Şimdi Ara

Ethernet kablosuyla gelen sabit ip interneti rt-206 ile dağıtmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oturduğum sitenin interneti ortak, dairedeki bir ethernet soketinden alıyorum interneti, ilk bağlanırken tarayıcıdan bana verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriyorum, bu bağlantıyı bilgisayardan, bilgisayarlar arası kablosuz bağlantı oluşturma ile internet bağlantısı paylaş deyince wirelessdan dağıtabiliyorum fakat sadece bilgisayarlar girebiliyor bu bağlantıya ve her seferinde yeni bağlantı oluşturmam gerekiyor, elimde airties rt-206 var onu acces point yaptım ethernet kablosunu doğrudan ona bağlıyorum wirelessdan bağlanabiliyorum fakat bir bilgisayarla yada telefonla kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra diğerleri ile eş zamanlı kullanıcı sayısı aşıldı diyor benim kullanıcı adım ve şifremle sadece 1 bilgisayar bağlanabiliyor. Biraz baktım port yönlendirme diye bir şey var acaba onla yapabilir miyim diye denedim fakat muvaffak olamadım. Acaba bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

• sanırım router gerekli
  • zargana100 Z kullanıcısına yanıt
    acces point olarak kullanıyorum zaten modemi, ayarını nasıl yaparız internete tek bir ip den çıkacak benim kuracağım network, router mi olmak zorunda ikisinin benim açımdan farkı nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.