Bildirim
ethernet ile iki bilgisayarı internete bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu sorudan nasıl bir bağlantı şekli var anlamadım doğrusu. ama ya hub ile dağıtırsın yada ikinci bir ethernet kartı. ikisinide maliyeti ucuz -
1 ethernet girişinden kastınız ethernet kablosu sanırım.Bu ethernet kablosunu bir switche takın.Switch vasıtasıyla diğer bilgisayarlarınıza da ethernet kablosuyla dağıtabilirsiniz -
ethernet y splitter diye bir şey varmış. en ucuz yolu buymuş sanırım. bunu alabileceğim bir yer var mı ankarada ya da nette? -
bir hub alman yeterlidir 15-20 tl ciravi bişey fiyatları tüm bilgisayarcılarda bulabilirsin. -
daha ucuz bir şey arıyordum ben ama yok sanırım. teşekkürler... -
en ucuzu ethernet kartı 7 YTL.
daha ucuzu dersen bizle kafa buluyorsun demektir.
http://www.hepsiburada.com/edimax-en-9130txl-10100-mbps-ethernet-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd31097&categoryId=119 -
multiplayer oyun oynamak için iki bilgisayarı birbirine nasıl bağlayabilirim? cross kablo bu işi çözer dediler, fikri olan var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X