Şimdi Ara

Ether Saga Online [Ana Konu] [Oyun Rehberi] [Character Rehberi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
21.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar ben Westte kasıyorum ama anlayamadıgım cok şey var 1. si questlerin türkçe açılımını bulabilirmiyim? 2. ben lvl 16 yım ve dragonum o spear olandan yani hic alan yada grup skilleri warmı karakterlerin? 3. afk mod yada bot yada benzeri kendi kendine kasma özelliği warmı oyunda?
  • 1. questlerin Turkce acilimini bulamassin cunku oyunda fazla Turk yok olanlarda ingilizceyle idare edebiliyor. 2. Dragonun bi alan skili var daha ileriki levellerde acilir heralde. 3. Possessor diye bi item war oyunun içinde o bot oluyor kendi kendi kasiyor sana ilk gorevlerde bir tane werecek ama 3 gunluk bisey bu ve onu 43 levelden sonra kullanmanı tercih ederim birde pazardan alabilirsin Possessor ama 40-50 gold arası yada questini yaparsın fakat onuda o levelde yapman zor. Training questleri yapmanı tercih ederim boylelikle cabuk level atlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :GeNeRaL:OmEr: -- 31 Temmuz 2009; 11:29:58 >
  • oyundan zevk almaya başladım. clan işini kim ayarlıyor pm bekliyorum, MetalWave
  • Clan'ı boanhuar kurdu ismi Turkey gelmek isteyen pm atsın.

boanhuar: Warlike
    ben: ArwenTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: boanhuar

### Oyundan kısa Bilgiler ###

*Map kullanma

Map kullanmayı hepimiz biliyoruzdur. M tuşuna bastığımız harita karşımıza geliyor fakat mouse ile gezemiyoruz. Daha detaylı ve gezebileceğimiz haritayı açmak için Ctrl + m tuşuna basınız.

Map üzerinde aradığınız bir ismi bulmak için M ye basın daha sonra açılan haritanın sağ tarafında aradığınız isim eğer yakınlarda ise tıklayın ve kendi yol alsın.

*İtem Silme

Questten gelen bazı itemler silinemiyor. Bu itemleri silmek için Pokariden Master of Collapse' i bulun ve 1 bronze karşılığında istediğiniz itemleri destroy edin. Bu işlem 7 gün sürmektedir. 7 gün sonra itemiz destroy olacaktır.

*Aoe Skill

Aoe skilller craft questi ile alınıyor. Eğer craftınızı level 3 yaparsanız ve eğer gerekli itemleri bulursanız craftliyarak aoe skillinize sahip olabiliyorsunuz.

*Craft Özellikleri

Hangi itemin neleri oluşturacağını görmek için O tuşuna basınız. Tabi bu işlem için önce özellik öğrenmeniz gerekmektedir.

East serverında clan kurduk gelmek isteyenler (Warlike) beni bulsunlar. "Clan ismi : Turkey"

Güncellenecek....

Yeni Eklenenler

*INT Kullanımı

Arkadaşlar çoğu oyunda bildiğimiz int : mage ve celeric hikayesi bu oyun ile son bulmuştur. Bu oyunda skill vuruşları int özelliğinden güç almaktadır. Böylece her classa int lazım olabilmektedir. Bu sebep ile oyun içerisindeki jade of frog itemi (int + veriyor) pahalıdır.

*Treasure Sistemi

Oyunda arkadaşlar çoğu işlerinizi para ile yapabiliyorsunuz. (Bazıları hariç daha sonra anlatacağım.) Fakat parası olmiyanlarda düşünülmüş. Questlerden gelen treasure (B tuşuna basarsanız paranızın hemen alt tarafında yazıyor.) pot alımı, upgrade yapımı gibi işlerde kullanılabiliyor.

Yakında upgrade sistemini yazacağım. Çözdüm ama yemek yiyip geliyorum

• oyunda lvl sadece görevlerle alınabiliyor. skilleri güçlendirmek içinde mob kesmek lazım. mob kesmeden görevlede lvl almak skill olarak zayıf kalmaya neden oluyor. sırf görevlere bağlı kalması ve bazı karışık görevler sıkılmaya neden oluyor. birde oyunda rastgele dmg gibi bişi yok. skiller hep aynı güçte vuruyor. 78 vuruyorsan 78 den şaşmıyor. basit bir atak sistemi var. ben mage açtım ama sağlam vurmuyor. buda mage'in temeline uymayan bir yapı(sırf int vermeme rağmen iyi vurmuyor)

bu altta verdiğim code lar actool (macro) kodları. ben yazdım. f1 hp pot f2 mp pot. 2 3 4 . skillere atak skillerini koyun. çözünürlük 1152 864 olsun. start diyince otomatik atak yapar. görevleri yada skill için o gereken puanları kasabilirsiniz.

