Şimdi Ara

Ethernet Driverini bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , İmzamda görmüş olduğunuz laptoptan sonra eski masaüstüne format atıp ailemin hizmetine sundum :)
    ancak ethernet driveri olmadığı için internet bağlantısını algılayamıyor .
    ethernet driveri atheros communications l2 fast ethernet driver ancak hiçbir yerde bulamıyorum usb ye atıp o pcde kursam olurmu
    ve bulursanız lınkını atarsanız çok memnun olurum .

• Asmeron12 kullanıcısına yanıt
    sony bluetooth driverinde aynı sorunun bi tık üstünü yaşamıştım, driveri kurduğum halde çalışmıyordu. driver solution pack ile sorunu çözdüm. (flash tv reklamları gibi oldu ya) bi indirip dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

sony bluetooth driverinde aynı sorunun bi tık üstünü yaşamıştım, driveri kurduğum halde çalışmıyordu. driver solution pack ile sorunu çözdüm. (flash tv reklamları gibi oldu ya) bi indirip dene istersen

tamamdır hocam usb ye atıp denıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

hocam ınternetle guncellemıyo dımı ınternet yok cunku pcde usb yle atıcam
    CPU-Z programını indirerek Mainboard sekmesi altındaki bilgileri buraya örnek resmini ekleyebilir misiniz ?

http://www.cpuid.com/medias/files/softwares/cpu-z/cpu-z_1.70-setup-en.exe
    offline installeri de var 5gb civarındaydı. aygıt yöneticisinden device infosunu devid.com adresinde bi arat driveri bulma ihtimali var.
  • bilgisayarım- sağ tık özellikler- aygıt yöneticisi- ordan etherneti bul.sağ tıkla özellikler. ayrıntılar sekmesine gel-

özelik kısmını donanım kimlikleri yap. sonra oraya gelen karışık yazıları kopyala.

http://devid.info/

bu sitede aygıt kimliğini girin kısmına yapıştır ve indir
  • Driver checker full sürümünü kur tarat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.