Şimdi Ara

Etil Alkol öldürürmü ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
137.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctorfo

Evet devlet para kazanamayınca yavaş yavaş el atıyor işte. Ben şimdilik Dr. Derman kullanıyorum o da bitecek en son imbik kuracağım.
    Dr. Derman'ı kullanmadım. Ama yapan arkadaşlarım var. Şimdi şöyle de bir sıkıntı var. Ben kimya mühendisiyim ve sertifika okumakta işimin bir parçası. Bu EGE Zirve'den sertifika istedim. Bir dövmedikleri kaldı. Tamam metil yok anladık. Olsa zaten şimdiye kadar bir çok kişide farklı semptomlar görülürdü ancak asıl atladığımız nokta ağır metaller. Ben bunları görmek istedim. Sen kimsin kurum değilsen sana göndermem şeklinde bir cevap aldım. İçime kurt düşürdüler açıkçası. Basılmasını savunmuyorum ama biraz daha şeffaf olmalarını da beklerdim.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Facebook'taki guruplarına üyeliğim vardı Ben hiç kullanmadığım dan dolayı Ege Zirve Beni gruptan almıyorsan dükkanın önünü kapama der gibi atmışlardı, böyle bir anım var ben de huylarını davranışlarını pek uygun bulmuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Facebook'taki guruplarına üyeliğim vardı Ben hiç kullanmadığım dan dolayı Ege Zirve Beni gruptan almıyorsan dükkanın önünü kapama der gibi atmışlardı, böyle bir anım var ben de huylarını davranışlarını pek uygun bulmuyorum.
    Ya onlar biraz değişikler. Tarikat gibi olmuşlar. Olumsuz eleştiriye açık değiller. Ve hiçbir konuda açıklama da yapmıyorlar.
    Valla ben kimseye tavsiye etmem, öncelikle esnaf olmanın kaidelerini, insana yada tüketiciye nasıl davranılır öğrenmeleri gerekiyor.

• quote:

Valla ben kimseye tavsiye etmem, öncelikle esnaf olmanın kaidelerini, insana yada tüketiciye nasıl davranılır öğrenmeleri gerekiyor.
    Ben de son bir şişe almıştım. Onu da bitirip bir daha alışveriş yapmayacağım. Sizden bir ricam olacak. PM'den rakı için kullandığınız tarif varsa ve hangi anasonu kullanıyorsunuz, karşılaştırma amaçlı yazarmısınız? Ben de size benim tarifimi yazarım.
    Hocam kimya muhendisi oldugunuzu soylemissiniz. Bu etil alkol ve imbik konularini forumda ana bir konuya toplasaniz iyi olmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifiye.jones M kullanıcısına yanıt
    Hocam konu bu ara biraz sıkıntılı cok da dillendirmemek lazım. O yüzden şimdilik girmeyelim.

• Uzun zaman bio etil kullandim,lezzet olarak basarili ama içeriğini bilmem. İzmirde oturdugum icin membasindan ucuza buluyordum. Face gruplarindan izmirdeki en ucuza satan tekelleri yazdim gruptan kovdular 😂 birde baskanlari bana bi ton ozel mesaj yolladi ekmegimizdenmi edeceksin niye fiyat veriyosun fln. Sonradan ogrendimki satin aldigim tekeller direk fabrikadan tedarik edip satiyorlarmis. Arada %30 fiyat farki vardi. En son kendilerini distribütör diye tanitan kisilarin deposu basilmis,mallara el konulmuş,hukuki islemleri baslamis diye duydum. Bu aralar piyasada bulunmuyor bu marka. İzmirde kaliteli etil arayisimiz devam ediyor. Bilgisi olan olursa yeşillendirsinde nasiplenelim bizde.

• Merhaba arkadaşlar,dün rakı yapımı için alkol aldım 5lt alkolkim,üzerinde TIBBI KULLANIM AMAÇLI ETİL ALKOL yazıyor %96 hacmen.biraz altta ise TARIMSAL KÖKENLİ ŞEKER KAMIŞINDAN ÜRETİLMİŞTİR yazıyor,açıkcası tıbbi kullanım amaçlı yazınca tırstım biraz bu alkol nasıl dır bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • 6 aydır etili bıraktım
    25 kilo verdim 20 yaş gençleştim
  • Metil öldürür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum merhaba, nemde bir etil vodka denemesi yapmak istedim neti ararken infotex marka yı gördüm grnel olarak tüm etil alkollerde yorumlar hep güzel de siz hiç aldınız mı, sahte olup olmadığını nasıl anlarız? Yada tavsiye edeceğiniz yer marka ürün varmıdır

İyi forumlar

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef tavsiye edeceğim bir yer yok tekel bayilerinde olabilir bandrollü ve etiketli, son zamanlarda stok tüketiyorlar yakında tamamen biter bu etil satışı. Çünkü devlet el attı.

• quote:

Maalesef tavsiye edeceğim bir yer yok tekel bayilerinde olabilir bandrollü ve etiketli, son zamanlarda stok tüketiyorlar yakında tamamen biter bu etil satışı. Çünkü devlet el attı.
    pm attık alıntı yapmış dh işte

neyse, o zaman deneme amaçlı 1 şişe alayım, etil alkolde mevcut oranları yaptığımız sürece bir sakatlık çıkmaz sanırım
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok

• Tıbbi alkol içilir mi?
    Alkomed nasıl?

• Bioteknoyu 4-5 kere kullandım oldukça memnunum. Viski yaptığım için mısırdan yapılanı kullanıyordum (içim açısından) artık üretimi yapılmadığı için şeker pancarından olanını 1-2 kere kullandım. Bugün farklı yerden aldığım tekel bana infotex alkolünü önerdi (buğdaydan üretildiği ve viskide daha iyi olduğunu söyledi) araştırdım, en ufak bir sıkıntı olduğuna dair mesaj yok. Tekelinde ruhsatı varmış bioteknodanda onayı var o yüzden deneyeceğim ama şekerpancarı bile olsa kalite olarak bioteknoyu daha iyi buluyorum.

Facebook grubu oldukça aktif ve insanlar öve öve bitiremedikleri, diğer etil alkollerin bu kadar şeffaf olmayıp böyle bir FB grubu olmadığı için insan ister istemez güvenemiyor. Bioteknoda başıma bir iş gelse muhattabım belli fabrika belli mesaj atsam bile saniyesinde cevap geliyor diğer etil alkoller o imajı bana sağlayamadı ne yazıkki şayet iyilerse veya bunu kullanan arkadaşlar varsa ürünlerini güzelce tanıtıp sosyal medyada varlığını göstermesi gerektiğini düşünüyorum. İnfotex içimi ne kadar iyi olursa olsun(Yeni hazırladım denemedim) Manisa baskınından sonra diğer etillerin orjinalliğini sorgular oldum. Bu yüzden bioteknonun kontrolü dahilinde olan tekellerden alırım.İnfotex in böyle bir açıklaması olmadığı için ve yönlendirme yapmadığı için %90 benim için son olur.

• Var mı devam eden? Hele bu zamlardan sonra?
  • alkomed nasıl ?
  • Artik satisi yasak litresi 75 tl bulmak zorlasti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.