğundandır bilmiyorum ama çok güzel bir olaymış
    Hız konusunda çok iyi ama tabiki ben orjinal fw'ye göre kıyaslıyorum.
    Efektlerde takılma gibi bir sorun yok. Xpressmusic tuşu çalışıyor.
    Arama ekranı C6 daki gibi ve problemsiz.
    Ancak sadece orta tuşa basınca bu ekran geliyor. Yeşil ve kırmızı tuşlara basınca tuşlar kilitli uyarısı çıkıyor.
    Konudada söylendiği gibi mesaj yazarken ekranı yan yatırınca qwerty çıkmıyor oradaki ikon'dan seçmek gerekli.
    Ama mesaj yazma kısmında yan yatırınca oluşan ekranda benim hoşuma gitti.
    Son olarak az önce attığım mesajda da söylediğim gibi ekran döndürme ayarı v51 gibi yere tam dik yapmak gerekiyor. v52 de bunu düzeltmişlerdi.
    Biraz daha kurcaladıktan sonra detaylara inerim. İyi geceler.

Düzenleme: @v60 sorduğu için yazmıştım mesajı uçmuş.

Aşağıdaki link işini görür belki..

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=29216.0

http://www.4shared.com/file/3HoXZbwx/_2__C6_All_In_One_Plus_by_Gian.html

• ev ekranındaki favori kişilere kişi ekliyorum ama gorunmuyor. Ekledigim kisi rehberden kayboluyor ve ekledigim kisileri cikartamiyorum. Yardım edebilirmisiniz ?

Link icin tesekkurler evden girince bakacagim.
  • Arkadaşlar konumlama da WİFİ var mı ?
  • bağlantı soruyor. Wlan seçeneği var.

Cfw ile ilgili, fotoğraf cekince önizlemesi geliyor ya, hemen silmek isteyince kamera kullanılıyor gibi bir hata veriyor.

Birde arama ekranı ev ekranı üzerinde çıkabiliyormu ? Arama ekranında widgetlar gidiyor klasik ev ekranına dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 6 Ocak 2011; 18:32:58 >
  • quote:

bağlantı soruyor. Wlan seçeneği var.

Cfw ile ilgili, fotoğraf cekince önizlemesi geliyor ya, hemen silmek isteyince kamera kullanılıyor gibi bir hata veriyor.

Birde arama ekranı ev ekranı üzerinde çıkabiliyormu ? Arama ekranında widgetlar gidiyor klasik ev ekranına dönüyor.

sen daha önce hiç c6 port kullanmadın galiba bunlar bi sorun değil tüm c6 modlarında var bu durumlar
    sorun demiyorum bak adamlar öyle yapmış portu öyle oluyor
  • Kamera kullanılıyor hatası c6 portlarının hepsinde var nerdeyse ama en az yaşadığım PANDORA'daydı çok nadir çıkıyor
  • İlk kullanışım - kuruşumdu, bilmiyordum özür dilerim.

Favori kartvizitin de öyle olması normal mi ? Oradaki 4 seçeneğede kişi atıyorum tıklayınca kartvizit seçtiriyor. Seçtikten sonra rehberden kayboluyor ama kısayola basınca tekrar seçtiriyor yani ben seçtiğim kişiyi arar gibi birşey bekliyordum. Yada ne işe yaradığını ben çözemedim. Yardım edebilirmisiniz.
  • kurulumu biri ekleyebilir mi ?
  • quote:

İlk kullanışım - kuruşumdu, bilmiyordum özür dilerim.

Favori kartvizitin de öyle olması normal mi ? Oradaki 4 seçeneğede kişi atıyorum tıklayınca kartvizit seçtiriyor. Seçtikten sonra rehberden kayboluyor ama kısayola basınca tekrar seçtiriyor yani ben seçtiğim kişiyi arar gibi birşey bekliyordum. Yada ne işe yaradığını ben çözemedim. Yardım edebilirmisiniz.

SİZ rehberde sim hafızasını seçmişsinizdir ben denedim öyle bi sorun yok telefon hafizasınıda seçinde faeori yaptığınız isim rehberde görünüyor ana ekrana o kişinin kısayolunu atıyor ona tıkladıgınızda arama yap video aramsı ve mesaj gönder çıkar bunlardan birini seçersiniz başka bi işe yaramıyor malesef :)
  • yükledim fakat şu yazı fontunu beğenmedim,güzel ama internet sayfaları çok zor okunuyo font küçük olduğu için,birde ovi maps yoktu herhalde değilmi pakette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

yükledim fakat şu yazı fontunu beğenmedim,güzel ama internet sayfaları çok zor okunuyo font küçük olduğu için,birde ovi maps yoktu herhalde değilmi pakette?

ovi maps kaldırıldı diye 1.mesajda yazılmıştır font gayet iyi aslında ama hangi fontu denediysem internet sayfasında çok küçük çıkıyor onun için opera mini yüklemenizi tavsiye ederim
  • Bu favori kartvizitlerin görünmemesi olayı V51 Ve 52 den ilk defa C6 ya geçerken çıkan bir sorun.
    C6 Rehber ve görünüm orjinal yazılımından farklı olduğu için sorun çıkartıyor.

Çözüm rehberi tamamen seçip hafıza kartına kopyalamak (yedekleme işleminden bahsetmiyorum)
    Sonra Hard format atıp hiçbir işlem yapmadan hafıza kartından Rehberin hepsini geri çağırmak.
    sonra favorilere atabilirsiniz. Olay tamamen C6 ya ilk geçildiğinde oluşuyor. Benin çözümüm bu olmuştu.

BU olay sadece bu CFW ile değil diğer bütün C6 portları için de geçerlidir.

quote:

Orijinalden alıntı: sonericssoncu

quote:

İlk kullanışım - kuruşumdu, bilmiyordum özür dilerim.

SİZ rehberde sim hafızasını seçmişsinizdir ben denedim öyle bi sorun yok telefon hafizasınıda seçinde faeori yaptığınız isim rehberde görünüyor ana ekrana o kişinin kısayolunu atıyor ona tıkladıgınızda arama yap video aramsı ve mesaj gönder çıkar bunlardan birini seçersiniz başka bi işe yaramıyor malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 7 Ocak 2011; 12:03:40 >

• çekilen videolar silinmiyor sistem hatası veriyor. Aldığım yedekteki resimler görünüyor ama videolar görünmüyor yeni çektiklerim de görünüyor ama silinmiyor. Nedeni nedir ?
  • quote:

çekilen videolar silinmiyor sistem hatası veriyor. Aldığım yedekteki resimler görünüyor ama videolar görünmüyor yeni çektiklerim de görünüyor ama silinmiyor. Nedeni nedir ?

yeni yazılmı kurduktan sonra telefona ve karta format attınızmı acayip acayip sorunlar söylüyorsunuz mümkün deil onlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.