Şimdi Ara

Etiketi okunmayan recovery bölümü silinmis laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda birçok benzer konu var çoğunu okudum fakat benimkisi gibi duruma rastlamadım. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
    "windows 7 yüklü eski laptopun keyini yeni freedos laptopta kullanabilirmiyiz", sorusuna cevap arıyordum.

Laptopun arkasındaki etikette Windows 7 Starter OA MEA Product Key var, bu şekilde OA MEA Key leri farklı bilgisayarda kullananlar olmuş. Fakat bendekinin son bölümü silinmiş bir türlü okuyamadım. Bu yüzden product key bulan yazılımları ve yöntemleri denediğimde bulduğum keyin arkadaki etikette yazanla aynı olmadığını farkettim. Çünkü orjinal işletim sistemi silinmiş yerine korsan keyli Windows7ultimate yüklenmiş.

Bu yüzden recovery modu açıp orjinal sürümü yüklemek istedim. Bu seferde recovery bölümünün silinmiş olduğunu gördüm. Forumda samsung recovery bölümünü kurtarma hakkında bir konuya da rastladım henüz uygulamadım.

Şimdi recovery bölümü kurtarıp orjinal windows sürümünü yükleyip buradan etikette yazan keye ulaşabilirmiyim. Biosta (veya anakartta neyse) gömülü olan keyi bulmanın başka bir yolu var mıdır?

Tüm bunları yaptıktan sonra windows 7 starter hangi windows 10 sürümüne yükseltilebiliyor bilgisi olan varmı?

son bölümleri okuyabilen varmı?

Olmadı gg daki 50tl olan keylerden alirim ama bunu kafaya taktım şimdi

Etiketi okunmayan recovery bölümü silinmis laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam siz belki bilirsiniz ben de merak ediyorum bu sorunun çözümünü

• CMD ile bu komutu gir ve keyini öğren.
    wmic path softwarelicensingservice get oa3xoriginalproductkey

Starter sürümün karşılığı Windows 10 Home.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 17 Ağustos 2020; 13:20:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.