Şimdi Ara

ethernet Teaming konusu((anlaşıldı gemisini kurtaran aykotr))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim ethernet teaming ile ilgili bir sorunum var ben daha once hp prolient serverde 2 ethernetle 200 mgbit hıza cıkarmıştım...şimdi farklı yerde farklı ethernet kullanıyorum olmuyor hp nin programıyla çalıştıramıyorum bana degişik onerebileceginiz program programlar varmı varsa download edebilecegim adres varsa yardımcı olursanız sevinirim umarım çok şey istememişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykotr -- 8 Ekim 2004, 22:15:41 >

• bana kimse neden yardımcı olmuyorrrrrrrrrrrrr arkadaşlar cok onemli yaaawwww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykotr -- 8 Ekim 2004, 22:06:56 >
  • peki arkadaşlar bu tur bilgilerin verildigi başka forum siteleri varmı gordugum en iyi forum sitesi bua ama buradada benim sorunuma care bulunamadı..... sorunumu çözene bi biskirem versem :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykotr -- 6 Ekim 2004, 0:15:29 >
  • bende arıyom
    imza: Abin
    :)))
    olm bende bulamadım
  • tutku verirsen anlaşabiliriz
  • tutku senın kop........? olsun ne demek sen yeterke bul
  • Hangi aygıtla internete çıkılırsa çıkılsın bütün aygıtların sahip olduğu internet erişimi
    uçuca eklenerek internet erişim hızı arttırılabilir.

Örnek :

56K Dial up Bağlantı + 128K Kablo Internet + 256K ADSL Bağlantısı = 440K bit Kombine Bağlantı :P

Cevap :

Modem Entegrasyonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki boyle bir program kullanandamı olmadı bugune kadar???????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.