Merhaba, modem üzerinden kabloyla bilgisayarıma bağlantı yapmama rağmen, ne bilgisayar girişindeki Ethernet bağlantı ışığı yanıyor ne de bilgisayar ekranına herangi bir bağlantı geliyor... Ana kartımın markasını Google de aratarak en son driveriye indirdim, internette söylenen bir çok adımı da yaptım ancak sonuç yok. ney yapmam lazım?
- modem üzerinden bağlantı ışığı yanıyor. - kablomda sorun yok farklı kablorla denedim, önceden de bağlanabiliyordum.
Yardımlarınızı bekliyorum
Ethernet driverlarını kendin indir kur hocam bide modemin için güvenlik ayarlarınıda lan açıkmı bi kontrol et belki yanlışlıkla mac engellenmiştir
ST0RMHAWK
kullanıcısına yanıt
driver güncel hocam
berkantfc
kullanıcısına yanıt
hocam sizmi kurdunuz yoksa windows 10 kendimi kurdu bu önemli bide modem firware güncellemelerini yapın
ST0RMHAWK
kullanıcısına yanıt
kendim kurdum ancak kurulum bittikten sonra şöyle bir uyarı veriyor, '' The realtek network controller was not found. ıf Deep sleep mode is enabled please plug the cable ''
berkantfc
kullanıcısına yanıt
realtek bulamıyor ethernet girişin bozuk olabilirmi acaba pinleri kontrol et başka bir modemle dene sorun o gibi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: ST0RMHAWK
realtek bulamıyor ethernet girişin bozuk olabilirmi acaba pinleri kontrol et başka bir modemle dene sorun o gibi görünüyor
takıldığım nokta şu, dediğiniz gibi donanımsal olabilir ancak ben aygıt yöneticine girdiğimde internet kontrol kısmını da göremiyorum, aygıt yöneticisinden de gözükmüyor yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme