Şimdi Ara

Etkili böcek ilacı tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
10
Favori
250.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toz mu daha etkili yoksa jel olan mı. genelde herkes jel den bahsediyor. jel olanları eczanelerde bulabilirmiyiz. ?
  • teyzemlerin bahçeyede tırtıl bastı eve kadar giriyorlar .
    bir gün benim ufak kuzen evde basmış tırtıla sonra demiş
    - anne ben bi meyveye bastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: architron

toz mu daha etkili yoksa jel olan mı. genelde herkes jel den bahsediyor. jel olanları eczanelerde bulabilirmiyiz. ?

Bulabilirsiniz.
    Eğer eczanede satıllan bir ürün ise aradığınız.Elinde olmasa bile 2 saat içinde depodan isteyerek getirtebilir.
    ama toz olanı tavsiye ediyorum ben.İsteyene ben gönderebilirim.Ama 7-8 liralık ürün için kargo değmez.Herhangi bir
    eczaneden isteyebilir veya istetebilirsiniz.

Bu ürünleri nereye uygulayacam derseniz.Süpürgelik diplerine.Banyolardaki süzgeçlerin etrafına.pencere kenarlarına ve denizliklerine.
    Kalorifer tesisatı vb yerlerin oyukların içine.İnsanların yaşamadığı dokunmadığı yerlere dolap arkalarına.Kısaca haşerelerin yollarına.

TOX PİRE TOZU 200 GR
     Etkili böcek ilacı tavsiyesi

Evlerde, konaklanan yerlerde ve evcil hayvanlar ile bunların barınaklarında bulunan
    bit, pire ve tahtakurularına karşı kat'i tesirli bir haşere öldürücüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrn -- 20 Haziran 2011; 18:41:40 >

• Şimdi arkadaşlar size bir şey tavsiye edeceğim fakat bu gerçekten ÇOK ZEHİRLİ. Borik asit kristal şeklinde satılır. çook az miktarı patates haşla sıvı yağ az da toz ile karıştır. yerlere koy. Veya sulandır(%20) bunu eve sür ve 1 2 gün evden uzaklaş geri dönünce evi havalandır bulaşıkları yıkamadan kullanma ve tekrar ediyorum ÇOK ZEHİRLİ.
  •  Etkili böcek ilacı tavsiyesi

Al şampiyon bir koyuşta headshot
  • jel olandan aldım. 2 gündür sabahlar 10-15 tane leş topluyorum bakalım sonu nasıl olacak.
  • hangi jel? marka nedir? isim?
  • DDT
  • bak arkadaşım aynı sorun bendede var sabah çıkıyorum evc boş kalıyo akşam bi bakıyorum 5-6 tane dolanıyolar halay çekiyolar kafayı çekiyolar ıslak bezle bi yapıştırıyorum ama etkili değil bende ilaç alıcağım şu ilaç çok iyi diyorlar Detan Maxi

• Angel ve alfatoks karışımını öneriyorlar, ben de deneyeceğim. Malum İzmit her türlü bereketli bir yer, her taraf böcük kaynıyor.
    Seyyar ilaççıların yaptıklarını önermiyorlar, bir bidona bir kapak ilaç katıp gerisini suyla hallediyorlarmış ve yumurtalara etkili
    olması için ikinci ilaçlamayı da zaten yapmadıkları için verilen paranın çoğu boşa gidiyor, bir kere yaptırmıştım, yine zuhur etti
    böcükler.
  • bayer k-othrine kullanmıştım baya etkili bir ilaç 2 sene evde böcek görmemiştim bu aralar yine ilaçlamam lazım kokusuz iz bırakmayan bir ilaç
  • Arkadaşlar merhaba,
    kalorifer böcekleri için jel ilaç tavsiye edecek var mı acaba???
    benimde başım belada bu canavarlarla...

