Şimdi Ara

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Unutmayın ki bir filmi izlemeden önce büyük beklentiler içine girerseniz kesinlikle tatmin etmez. Dark Knight için de böyledir, Esaretin Bedeli veya diğer tüm filmler için geçerlidir.

En güzeli ise çok güzel bir filmi dandik diye izlediğinizde yaşadıklarınızdır. Braveheart filmine güzel değil demişlerdi. Aynı anda vizyonda olan Waterworld'e bilet alacağıma yanlış salon adını syleyince Cesuryürek'e girmiştim. Film başladığında önce kafama tüküreyim dedim, sonrası haliyle filme kötü diyen arkadaşıma sövmemle sonlandı. En zevklisi bu...

Eternal Sunshine of the Spotless Mind komedi filmi değil. Bilim kurgu sayılabilir. Beklenti içine girilmezse mükemmel bir filmdir. Konusu az biraz karışık olsa da günümüz filmlerinden zaten çok alışığızdır.

• En sevdiğim komedyenlerden biridir Jim Carrey. Bu filmi de o yüzden izlemekte tereddüt etmiştim her zaman. Ama hem kurgu hem oyunculuk olarak harika bir film. En çok etkilendiğim kısmı da
    şu sonda birbirinize aşık olduğunuzu düşünerek yeniden denemeye kararlısınız fakat hakkınızda ilk duyduğunuz şey birbiriniz hakkında düşündüğünüz en kötü şeyler .s
  • bu filme anlam veremeyen ve bir şey anlamayan tek insan ben miyim?
  • bu filmi neden bu kadar büyüttüklerine anlam veremedim ve izlerken gayet sıkıldım. Öyle herkesin harika diye bahsettiği kadar harika olduğunu düşünmüyorum ben filmin.
  • Bu filmin daha çok ilgi görmesini beklerdim. En son yorumun 2014 yılına ait olması garip.

Kimisi sıkıcı bulmuş. Normaldir çünkü insanlar bu filmi dönemlik duygusal veya yaşamsal durumlarına göre begenmeyebilir. Film tam olarak herkese hitap etmiyor.

Benim yorumuma gelirsek
    Bu filmi izlemeden önce titanic'i bir daha izlemiştim. Kate winslet'e zaten titanic filminde aşık olmuştum. Bu film ile iyice bağlandım. Gençlik döneminde bence zamanının en güzel kadını olabilir.
    Kirsten Dunst'in de filme katılması daha güzel olmuş. (Filmleri izlemeden önce sadece imdb puanları ve türüne bakarak izlediğim için ne yardımcı oyuncularına ne de fragmanını izlemediğim için bana kirsten'i görmek süpriz olmuştu.)
    Oyunculuklar çok iyiydi kuşkusuz.

Bir erkekle kadın arasındaki karmaşık bir ilişki üzerinde giden bir film. Eğer sizin de karmaşık bir ilişkiniz var ise emin olun seveceksiniz.

Kate ablanın mavi saçlı halini o kadar beğenmiştim ki film biter bitmez ilk iş olarak telefonumun wallpaper'ını kate winslet'in mavi saçlı fotoğrafını koymuştum.
    Jim abimiz zor bir role sahipti. Üstünden tabiki çok iyi şekilde gelmiş.
    Filmin işlenişi harikaydı. Jim abinin oynadığı karakterin direnmesi ve hayallerin tek tek canlanması hepsi harika bir şekilde işlenmiş.
    En sonda mutlu bitişi bir çok kişinin içinde hoş bir duygu bırakmasına yetiyor.

9/10
    Çocukluk kısmı çok sert olmuştu. Bir nevi akan filmde el freni etkisi yarattı.

• Filmin ismini söylemek çok zevkli Filme gelirsek böyle özgün konusu olan filmleri her zaman sevmişimdir. 7.5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.