Şimdi Ara

EtherealMU-Kolay [Dedicated] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EtherealGM

ozaman şu olcak etherealmu.com deilde muethereal.com acele işe şeyten karışırmış biz herşeyi sırasıyla düzgün şekilde üstünde uraşarak yapıyoruz kimse merak etmesin.

muethereal.com etherealmu.com net org biz bu iki alan adları boşta bu mesajları karalama gibi almayın ben sadece daha profesyonel düşünmenizi sağlıyorum bu gün bir domain 2 paket sigara parası çıkıp burdan biri alan adlarını alsa sizin için iyi olmaz. O nedenle domain adı yazmamalıydınız veya domain i satın almalıydınız madem yazdınız.
  • domaini kimsenin alacağını zannetmiyoruk ki alsalar bile yenibir isim bulunup yenibir domain alınabilir boştaki domaini yazsada bişey olmaz
  • neyse bu domain konusu kapatılsın.

@XoBi
    kimseye başvuru yapmadık yapmamızada gerek varmı bilmiyorum sonuçta bu seubserver değil ayrı bir server olacak.biz bunu ethereal diilde ne bilim xxxmu olarak açsak sonuçta başvuruya gerek olmicaktı aynı şey isim aynı diye gerek varmı bilmiyorum.sonuçta oynayanlarından tutunda web sitesine kadar farklı olcak.
  • Hayırlı olsun.
  • Bu Tarz Kac Konu Kilitledigimi Ben Bilmiyorum.Biraz Arastirsaydin Yada Mod Arkadaslara Bi PM Atsaydin Bu Konuyu Acma Geregi Sende Duymayacaktin.Ben Extream İzin Verdi Zannettim. Fakat Sordugumda Onunda Boyle Biseyden Haber Olmadigini Soyledi.Arastirma Yapmadan Konu Acmamayin Diyor Bi Cok İnsan.Arama Motorunu Kullanmak Bu Kadarmı Zor Anlamis Degilim.xxxmu diye Bisey Savunmussun.xxxmu Acsan Tabiki Basvuruya Gerek Kalmazdi.Fakat Ayni İsimde Server Farklı Diye Burada Yillarca Uygulanan Kurallari Ben Sizin İcin Bozamam.Kimse Postta Bi Ard Niyet Aramasin.Ben Bu Konu Yuzunden Epey Bi Server Yoneticisiyle Tartistim, Ama Gereken Yinede Yapildi.Sahisa Yada Servera Has Kurallar Koyamayiz.Kimse Kusura Bakmasin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.