Birde ankarada nerede satılır bu tür ilaçlar acaba?
    alıp evde kendim uygulayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza

Arkadaşlar merhaba,
    kalorifer böcekleri için jel ilaç tavsiye edecek var mı acaba???
    benimde başım belada bu canavarlarla...

Birde ankarada nerede satılır bu tür ilaçlar acaba?
    alıp evde kendim uygulayacağım...

Aslında kendi yaptığımız ilaçlamalar sonuç vermiyor pek, ilaççılar yapınca 3-4 sene rahat ediyorsunuz.
    Ankara'da zirai ilaç satan iki mağaza vardı Ulus Hali'nin karşısında Eski Belediye binasının yan tarafında.
    Onlar hep ilaç satarlar, hem de ilaçlama yapan elemanları da var. Kendiniz yapacaksanız uzun etkili
    ilaçla ani etkili ilacı alıp karışım yaparak uygulamanız gerekir, yoksa tek tek ikisinin de pek etkisi yok.
    ama siz yaparken elektrikli pompanız yoksa ilacı bir sis bulutu olarak yapamıyorsunuz ancak sağa
    sola sıkıyorsunuz, bu da fazla etkili olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: attillam

Aslında kendi yaptığımız ilaçlamalar sonuç vermiyor pek, ilaççılar yapınca 3-4 sene rahat ediyorsunuz.
    Ankara'da zirai ilaç satan iki mağaza vardı Ulus Hali'nin karşısında Eski Belediye binasının yan tarafında.
    Onlar hep ilaç satarlar, hem de ilaçlama yapan elemanları da var. Kendiniz yapacaksanız uzun etkili
    ilaçla ani etkili ilacı alıp karışım yaparak uygulamanız gerekir, yoksa tek tek ikisinin de pek etkisi yok.
    ama siz yaparken elektrikli pompanız yoksa ilacı bir sis bulutu olarak yapamıyorsunuz ancak sağa

Çok teşekkür ederim,

Peki Ankara'da bana ilaç firması tavsiye edebilir misiniz? internetten çok firma buluyorum ama hangisi daha güvenilir bilemiyorum, yoksa dediğiniz gibi Ulus'taki mağazaların elemanlarına mı yaptırmak daha mantıklı?

• quote:

quote:

Çok teşekkür ederim,

Peki Ankara'da bana ilaç firması tavsiye edebilir misiniz? internetten çok firma buluyorum ama hangisi daha güvenilir bilemiyorum, yoksa dediğiniz gibi Ulus'taki mağazaların elemanlarına mı yaptırmak daha mantıklı?

Ulustaki mağazadaki adamı yeri yurdu belli olduğu için herhangi bir olumsuzlukta bulma imkanın var, ama internette bireysel olarak yapanları bilmem daha çok sarı çizmeli mehmet ağa gibi, bu bulabilirsen. Siz yapmak isterseniz tarif de ederler ayrıntısına kadar.
    Tabii siz bilirsiniz.

• DDT
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim,

Ulustaki mağazadaki adamı yeri yurdu belli olduğu için herhangi bir olumsuzlukta bulma imkanın var, ama internette bireysel olarak yapanları bilmem daha çok sarı çizmeli mehmet ağa gibi, bu bulabilirsen. Siz yapmak isterseniz tarif de ederler ayrıntısına kadar.
    Tabii siz bilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

Fiyat konusunda bilginiz var mı acaba?
    İnternette yapanlarda aslında firmalar, aramalarım sonucu sayfaları çıkıyor, biri dikmende bir firma 70 TL istedi, ikinci uygulama da 60 TL. toplamda 130 TL.

• dupont advion jel.. alın rahat edin yuvalarında çocuklarına kadar öldürüyor sizde keyfini sürüyorsunuz
  • 10 liraya komut marka sinek ilacı alın tarım ürünleri satılan yerler de satılıyor , kullanan bana teşekküre geliyor vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz evde yakaladım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.