Şimdi Ara

Ethem Tefek Yayınları Nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ኤተምንም ሆነ መምህሩን አታውቁምን? ይህ የድንቁርና አስተሳሰብ ነው። ልክ እንዳንተ፣ ስለዚህ መምህር ለመጀመሪያ ጊዜ በ2020 ሰማሁ፣ ነገር ግን ብዙ ፍላጎት አላሳየሁም ምክንያቱም በፈተና መካከል ወጡ። አሁን፣ እኔ በዲጂኤስ ዝግጅት ላይ ነኝ እናም በእንደዚህ ዓይነት ቀላል ንግግሮች ውስጥ እሳተፍ ይሆናል ብዬ ከማላስብ መምህራን ጋር መገናኘት አልፈልግም። ይሄ ሰውዬ ስርዓቱን የተቃወመ እና የራሱን ስራ የጀመረ ይመስላል። የራሱን ብራንድ ፈጥሯል እና መጽሐፍ ጽፏል, ስለዚህ መከበር አለበት. ይሁን እንጂ እነዚህ ያቀረብካቸው አሉታዊ ትችቶች የሥራውን ትክክለኛ ዋጋ ለመረዳት ከመሞከር ይልቅ እሱን ለማዳከም የታለሙበት ምክንያት ሊገባኝ አልቻለም። እነዚህን ቅናት እና አሉታዊ ስሜቶች በቅርቡ እንደሚያስወግዱ ተስፋ አደርጋለሁ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DB8422D8 -- 25 Aralık 2022; 23:31:11 >
  • Zeka yaşınızı gösterdiğiniz için eyv.size laf anlatmaya grk yok arkdslr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecnunumm M kullanıcısına yanıt

DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ

GÜMÜŞ DERE DURMAZ AKAR

GÜNEŞ UFUKTAN ŞİMDİ DOĞAR

YÜRÜYELİM arkdslr

yok hocam beyaz reform sonrası %50 doluluk kadroları %100le kapadı o cerrahi kadrolar

çünkü maksimun 8 saat nöbet kavramı geldi ve malpraktis olayı kalktı artık o yüzden o kadrolar da doldu hem de yüksek puanla

önceden 45le kapatan kadrolar zirveye geldi

mesela plastik cerrahisi önceden 5-6. sıralarda kapatırdı, tüm dünyada 1 numara normalde ve malpraktisten dolayı yazılmıyordu ama şimdi ilk 100ün çok büyük kısmı plastik yazdı (5yıllık yoğun cerrahi bir bölüm) ve açık ara farkla zirvede

diğer cerrahi alanlar da eski sıralamalarıan göre çok ilerledi

beyaz reform sayesinde

Merhaba arkadaşlar, size bugün önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Sıkça karşılaştığımız bir durum olan cinsiyet ayrımcılığı ve eşitliği. Ne yazık ki hala çok fazla yerde cinsiyete göre ayrımcılık yapılmakta ve kadınların hakları eşit olmayabilmektedir. Bu durum karşısında elimizden gelen tüm çabayı göstermeli ve cinsiyet eşitliği için çalışmalar yapmalıyız. Unutmayın, eşit haklar herkesin hakkıdır ve bu hakların eşit şekilde kullanılması için bizlerin de çalışmamız gerekmektedir. Bu konuda farkındalık oluşturmak ve haklarımızı savunmak bizim görevimizdir. Birbirimizi anlamaya çalışalım ve insanların fikirlerine saygı gösterelim. Neyse, size laf anlatmaya gerek yok, zaten zeka yaşınızı gösterdiğiniz için her şeyi anlıyorsunuzdur. Güle güle kalın arkadaşlar.

Merhabalar,belki haberiniz yoktur. Ösym youtubedan telif hakkı göndermeden dava açtı hatta 50sinin şu an soruşturması tamamlandı.dava kabul edildi. Bu yüzden çıkmış soru içeren videolar gitti maalesef. Ve gelmeyecek. Hocalar hukuki bir sorumluluk alarak alıj indirin demiş. Ben hapis ve para cezasını göğüsleyecek kadar fedakar değilim. Burada videoları paylaşaj bir arkadaşa yarın dava açılsa kim onun sonraki sicili için bişey yapabilir. Türkiyede yaşadığımızın haklı olduğunuzda bile bazen haksız sayılabileceğimizi düşünerek, yasak olaj bir şeyi nasıl hala yayabiliriz. Kuralın mantığı mantıksızlığı değil. Laptü matematik kanalının hocasına kim çıkarıp al hocam şu para cezasını öde diyecek. Hapis crzası aldığınızda cezanız erteleniyor ve 5 yıl boyunca başıma bişey gelmesin de cezaevine girmeyeyim diye korkuyla gezersiniz. Çünkü ikinci cezanızda katlanarak girersiniz. İllegal bişey yaprken herkes yapıyor ya benim neden başıma geldi deme lüksünüz de yok. Son olarak,insanlar bırakın para kazansın. Siz de behzat rasuli gbi olun o zaman adam sizin zorla cebinizden paranızı mı alıyor. Ya da yanlış mı öğtetiyor. Ben bir öğretmen olarak matematiksel açıdan eleştirecek bir yan bulamıyorum. Anlatımları uzundur çok vakit ister ve paranız varsa da faydalanırsınız. Yoksa ya da vermek istemezseniz alternatiflere yönelirsiniz. Ticarete her atılan başarılı olamıyor. Benim inancım ve gücüm olsa ben de ücretli ders veririm. Birileri bunu talep ediyor çünkü. Birileri bütün sorularını tek tek çözen onların dilinden anlayan insana ihtyaç duyuyor. Siz duymuyorsanız adamlar napsın? Kendisini sevmemek gıcık olmak ayrı emeğine haksızlık yapmak ayrı. Bir de lütfen insanlara neden diye sormadan fikir beyan etmeyin. İnanıyorsanız kul hakkı,inanmıyorsanız da insanlık açısından doğru değil. Kişinin sözleri esastır,sizin düşünceleriniz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DB8422D8 -- 25 Aralık 2022; 23:42:5 >

