arkadaşlar netgear ethernet kartı kalite olarak nasıl? daha doğrusu piyasadaki ethernet kartlarından sorunsuz olanı varmı yani 98 ve xp de otomatik olarak görecek driver aratmayacak bir ethernet kartı tavsiye edebilirmisiniz hangi ethernet kartları ne kalitede en iyisi 3com diyorlarda çok pahalı özelliği nedir bilemiyorum ondan sonra hangisi geliyor. yeni bilgisayar almayı düşünüyorum on board ethenet olsun diyorum ama genelde kullandıkları çipler hep aynı kaliteli bir mainboard tavsiyeniz varmı hangi çipsetler en kaliteli ilginize şimdiden teşekkürler
netgear XP'de direk tanıyor... 98'i bilemem... (zaten disketi de war kutusunda)
bir post için oldukça fazla soru sığdırmışsın. onboard almanda bir sakınca olacağını sanmam. anakart tasarlanırken tüm komponentler göz önüne alınıyor ve test ediliyor. ayriyeten almayı düşünürsen, fiyatını şu anda bilmiyorum ama, 3com alabilirsin. ben sorunsuz kullanıyorum. daha önce realtek chipsetli bir ethernet kullanmıştım bilgisayarı açılışta bekletiyordu. 3com da öyle birşey yaşamadım. 3com da realtek te hem 98de hem xp de otomatik tanınıyor.
ya on board olması farketmez bence ama 3com iyidir realtek lerde fena değil fiyat diyosan realtek daha ucuz diye tahmin ediyorum.
netgear ethernet kartlarını otomatik tanıyor diyorsunuz ama bu dediğiniz normal şartlar altında doğru ama türkiyenin durumu karışık yeni aldım netgear fa 331 modelini ama ne 98 ne de xp netgear olarak tanıdı teknik özelliklerine bakayım dedim oda ne netgear ın anasayfasında böyle bir model bulunmuyor neyse biraz daha araştırdık asya bölgesi ni seçince orada görebiliyoruz ama fa311 modeli olsaydı durum farklı hem xp görecekti hemde 98 avrupa modellerini işletim sistemi genelde otomatik tanıyor ama diğer bölgeler için sorunlu
ayrıca bu ethernet kartları hakkında daha detaylı bir bilgi alabilirsem iyi olur bilen varsa yazarsa sevinirim bu kartlarda hangi özellikler bulunuyor ve ne işe yarıyor ayrıca ağları test edebileceğim bir program varmı yani **swich düzgün çalışıyormu? **ağımın bağlantı hızı nekadarı destekler** bağlantılarda sorun varmı vs
bilen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim
ilginize teşekkür ederim
Zaten çoğu aynı chip oluyor. Birde bence onboard olması fark eder. Ben surecom derim. Netgear da iyi bir kart.
en iyisi allied telesyn... 3com artik eski 3com degil. netgear'de iyi. ev icin alacaksan al surecom 4-5 dollarbirsey, disketi de var yaninda.
ayrica cogunda artik realtek chip var!
intel i tek gecerim. 98 ve xp otomatikman tanır. ve sorun cıkartmaz. mutlaka intel secmelisin (tabii bulabilirsen)
türkçesini yazim ben sana şurkom valla yazılışı tam aklımda değil shore com mu neydi bu güzel yda realtek kullanabilirsin yada genuis kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme