Şimdi Ara

Eternity Warriors 3 Oynayanlar Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu oyunda 17 levelim görev kısmında sadece bosslar kaldı ne yapmam gerek şimdi booslarida kesemiyorum bilen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttoEmpi -- 10 Mart 2014; 9:45:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OttoEmpi kullanıcısına yanıt
    bossları kesince yeni haritalar açılıyor, o kadar zor bi olay yok aslında. bossun sana vurma anında kalkana basıcaksın atağını ona geri sektiriyo
  • Evet dediğiniz gibi o şekilde geçilebiliyor. Kalkanı zamanında kullanabilmek önemli. Bu gün 27 levele ulaştım. Başarılı bir oyun yapmışlar. Oyunu sadece paraya dökmemişler. Emekle güzel itemler yapılabiliyor. Kat sistemi çok başarılı. Konuyu daha sonra müsait olduğumda düzenleyip oynayanlar için klavuz oluşturmayı düşünüyorum. Hem birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

Cevabınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttoEmpi -- 10 Mart 2014; 9:49:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hâlâ oynayan var mı
  • Oyunun market link ini atarmısın
    bide güzelmi? sarıyormu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Oyunun market link ini atarmısın
    bide güzelmi? sarıyormu oyun

bugün başladım hocam sarıcak gibi oyunun rehberlerine falan bakıyorum şuan https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.ewarriors3&hl=tr
  • Bayadır uğramıyordum foruma. Şu anda oynuyorum. (bi ara ara verdim) Şu anda 35 levelim. Oyun zorlaşıyor. Günde bir kez olsun giriş yapıp günlük hediyeleri almaya bakın. Birde günlük görevler var yapılabilen. Onları kesinlikle yapın. Onun haricinde item geliştirmek için istenen şeytan kanı iblis kanı gibi + basma itemlerini de kata çıkarak yapabilirsiniz. Önerim kaça çıkmış olursanız olun en alttan başlayın. Sıkıcı ama item yapıyor. Hem para kasarsınız gereksiz itemleri satarak. Hemde itemin artısını yükseltirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.