Şimdi Ara

Ethernete bağlı bilgisayardan usb wi-fi ile internet yayını yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl olur markasız bi usb Wi-Fi adaptörüm var (SiS163U çipli) Adsl modemde yer yok bu yüzden laptopumla nete giremiyorum. Aşağıdaki grafikteki olayı yapmak istiyorum mümkünmüdür?

https://store.donanimhaber.com/4d/04/ee/4d04ee72829eb23d15be159bea2d3bd9.jpg

• yaparsın, wifili usb adaptörün ayarlar bölümünde diğer bilgisayarlarda bu ağdan bağlan seçeneğini seçersin, notbook da wifi varsa bağlanırsın.
  • Arkadaşım masaüstü makinende vista yüklüyse, ağ bağlantılarımdan yeni bağlantı oluştur diyorsun. ve bilgisayarlar arası kablosuz ağ gibi birşey var. onu kur. ayarlarlamayı yaparken internet ve dosya paylaşımını aktif et. oluyor. ben daha önce çok yaptım.
  • Belirtmeyi unutmuşum masaüstü makina xp dizüstü vista

Bu arada brnst avatarındaki imajı ben yaptım :D
  • ethernet paylaşımı

Bu işlem sırasında Wireless'ın IP'si 192.168.0.1 olarak ayarlayacaktır onaylayın

wireless'ın Ad-Hoc'a getirme

Daha sonra vistalı makinadan wireless aratıp girmeniz yeterli. IP'de sorun yaşarsanız 192.168.0.2 255.255.255.0 192.168.0.1 ve dns 192.168.0.1 yada 195.175.39.39 yapın

• Herkese çok teşekkürler
  • Ben de aynı olayı yapıcam da neler almam gerekli.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/2235

Linkteki cihazla yapabilir miyim bunları?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konuda bi ust baslikli yapsak artik. haftada 2-3kere kafadan soruluyor. forum ahaliside bikti yazmakdan cevap verilmiyor eskisi gibi
  • Hocam bulamadım forumda. En azından linkini versen?
  • Yok mu yardımcı olabilecek?
  • bu wireless adaptörleri pc'ye taktığımızda pc kapalı olsa bile çalışıyorlarmı?eğer çalışıyorsa bende yapıcam böle bişey
  • şimdi ben usb wirelles i alıp pc ye takınca, laptop ile pc arasında kablosuz ağ kurabilirmiyim
    kesin bi cevap arıyorum çünkü ona göre usb wirelles alıcam
  • Yok mudur yahu yardımcı olabilecek. Günlerdir bekliyorum.
  • google a yaz ad-hoc ağ nasıl kurulur ordan öğren.
  • arkadaşlar bende bi wi-fi adaptör almayı düşünüyorum bu adaptör ile telefona internet çekmek istiyorum kablolu modemim var ve bide wifi nasıl şifreleyebilirim başkalarınnda girmemesi için
  • hayak kirikligina ugriyabilirsin. bazi telefonlar ad-hoc hatta baglanmiyabiliyorlar.
  • teelfon 5800 ad-hoc bağlantı destekliyor ise bana bu baglantıyı anlatabilirmisn bi kaç yerden beleş yayın yapan yerden int çıkmıstım
  • 5800la hic denemedim ama daha once denedigim hicbir symbian s60 telefon bu tip bir baglanti yapmadi.

illa denemek istiyorsan forumda bu soru defalarca ve defalarca cevaplandi. biraz ararsan hemen bulursun.
  • eyw yinede saol kablosuz modem almayı düşünüyorum sanırım en iyisi bu olucak ve daha saglıklı bağlanabıleceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.