Şimdi Ara

Ethernet Işığı Var İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün abimin bilgisayarına geçtim ve internette biraz takıldım.Gece bir gibi bilgiasyarı normal kapattım ve kalktım başından.Sabah bilgisayarı tekrar açtığımda ethernet kablosu takılı değil diye gözüküyordu.Kasa interneti anakarttan değil harici ethernet kartından alıyor.Ethernet kartına baktım ışığı yanıyordu.Kartı çıkarıp tekrar taktım, kabloları değiştirdim ama sonuç aynı.Lütfen bana yardımcı olun kasa emanet

• Aygıt Yöneticisi kısmında Ağ Bağdaştıcıları altından Ethernet sürücüsünün düzgün yüklenmiş durumda olduğundan emin olun gerekirse sürücüye sağ tuş ile Kaldır diyerek bilgisayarınızı yeniden başlatın, sistem açıldıktan sonra yeniden yüklenmesini sağlayın.

Ağ Bağlantılarım veya Ağ Paylaşım Merkezi kısmından da Yerel Ağ Bağlantısını kontrol edin gerekirse devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirin.

Ethernet kablosunu modemin farklı LAN portlarına takın gerekirse farklı bir ethernet kablosu ile deneyin.

Son olarak PCI Ethernet kartını anakartın farklı PCI slotuna (varsa) tam ve doğru oturacak şekilde takın, vidalar yardımıyla sabitleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.