Arkadaşlar ben yeni bir hazır sistem aldım fakat ethernet ile asla internet alamıyorum. Kablo ışıkları yanıyor ama tanımlanmayan ağ gösteriyor. Ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ethernet tanımlanmayan ağ sorunu!
-
-
Bilgisayar modemden doğru IP adresini alamıyor olabilir. DHCP açıksa ve MAC filter yoksa sorunsuz bağlanması lazım. Aksi durumda elle statik IP vermeyi deneyebilirsiniz modemin IP aralığını biliyorsanız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çift ekran mı kullanıyorsunuz monitör olarak ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır tek monitör kullanıyorum daha yeni aldım sistemi windows 11
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elle lp adresi de girdim her şeyi yaptım hocam ama olmadı . Ethernet lpsi geçersiz gibi bir hata da alıyorum. Gerçekten çözümünü bulamadım
Hocam bende de aynı sorun oldu win 11 de bütün her şeyi denedim ama olmadı en son fabrika ayarlarına dönderince düzeldi
Nasıl döndereceğim zaten yeni aldım sıfır sistemi açtım direkt bu sorun oldu. Gerçekten ne yaptıysam olmadı
Ayarlardan win 11 sıfırla bölümü var öyle çözülür
Sıfırladım ama hiçbir şey değişmedi. Sorun gider diyorum ethernet geçerli bir lp yapılanmasına sahip değil diyor.
Enteresan hocam 🤔
Peki başka bir bilgisayarda denesiniz ethernetle internet geliyor mu?
Başka bilgisayarım yok maalesef. Ethernet kablosunun iki ışığıda yanıyor. Bazı siteler windows güvenlik duvarından olduğunu söylüyor ama internetsiz onları da kapatamıyorum
Hocam başka bir arkadaşınızın laptopu da olur test amaçlı takarsınız internet geliyorsa modemle ilgili bir problem değildir sorun win 11 den kaynaklanıyordur. Olmadı kablosuz wifi alıcı alabilirsiniz 300 TL civarında direk kasaya takarak internet bağlantısı sağlar size sonrasında win 10 kurup deneyebilirsiniz ama zahmetli işler
Teşekkürler hocam sağol dert satın aldım başıma😂
Önemli değil de çok gıldır gıcık işler adamın kafasını bozuyor 😃 umarım probleminiz çözülür
Evet daha sistemi test edemedim 2023 yılında internet bağlayamıyoruz en kolay iş😂
Aynen öyle gerçekten 😅
-
İpconfig all bu şekilde. Ip ve dns otomatikteydi senin attığın şekilde manuel girdim dns ama her türlü bu hatayı veriyor. Çözemeyeceğim gibi geliyor.
Bugün pc yi açtım ve internete bağlandı kendi😂 garip ilginiz için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- power saving mode ne demek
- ome tv cihazlarınıza erişimi engellediniz
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- root ne demek
- silinen dosyaları geri getirme
- internetim çok yavaş
- ekran videosu alma
- bilgisayar hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X