procedure atak
    isred 495, 53
    isred 495, 54
    isred 495, 55
    isblue 500, 47
    isblue 545, 61
    isblack 489, 33
    call atak1
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    end

procedure atak1
    isblack 468, 796
    call atak2
    else
    keydown 2 500 | 500
    end
    end
    procedure atak2
    isblack 522, 796
    call atak3
    else
    keydown 3 500 | 500
    end
    end
    procedure atak3
    keydown 4 250 | 250
    end
    procedure hpmp
    isblue 174, 56
    else
    keys {f2}
    end
    isred 239, 43
    else
    keys {f1}
    end
    end

while 1=1
    call atak
    call hpmp
    end

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

oyunda lvl sadece görevlerle alınabiliyor. skilleri güçlendirmek içinde mob kesmek lazım. mob kesmeden görevlede lvl almak skill olarak zayıf kalmaya neden oluyor. sırf görevlere bağlı kalması ve bazı karışık görevler sıkılmaya neden oluyor. birde oyunda rastgele dmg gibi bişi yok. skiller hep aynı güçte vuruyor. 78 vuruyorsan 78 den şaşmıyor. basit bir atak sistemi var. ben mage açtım ama sağlam vurmuyor. buda mage'in temeline uymayan bir yapı(sırf int vermeme rağmen iyi vurmuyor)

bu altta verdiğim code lar actool (macro) kodları. ben yazdım. f1 hp pot f2 mp pot. 2 3 4 . skillere atak skillerini koyun. çözünürlük 1152 864 olsun. start diyince otomatik atak yapar. görevleri yada skill için o gereken puanları kasabilirsiniz.

procedure atak
    isred 495, 53
    isred 495, 54
    isred 495, 55
    isblue 500, 47
    isblue 545, 61
    isblack 489, 33
    call atak1
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    end

procedure atak1
    isblack 468, 796
    call atak2
    else
    keydown 2 500 | 500
    end
    end
    procedure atak2
    isblack 522, 796
    call atak3
    else
    keydown 3 500 | 500
    end
    end
    procedure atak3
    keydown 4 250 | 250
    end
    procedure hpmp
    isblue 174, 56
    else
    keys {f2}
    end
    isred 239, 43
    else
    keys {f1}
    end
    end

while 1=1
    call atak
    call hpmp
    end

actools sanırım alt tabda çalışmıyordu dimi?

• simdi level atlamak icin tabiiki gorev yapman gerekiyor.Fakat sp için surekli sp farm yapacaksın buda surekli dungeona girip mobları kesceksin ve relog bastan bidaha yine keseceksin yine relog boylelikle sp kasmıs olacaksın ve skillerini guclerdireceksin.gelelim su damage olayına alakası yok aynı damagele ben her zaman farklı damage vuruyorum yani ileride sende farklı damage vurursun merak etme .
  • east in pingi daha düşüktü oyüzden bende eastte başladım.
  • Bende East Server'ına geliyorum ismim Chrom yada Souchiro olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

oyunda lvl sadece görevlerle alınabiliyor. skilleri güçlendirmek içinde mob kesmek lazım. mob kesmeden görevlede lvl almak skill olarak zayıf kalmaya neden oluyor. sırf görevlere bağlı kalması ve bazı karışık görevler sıkılmaya neden oluyor. birde oyunda rastgele dmg gibi bişi yok. skiller hep aynı güçte vuruyor. 78 vuruyorsan 78 den şaşmıyor. basit bir atak sistemi var. ben mage açtım ama sağlam vurmuyor. buda mage'in temeline uymayan bir yapı(sırf int vermeme rağmen iyi vurmuyor)

procedure atak
    isred 495, 53
    isred 495, 54
    isred 495, 55
    isblue 500, 47
    isblue 545, 61
    isblack 489, 33
    call atak1
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    else
    keys {tab}
    delay 500
    end
    end

procedure atak1
    isblack 468, 796
    call atak2
    else
    keydown 2 500 | 500
    end
    end
    procedure atak2
    isblack 522, 796
    call atak3
    else
    keydown 3 500 | 500
    end
    end
    procedure atak3
    keydown 4 250 | 250
    end
    procedure hpmp
    isblue 174, 56
    else
    keys {f2}
    end
    isred 239, 43
    else
    keys {f1}
    end
    end

while 1=1
    call atak
    call hpmp
    end

actools sanırım alt tabda çalışmıyordu dimi?

oyun her zaman ön planda olması lazım.

bu arada ben alt tab yapamıyorum :S yaptıktan sonra oyuna tıklayınca tekrar masaüstüne atıyor.

•  Ether Saga Online [Ana Konu] [Oyun Rehberi] [Character Rehberi]

beyler bu görevde ne yapmam lazım. bişey anlamadım.
  • valla hatırlamıyorum ama ben tüm görevlerde yeşil yazıya tıklıyorum kendiliğinden oluyor
  • questte yeşil stone yazan yere tıkla otomatik gidicek o
  • evet yesil e tiklayinca bir tasin yanina gideceksin tasin ustune cik olur.
  • tamam arkadaşlar yaptım sağolun. sandığım kadar zor değilmiş. takıldığım yer olursa tekrar sorarım. sağolun tekrardan. oyunda online olanlar nickini verebilir mi. ben east serverinde realm02 deyim.

edit: bişey daha var ben rogue oldum statları Oora ve Erda olarak verdim. doğrumu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 1 Ağustos 2009; 15:26:31 >
  • evet doğru vermişin benim nick Murti :)
  • Bende Shaman açtım 10 levelim Nick: Chrom Realm 2 deyim.
  • ya arkadaslar bazı questler auto loot le bulunamıyo ne yapıcaz ingilizce vasat yapamıyorum birsürü yapamadıgım war lvl 22 yim cok canımı sıktı birde auto atack yada bot sistemini ayrıntılı anlatabilirmisiniz nasıl kullanıcam nasıl baslatıcam....????
  • clan işi noldu kimseden ses çıkmıyor :S
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.