Şimdi Ara

[ETS 2] Euro Truck Simulator 2 - TÜRKİYE Haritası Geliyor.. [WIP] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
16
Favori
16.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı yabancı harita modları sadece ücret karşılığı alınabiliyor. Bu mod için herhangi bir ücret olacak mı?
  • Hocam istanbul-antalya arası ve Antalya ilinde yapılması gerekenler varsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giresun resmi var mı abi ? Paylaşırsan iyi olur.
  • @mahtant

Şimdilik böyle bir şey düşünmüyoruz, ücretsiz olacak gibi.

@doblocuk

Herhangi bir ihtiyaç yok şimdilik olursa duyurulur :)

@vedat2861

http://www.forumsimulator.com/konu-ETS2-Turkiye-Haritasi-Giresun-Merkez.html

http://www.forumsimulator.com/konu-ETS2-Turkiye-Haritasi-Giresun-Samsun-Seferi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih7106 -- 21 Ağustos 2016; 13:43:35 >

• Kocaeli nin olmayışı bence eksiklik,çünkü limanları,araba fabrikaları,Tüpraş gibi petrol ve türevi kimyasalları ile Euro Truck'ın aynası gibi.
    Şehir ilave için Yapılan açıklamayı okudum,oyunun arka planında gerekli yer yok gibi bir açıklama yapılmış,neyse sağlık olsun,yapanlara kolaylıklar diliyorum.Güzel çalışma ve emek isteyen bir çalışma.
  • Büyük emek, büyük çalışma. Elinize sağlık kolaylıklar dilerim.
  • Ne zaman biter acaba ?
  • Offf çok güzel olmuş(uyor) inşallah bi aksilik çıkmaz elinize sağlık kolay gelsin ...

• Yeni Paylaşım yapılmış Süper yapıyorlar.

[ETS 2] Euro Truck Simulator 2 - TÜRKİYE Haritası Geliyor.. [WIP]
  • Harita ekibinden birisi olarak şunu söyleyebilirim, çok çalışıyoruz. hem okul hem sosyal çevre hem sanal çevre hem de tr map hepsini aynı anda yürütmek zor. Ama bu işi zevkle yapıyoruz. Lütfen şu sorulardan vaz geçin artık "çıkış tarihi belli mi?" "şu il de olsa iyi olur." Arkadaşlar bir çok kez açıklaması yapıldı bu olayın oyunun bize sağladığı arkaplan alanına göre şehir ekliyoruz. Ve çıkış tarihi de veremiyoruz çünkü dediğim gibi sadece bu iş üzerinde çalışmıyoruz. TR map dışında da hayatlarımız var.

Bir de konuları ve yorumları okumayı iyi bilin. yarım yamalak okuyup kafanızdaki sorular konuda yazmasına rağmen gelip soruyorsunuz. Cevap beklemek yerine zahmet edip konuyu ve yorumları inceleseniz sıkıntınız kalmayacak.

İyi günler...

• http://www.kamyoncuyuz.biz/konu-ETS2-Turkiye-Haritasi-Sirnak-Hakkari-seferi-Test-Amacli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih7106 -- 6 Haziran 2015; 19:06:01 >

• maaşallah
  • harika olmuş bekliyorum
  • valla müthiş görünüyor elerinize sağlık umarım bir an önce son kullanıcıya ulaşır ben ücretiyle bile almaya razıyım
  • burakbykrpc kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışma ne durumda. Gelişme var mı?.
  • Ben sitelerinden takip ediyorum en son ara vermişlerdi mapın yapımına ağır ağır ilerliyorlar 2 yıldır bekliyorum 2 ay sonra askere gidecem askerden geldiğimde anca tamamlanır tamam anlıyorum kaliteli iş yapıyorlar ama en azından yaptıkları kısımların betasını yayınlasalar hiç fena olmaz.
  • burakbykrpc kullanıcısına yanıt
    Ellerinize kollariniza saglik insallah en kisa surede bitirirsinziz bunu ucretsiz zevkle yapmaniz mukemmel ancak bu oyunculari da anlayin gerekirse maddi acidan problem varsa program parca vs gibi biraz destek isteye bilirsiniz veyahut burdan bi arkadas da ben yardim edebilirim demis ama konu sahibi gerek yok demis bu isi yaparken ne kadar cok insan o kadar hizli demektir birde en azindan %50 sine geldiginizde bu aciklamayi yada konu acma olayi olsaydi gene bu sekilde soru yagmuruna tutulmazdiniz bi arkadasda ara verdiginizi soylemis burda sitenize daha bakmadim suan mobildeyim ama insanlarida anlayin lutfen biz sizide anliyoruz emek zaman harciyor kafa patlatiyor sunuz ama konuyu tahminimce proje baslar baslamaz actiniz insanlar merak eder tabi ki soru yagmuruna tutacaklar bu guzel birsey cunki ne kadar soru soran varsa bu map i bekliyor demektir sevinmeniz lazimken boyle demeniz pek hos olmamis bende bu map i bekliyorum hayirlisi ile umarim enkisa zamanda cikartirsiniz tekrar elinize kolunuza saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 26 Temmuz 2015; 10:18:01 >

• İnşallah İstanbul şehir merkezini birazcık olsun kendine özgün yaparsınız.

Ayrıca lütfen Çanakkale'de şehitlik abidesinin gözüktüğü bir manzaralı yol mutlaka olmalı.
  • Dogu karadeniz cok guzel olmus.

• classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Tüm herkese ilgilerinden, desteklerinden dolayı teşekkürler. Şu anda herhangi bir ihtiyaç bulunmamakta ve çalışmalar
    devam etmektedir. Herhangi bir ihtiyaç olursa yardım çağrısı yapmaktan çekinmeyiz zaten :)

Harita çalışmalarının başlangıç zamanına gelince tahminen ilk adımlar Ocak 2014 tarihinde atılmıştır ve son 1 senedir üzerinde yoğun çalışılmaktadır.
    Resim ve videolardan da anlaşılacağı üzere proje başlar başlamaz burada konu açılmamıştır. Websitemizi de takip ederseniz detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
    Yoğunluktan dolayı burada herzaman bilgilendirme yapamıyoruz.

Son olarak şu andaki çalışmalardan özel birkaç görüntü atalım.

http://www.kamyoncuyuz.biz

Takipte kalın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih7106 -- 1 Ağustos 2015; 23:52:15 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.