• Merhaba arkadaşlar bu başlıkların açılmasını garip karşılıyorum. Eyüp b ismini sürekli söyleyelim ki itici olsun diye bir trollük bile olabilir. Benim abone sayım yaptığım işe göre az. 2018de nasıl anlatıyorsam aynı ciddiyetle şu an da anlatıyorum. Bir youtubera dönüşmedim. Forumda 2019da keşfedenler olmuştu ve o zamanlar underdog underrated vs havada ıçuşuyordu. Adım çok duyulmadığından duyan gören cevher görmüş gbi davranıyordu. Bilirsiniz genelde derslerin şov şeklinde anlatılması daha çok hoşuna gider genel öğrencilerin. Ama sanki donanımda daha çok ders kayhısı olan öğremciler olduğu için benim dümdüz anlatmam dikkat çekmişti galiba. Bu yüzden de forumda gerçektekinden çok daha fazla popülaritem oldu. Çoğu öğrenci beni bilmezken burada biliniyorum. O yüzden de ne var ki bu hoca da amma abartıyorsunuz diyen de oluyor doğal olarak. Bu yüzden olsa gerek bi twpki olarak da arka arkaya başlık açılıyor olabilir. Ya da şeyh uçmaz mürit uçırur hesabı acayip bi gözde büyütme de olabilir. Ne "overrated" "balon" hocayım ne de" underrated". Hedefiniz yüksekse biraz matematiğe ilginiz varsa faydalanırsınız yoksa zaten orta düzey anlatan tonlarca iyi hoca var. Mucize sunmam,anlatırım,uğraşırım. Biraz ön yargısız sabırlı olursanız işe yarar kanalım. Ya da hiç sevmezsiniz ulan ne biçim itici sesi var bi değişik bi tip der geçersiniz. Hayatta da hep böyle olur. Bazıları sebepsiz sevilir. Bazıları önce sevilir sonra bunun da bi tarafı kalktı denilir durduk yere. Somra yeni "underrated"lar aranır vs vs çok takılmayın. Ders anlatıyorum işte. Ben birisini sevmek yerine yaptığına saygı duymanın daha güzel olduğunu dşünüyorum. Sevmek farklı şey çünkü. Hepiniz ileride iş yapacaksınız. Emeğe saygı duymak her şeyin altında bir şey aramamak yeterli. Ben de işe güce giderken otobüse metrobüse binen biriyim. Beni her an bir yerdr sokakta yürürken ya da marketten eve ekmek gmtürürken ya da metroda ayakta tutunmaya çalışırken göreblrsiniz. Abartmayın yani. İyi çalışmalar

2023 için ilk ve son mesaj:

Merhaba gençler. Kanalla ilgili istediğinizi söyleyin düşünün. Ancak mevzu şucu buculuk olunca artık bıktığımızı düşünüyorum. Siz bizlerden daha açık fikirli olmalı değil misiniz yanlış mı düşünüyorum? Bu dar kafalılık ne zaman bitecek. Ülkede herkes birbirni öteki diye ayırıyor bari öğrencilikte yapmayın. Fosforcu demek anladığım kadarıyla her şeyi önemli zanneden önemini anlayamadığı için de derslerde yeterince iyi yorum yapamayan öğrenciler olmalı. E insan dersi kötü diye yaftalanır mı? Ben zaten kanalda vaktim olmadığı için 10 net ve altına içerik üretemiyorum. Belki bi gün imkanlar genişler o da olur. Yukarıda çok komik bir yorum var hem de çok acı mesela " fosforcu tayfayı sahiplenmiş".. sonra bi tane daha var senin gibi iki üç tane insana oynayacağına... diye. Fosforcu kim ?sen kimsin? Kim akıllı kim aptal? Ben neye oynuyorum? 18 19 yaşında insanlarsınız en az. Zekalarınıza hep güveniyorum ama şu yorumlar zekayla açıklanamayacak enteresanlıkta. Ben hayatı algılama biçiminin insanın dşünme becersini geliştirdiğini ya da kısıtladığını düşünüyorum. Bu tarz düşüncelerinizle uzun vadeli yanlış yatırımlar yapıyorsunuz kendinize.

Kanalda cool görüneceğim diye yorum yapmaktan teşekkür etmekten uzak duranlar,başkasını ötekileştirenler,insanların tarzlarıyla dalga geçenler,bir kalemde eyüp b yi kaybediyoruzcular aklı fikri sadece parada olanlar,kötü düşünmekten başka bir şey düşünmeyenler,faydaanıp faydalanıp tabi yapacak işi ne diyenler. Bunlar mı mesela kanalın kitlesi o zaman? Kanal özgünlük,kalite ve yüksek hedeften vazgeçmeyecektir. Hedefim kimse özel ders alamıyormuşçasına matematiği iyi yaptırmak herkese. Faydalanmak isteyen "herkes" faydalanabilir

• Adı sanı belirsiz bir yayına 140 lira verilir mi? Kafanı peynir ekmekle mi yedin olm?

• Gürcü alfabesi mi bu?

• amharca, etiyopyanın

• memoif kullanıcısına yanıt

Kanalın adını alabilir miyim

• Ne anlatıyorsun?

Seni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SIR EYUP BONCUK

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.